Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BruNeTka_

SPIS NAJSKUTECZNIEJSZYCH DIET CUD !!!!!! SCHUDNIJ W KROTKIM CZASIE !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość _BruNeTka_

Dziewczyny piszmy tutaj o wszystkich skutecznych dietach cud. Wymieniajcie diety na ktorych CHUDNIE SIE OD 0,5KG DO 1KG DZIENNIE. Tutaj chudniemy szybko ale skutecznie. Oto diety cud ktore mi pomogly 1.dieta chalwowa 2.dieta owsiankowa 3. dieta 3 dniowa (jest topik o niej na kafeterii) na kazdej z tych diet traci sie od 0,5kg do 1kg dziennie A WY NA JAKIEJ DIECIE NAJSZYBCIEJ SCHUDLYSCIE?

Gość ksiezniczka111
dieta chalowa dziala ! chudnie sie na niej 1kg w 1 dzien !

Gość prawda boli bardzo
ale wy głupie jesteście

Gość lalecka
a ja polecam diete jablkowa ladnie sie na niej chudnie chociaz moze dokuczac troche glod

Gość bruneccia
ja na jogurtowej troche schudlam je sie kilka jogurtow naturalnych light + 4 banany :) pyszna i skuteczna

Gość Truskolandia
Prosze o jakies szczegoly dotyczace diety chalwowej i owsiankowej:)

Gość _BruNeTka_
* dieta chalwowa * Polega na jedzeniu w ciagu dnia tylko chalwy (na sniadanie je sie jablko) Oto plan diety Ś : jablko po 3 h: 50g chalwy po 3h: 50g chalwy ok 17-18 : 50g chalwy podczas diety nalezy pic duzo wody mineralnej i zielonej herbaty. Spadek wagi : ok od 0,5 kg do 1kg w 1 dzien Mozna poczytac na tej diecie tutaj dziewczyny bardzo ja zachwalaja ! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3402687 *dieta owsiankowa* przez caly dzien je sie owsianke i owoce Przykladowo : Ś: owsianka II Ś : jablko O: owsianka Podwieczorek: banan Kolacja: owsianka spadek wagi rowniez od 0,5-1kg , dodatkowym plusem jest regularne wyproznianie sie (polecam ja osobom ktore maja problemy z zaparciami ale lubiacymi owsianke ;) :)

Gość zartujesz
to chyba diety na przytycie!:-)naiwne jestescie.. no chyba ze chcecie schudnąc bo czeka was jakies wazne wydarzenie i chcecie super wygladac ale na dłuzsza metę to chyba takie diety pomagaja w tyciu

Gość _BruNeTka_
oczywiscie ze nie sa ta diety na dluzsza mete ! ja polecam je stosowac gora 4-5 dni :) nie wiecej !

jak można jedząc chałwę schudnąć? No chyba, że ratuje to że jest strasznie słodka i można zjeść mały kawałek. Nie ma czegoś takiego jak dieta cud bez efektu jojo

Gość a powiedzcie mi
a dieta z jogurtem i bananem jakie efekty i ile dokladnie jesc tych jogurtow?

Gość _BruNeTka_
no jogurty naturalne light maja malo kalorii i to jest bialko wiec sie chudnie . Mysle ze trzeba jesc ok 4-5 i 4-5 banankow :p

Gość prawda boli bardzo
nie no idiotyzm jak z dieta czekoladową ktos z was sobie zakpił chyba ... no jak mozna sie chałwą odchudzać

Gość _BruNeTka_
boze no przeczytaj sobie ten topik i sie odemnie odczep :P pelno tam dziewczyn chudlo na tej chalwowej.

Gość prawda boli bardzo
ale ja i tak nie wierzę ale durna jesteś hahahaha najlepsze to MŻ i RD

Gość _BruNeTka_
to sobie nie wierz co mnie to interesuje.a czy ktos cie zmusza do tej diety? troche dystansu dziewczyno :O widze ze na tym forum coraz wiecej chamstwa ..

Gość ta jest też ok
śniadanie: 2*jajko obiad: mięso z kurczaka + warzywa kolacja: 2*jako można stosować tylko 1tydzień!!!

Gość _BruNeTka_
a co to za dietka ?:) ty ja wymyslilas czy ma jakas nazwe?

Gość ta jest też ok
do prawda boli bardzo- nikt Cię nie zmusza do czytania, więc wypierdzielaj!!!

Gość ta jest też ok
kilka lat temu miałam gazetke z dietami i wypróbowała ją moja bratowa, schudła 3kg w tydzień

\"no jogurty naturalne light maja malo kalorii i to jest bialko wiec sie chudnie \" haha poczytaj czasami etykietę - jogurt to przede wszystkim węglowodany a nie białko !

Gość _BruNeTka_
no to ladnie- ale mi by po 2 dniach jajka zbrzydly :p a mozna np. zrobic raz na miekko raz na twardo?

Gość prawda boli bardzo
i co mi zrobisz ????dieta jest durna i tyle ha ha ha ha ha jak się mozna chałwą odchudzać ha ha ha ha ha .....

Gość ta jest też ok
o jajkach było napisane, że ugotować na twardo, więc naprawdę nie wiem, czy wolno w innej postaci, no chyba, że bez tłuszczu, ale jajecznicy się raczej nie da:(

Gość ta jest też ok
o jajkach było napisane, że ugotować na twardo, więc naprawdę nie wiem, czy wolno w innej postaci, no chyba, że bez tłuszczu, ale jajecznicy się raczej nie da:(

Gość ta jest też ok

Gość ta jest też ok
w diecie było napisane, że jajka na twardo, więc nie wiem, czy w innej postaci, pewnie nie będzie problemu, jeżlei będą bez tłuszczu, także jajecznica raczej odpada:)

Gość ta jest też ok
w diecie było napisane, że jajka na twardo, więc nie wiem, czy w innej postaci, pewnie nie będzie problemu, jeżlei będą bez tłuszczu, także jajecznica raczej odpada:)