Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

Z tą popularnością rozchodzi sie o to że czepiają się jej że jest non stop na kompie .

Czesc Dziewczyny!!! Jestem tutaj nowa ale weszlam tylko na chwilke. Zaciekawil mnie a raczej rozsmieszyl ten durny topik. Ktos naskakuje na Wasza kolezanke. Boze- Paranoja!!! Czasami wydaje mi sie, ze w polsce madrzy ludzie to gatunek na wymarciu. Te wszystkie panie ktore pisza i naskakuja na innych musza byc bardzo poszkodowane przez wlasne zycie. Tylko z nudow i zazdrosci mozna tak kogos atakowac. Ja zawsze smieje sie z takich pan, bo tak naprawde sa zenujace i bardzo biedne. Powod- glupota ale to podobno nie uleczalne. Pozdrawiam Was serdecznie!!! P.S. Najlepszy sposob to ignorowac takich ludzi, oni sie tylko bardziej nakrecaja jak maja publicznosc.

Dziewczyny chcialam prosic o rade. Co robic, zeby miec pokarm. Czy sa jakies specjalne herbatki czy pokarm? W marcu zostane MAMA i bardzo zalezy mi na tym aby karmic mojego Synusia piersia.

Gość aaaaa555
są herbatki,ale na razie to nie myśl o tym.najważniejszy spokój i wiara

Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. W tej chwili jest ta etapie kiedy wszystkie znajome opisuja swoje porody. Mam juz tego dosc, bo czasem moglby sie ktos zastanowic nad tym co do mnie mowi. Jedna kolezanka przyslala mi filmik z porodu. Kiedys mnie to wogole nie ruszalo i ogladalam z zaciekawieniem. Teraz przerazilam sie. Jestem zdania, ze nie ma co stresowac przyszlej mamy. Tym bardziej, ze kazdy porod jest inny. Nie chce myslec jak o czyms strasznym. Boje sie to fakt ale z drugiej strony od tej chwili bede juz przytulala mojego Synusia ktorego juz bardzo KOCHAM. Chetnie bede zagladac do Was, poniewaz jestescie juz doswiadczonymi Mamusiami. Ja nie mieszkam w polsce i Mamusie mam daleko, wiec niekiedy nie mam kogo zapytac jak mnie cos niepokoji.

majora ja pisalam :) moja jeszcze nie doszla, ale moja kuzynka ma taka sama tylko witch dla corki i jest extra :) chyba ominela mnie jakas akcja :-P meggi sa herbatki, ale czy ja wiem, czy to cos pomaga, mysle ze najgorszym wrogiem karmienia jest stres i przemeczenie... moze czesciej sciagaj sobie pokarm pod prysznicem np? zeby pobudzic bardziej laktacje? zobaczysz napewno bedziesz miala duzo pokarmu, mnie tak zalewalo ze prawie caly miesiac lezalam w lozku z wysoka goraczka, polozna przychodzila do mnie codzinnie sciagala pokarm, bo mialam mega nawaly a i tak meczylam sie okropnie :( ale u nas to chyba rodzinne, bo moja mama miala nawaly i musiala miec cieta piers :-o (zebrala sie ropa i tylko operacja czyszczenia kanalikow mogla pomoc) brrr pytaj sie o co chcesz! :) i masz racje kazdy porod inny! :) a co bedziesz miala, macie juz imie? moj spi juz prawie trzecia godzine ...

no mwlduje sie juz jestem :) ale naskrobaliscie stronek :) :) :) przelecialam je tak szybko , bo teraz za bardzo nie mam czasu musze obiadek gotowac :) :) powiem wam ze zakupy sie udały :) :) :) :) płaszczyk rewelacja :) :) buty super :) :) czapka z szalikiem swietna :) :) :) no to zmyykam papapaapapap do wieczorka całuje was 🌼 🌼 🌼 aha jeszcze jedno ale rosnie w potegę nasz topik , ja sie ciesze :) :)

Wybralismy Antos. Nawet juz tak mowimy do brzusia. Teraz mocno kopie, wiec ide sie polożyc na chwile. Uwielbiam trzymac reke na brzuchu i czuc jak on tam sie kreci. Buziaczki!!!

dziewczyny napiszmy sobie w nikach imie i wiek dziecka a brzuchatki tydzien ciazy bo kurcze wiecznie musze sie cofac do tabelki:)

meggi- chodzilo mi o wiek maluszkow i ich imiona tak jak ja mam w twoim przypadku data porodu i wybrane imie :) Antos...

Gość po kija
wam drugie dziecko

Gość aaaaa555
dla zabicia nudy:P

Jej!! Ja musze isc juz do lozka, bo wypisuje jakies glupoty i nie mysle juz logicznie.

Co za durnie tu wlaza???? To moze pisac tylko ktos komu sie bardzo nudzi i ma baaarrrdzo NUDNE zycie.

Gość aaaaa555
no przepraszam...............tak głupio napisałam,bo pytanie tez głupie:)

imie mamy............wiek..........imie dziecka...........wiek majonia24...........24.............Alek................. ..2l i4miesiące MaMani...............21.............Mania............... ...7 miesięcy J_A_N_A..............24...........Justynka.............. ...1rok zieloneszkielko......22..........Mikołaj................ ...16 miesięcy gabi 27 ............ 28........... Agatka................ 5 lat lorinka ............21............Kazio...................2l i 9m-cy Evi..................21............Olek................. ...19 miesiecy oliwkabambino....27............wojtek..................1 rok pomaranxczowa zmija...26.....Maciuś...............21miesiecy

imie mamy............wiek..........imie dziecka...........wiek majonia24...........24.............Alek................. ..2l i4miesiace MaMani...............21.............Mania............... ...7 miesięcy J_A_N_A..............24...........Justynka.............. ...1rok zieloneszkielko......22..........Mikołaj................ ...16 miesięcy gabi 27 ............ 28........... Agatka................ 5 lat lorinka ............21............Kazio...................2l i 9m-cy Evi..................21............Olek................. ...19 miesiecy oliwkabambino....27............wojtek..................1 rok pomarańczowa żmija...26.....Maciuś..............21miesięcy poprawka

o matkoo ja dopiero teraz zobaczyłam , ze jestem z was najstarsza :( :( :( ale stara jestem , wy takie młode :) bede pakusiała :( :(

Gość aaaaa555
nie jestes najstarsza nie ,nie ,nie :o

Gość aaaaa555
tylko mnie się nie chce dopisać do tabelki:) ale jak się zbiorę to się dopiszę:)