Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

czy są na sali przystojni mężczyźni po 30-ce??..wrażliwi i samotni...

Polecane posty

zajrzałam..a tu kobietki, chyba panowie zajęci mocno;)przez partnerki lub inne....albo wrażliwości wyzbyci..a może nie ma tu przystojnych???;)

Gość dowoman
są???????????? ładne kwiatki, nikogo tu nie ma, wyginęli, czy co?;)..a może przystojni wyemigrowali,....a zostali tylko ci, przed trzydziestką...i ci niewrażliwi, i niesamotni...

Gość oferma
po 30 to już tylko ci "ciężko przystojni" są wolni :D

Ja mam doła od paru dni, tak podle się czuję, może to pora roku, a negatywne wydarzenia ostatnich miesięcy potęgują zły nastrój..życie mija a ja nie mam żadnych przyjemności ostatnio...taka sama, ....źle mi jest, wiesz? bardzo...nie wiem jak święta będą u mnie wyglądały..już nawet nie myślę o Sylwestrze...

Gość kurna amant
to nie kobieta ma podrywać, tylko ty kobietę. Na litość boską.... :O

No właśnie... święta... myślałem, że te ostatnie były najcięższe i najbardziej samotne, ale te najbliższe będą chyba najgorsze w moim życiu. Będę sam i nigdzie nie idę. Na pasterkę jedynie pójdę.. Pozdrawiam :)

To tak jak u mnie...ojciec b.chory..pewnie będzie w szpitalu,mama z nim...brat , ehh, nawet nie chcę myśleć...będę ryczeć i tyle....sama,...skąd mam brać siłę...już nie wiem..brak inspiracji...sorry za te smutki...ściskam ciepło:)

Gość Wulkan
Do NicoleSmith- tez od wrzesnia sie nie przytulałam. ale znalazłam fajne pocieszenie, na kafeterii jest temat najwieksze wady naszych eks. nie dosc ze ubaw po pachy to daje do myslenia (pozytywnego!) a jeszcze jak wypiszesz tam wady swojego eks... moze ci ulży? jak tesknie za byłym wracam do tego tematu, czytam i juz nie tesknie bo wiem ze nie warto zawracac sobie nim głowy:-)

Gość Wulkan
Ach Nicole! nie czytałam ostatniego twojego posta. Współczuje ci. Zycze zdrówka Twojemu tacie, a Tobie siły i spokoju ducha. Bedzie jutro, bedzie za tydzien za miesiac za rok... co bedzie kiedy przeczytasz to za rok? Pewnie sie usmiechniesz. Dobrej soboty Nicole:-)