Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panowie pytanie mam

PANOWIE!!!!!!!!!! jaka byłaby wasza reakcja gdyby wasza partnerka

Polecane posty

Gość Panowie pytanie mam

powiedziała wam, że jest dziewicą pomimo swoich 25 lat nie jest to dla mnie żaden problem powiedzieć, że żadnemu facetowi nie pozwoliłam posunąć się na maxa ale tak się zastanawiam co myślą Panowie czy jest to dla nich jakieś miłe zaskoczenie, że jednak będziecie pierwszym ;)

Gość pierwszym ktroy
cie przeleci? czy dotknie? bo rozumiem, ze nie pozwoliłąś się tylko przelecieć a cąła reszta już poznana...

Gość vvvvv
Co to znaczy nie na maksa? Coś tam jednak robiłaś więc zupełnie dziewicą nie jesteś.

Gość Panowie pytanie mam
tak chodzi o przelecenie ;)

Gość pierwszym ktroy
rozwalają mnie takie dziewice petting, oral, te sprawy, ale błonkę ma, wiec dziewica

Gość Panowie pytanie mam
czepiasz się definicji oj wiesz co mi chodzi a krytykujesz :P

Gość pierwszym ktroy
zastanawiałbym się, co z Tobą nie tak, dziewico... 25letnia :( to co jest zabawne i do uwierzenia u 17-19nastek... u starszych trąci dulszczyną.

Gość brzydall
Nie masz się czym przejmować, jedni zaczynają wcześniej inni później. Nie ma odgórnego nakazu współżycia przed ukończeniem 25lat.

Gość Panowie pytanie mam
może i tak zawsze potrafiłam powiedzięć nie a teraz już nie chce i tyle jeśli uważasz że jest to dziwne ok zadam ci tylko 2 pytania czyli jeśli kobieta na 2 randce nie da ci sie zerżnąc jest to dla ciebie dziwactwo ? czy jeśli kobieta z którą sie spotykasz i jest dla ciebie ważna mówi ci ze nie zerżnał jej dosadnie mówiąc zaden facet to tez jest jak dulska ? dziwactwo czy ??

Mnie też nikt nigdy nie zerżnął. To nie znaczy, że jestem dziewicą, po prostu ja się z facetami kochałam a nie rżnęłam. Faceci, których znam lepiej uciekliby, gdyby usłyszeli od dziewczyny, że nikt jej nigdy nie przeleciał i nie zerżnął :-/ Ale jestem przekonana, że znajdzie sie niejeden, który zechce dostąpić zaszczytu wyruchania cię po raz pierwszy :-/

Gość znowu ten sam problem
dobra, to ja też jestem dziwna, bo się z nikim nie kochałam, nawet nikt mnie nigdy nie macał tam, gdzie nie trzeba, ja nikogo też nie, a mam już 23 lata:O Idę skoczyć🖐️

Gość
Kobieta , nawet z błonka, która miała kontakty seksualne z facetem dziewicą nie jest. Gdyby taka przy mnie określiłaby się \"dziewica\", to nazwałbym ją hipokrytką :?.