Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pop the cherry

Koniec z obrzarstwem! wypowiadam wojne swoim kilogramom! zapraszam!

Polecane posty

Gość Dr prof. niezwyczajny
cherry ja pochalaniam czasami dziennie 800-1000kcal w weglowodanach prostych (czytaj slodycze) i nie tyje :) A figure mam taka, ze ... az slinka cieknie :) Trzeba wiedziec co i jak, a odrzucajac wszystko ... po tygodniu, miesiacu ... rzucisz sie na to, co zakazane!!!

nosek20 ... jedz 1900 kcal na dzien ... staraj sie dostarczyc 500kcal z bialka ... 400kcal z dobrych tluszczy (bardzo wazny sklanik odzywczy) - oliwa z oliwek, nasiona, pestki dyni, slonecznika, siemie lniane, sezam, orzechy, ryby ... reszta to weglowodany (innej opcji nie ma ;)) i bedzie OK.

Gość pop the cherry
Profesorku----ile Ty masz w ogole lat?

To jest tyle kilokalorii ile bys musiała jeść by teoretycznie utrzymywać wagę. Obniżając tą wartość do PPM też bedziesz sobie powolutku, spokojnie chudła. Ps. ja 1000kcal się nie najadam, musze zjeść ok. 1200 i przez to chudne, powolutku ale do celu ;)

Gość pop the cherry
zapomniales Profesorku, ze Ty jetses facetem i latwiej Tobiwe zrzucic zbedne kg. 1900kcal to naprawde przesada.

a ja uwazam ze utyje jedzac 1900 kcal , ale zwieksze do 1300 dzis tylko tak mniej zjadłam, dzieki za rady wiem ze powinnam jesc tluszcze, postarm sie tak zrobic i zobaczymy jaki bedzie rezultat za miesiac, pochwale sie wynikiem jesli bedzie nawet dodatki pozdrawiam

pochwalcie sioe swoimi jadlospisami, ile kcal jecie ???ile spalacie??

Gość pop the cherry
Nosek---wybij sobie z glowy, ze Twoja waga za miesiac bedzie na plusie. bedzie na minusie, wiem o tym ;-) no a teraz ja ide spac. dobranoc do jutra. buziaczki;-)

cherry 27 :) Moje zapotrzebowanie to obecnie 3500kcal na dzien :) Calkiem sporo smacznego jedzenia moge wcinac :P Oczywiscie jem 3500kcal i wydatkuje 3500kcal, niby waga powinna byc ta sama, ale co dzien cwicze i widze pozytywne zmiany, zatem teoria swoje a praktyka co innego. Tak samo jak BMI kulturysty, np. 30 - niby, ze osoba otyla a on moze nie miec grama tluszczu na ciele. Tak samo z iloscia kg, dwie osoby przy wzroscie 170cm waza odpowiednio 60, 70kg, przy czym osoba druga moze nie miec "w ogole" tluszczyku a osoba pierwsza moze byc tluszczykiem obrosnieta ... qrcze ... o tym to moglbym cala noc "przepisac" ;) Wygoncie mnie stad, bo poranek bede mial nieciekawy ...

hehe napewno cherry, a wiec postaram sie jesc 1300 kcal i wiem ze tłuszcze ryby i wszytko jest potrzebne organizmowi , jem chleb ziemniaki wszytko tylko w odpowiednich pocjiach o bede miec motywacje dzieki profesorki za rady ale szczegolnie za to ze dałes mi motywacje zajrzyj tu za miesiac bedziesz widzial jaka mam stopke miłych snow cherry :)

hej dziewczyny co z wami?????czemu nic nie piszecie, oj widze ze bardzo zabiagane jestescie, poczekam do wieczorka, dzis byłam u dentysty sadysty brrrr no ale trzeba zrobic porzadek z zabkami, dietka idzie mi dobrze to dopiero 2 dzien, moj jadlospis: kromka chleba razowego szklanka mleka tunczyk w sosie własnym orzechy laskowe i pestki dyni- niezbyt duzo duza marchew jak narazie czuje sie pełna, mniej zjadłam bo przespałam dzis 3 godzinki po 12, jak wrcocicie p[iszcie jak u was, ja z moiim misioem n ie zobacze sie do niedzieli:( jutro pewnie czekaja mnie porzadku, mamuska teraz robi talarki, ale nie jem, chyba ze troszke na kolacje z mlekiem, no nie wiem własnie czy je jesc lubie talarki....

Hej dziewczyny , bardzo chcialabym sie do was przyłaczyć. Walcze już z moją wagą od dawna..i raz chudne a potem spowrotem tyje :/, mam kompletnie tego dość. Od poniedziałku zaczęłam znowu od nowa i na razie , jakoś idzie.. Mam 164cm wzrostu i waże 63 kg , moja wymarzona waga to 55kg. Najbardziej zależy mi na zrzuceniu tłuszczyku z brzucha (te okropne boczki :/) i z ud.W udach mam aż 56cm, chciałabym mieć tak z 52cm. A więc do celu :) Nie mam wagi w domu ale moj chłopak ma , więc będę starała się co tydzień zdać relację ile ważę :)

Gość susel
czesc dziewczyny mozna sie doloczyc??tez bym chciala troche schudnac z jakies 5kg::)jem codzienie suchary waza na sniadanie 2albo 3 na obiadek kurczak gotowany z warzywami a na kolacje musli z banen albo suchary::)i do tego silownia 3 razyw tyg:)w tamtym roku schudlam 10kg w misiac jedzac same suchary i owoce niebyla to za zdrowa dieta dlatego troche ja zmienialam:)

Gość wieczna dieta
Witam, Sprawa do pop the cherry : Ważysz mniej więcej tyle co moja koleżanka, wprawdzie dawno jej nie widziałam (4 m-c)ale w tym roku postanowiła przejść na dietę i jeść najpierw 1000 kcl dziennie z tygodnia na tydzień oczywiście zmniejszała sobie pułap dziennych kalorii. Warto zauważyć że w pierwszym miesiącu schudła ponad 10 kg!! A wszystkie dobrze wiemy ze to nic dobrego. w czerwcu kiedy kończyłyśmy szkole była już o 18 kg chudsza niż w kwietniu. Zmierzam do tego dziewczyny, że odchudzanie to poważna choroba ... Wiem bo ja sama średnio 5 razy w roku odchudzam się na różne sposoby w tym roku nawet przez 2 miesiące chudłam tylko 1kg tyg a teraz wyglądam tak jak wcześniej. Teraz rozumiem, że dieta to nie sposób na schudnięcie każda dieta musi stać się naszym sposobem na życie i musicie wiedzieć że jeśli ktoś ma dzisiaj problemy z wagą to juz zawsze je będzie miał.... To bardzo smutne ale prawdziwe cały czas trzeba się kontrolować i uważać na to co sie je! I nie twierdze że trzeba sobie całe życie wszystkiego odmawiać bo tak wcale nie jest!!! Tylko do jedzenia trzeba podejść jak do dziecka "powoli i ostrożnie" Trzymam kciuki za każdą z WAS!!! i wierze ze nie jednej z was się uda:) Ale pamiętajcie zeby po zakończonej diecie nie zacząć nadrabiać każdej odmówionej sobie rzeczy !

witam nowe dziewczyny bardzo łajnie ze chcecie dołaczyc:) pozdrawiam i rowniez zycze powodzenia,

Gość susel
witam zyjecie??cos dawno nikt sie niewpisuje?jak tam dietka?ja wlasnie jestem chora i sila rzeczy nic prawie nie jem oprocz owocow wiec mam ulatwiona dietke:)