Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BruNeTka_

SPIS NAJSKUTECZNIEJSZYCH DIET CUD !!!!!! SCHUDNIJ W KROTKIM CZASIE !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ta jest też ok
w diecie było napisane, że jajka na twardo, ale w innej posatci pewnie tez można, byle tylko bez tłuszczu, więc jajecznica odpada:) A zamiast jajek na kolację można kawałek sera białego, jakiś jogurt naturalny albo twarożek byle nie tłusty

Gość no i się zaczeło
o jajkach i jajkach i jajkach nimfomanka jedno ci w głowie :P

Gość prawda boli bardzo
zboczone babska tylko im ruchanie w głowie ale ściema z odchudzaniem

Gość ta jest też ok
prawda bardzo boli- lepiej coś śmiesznego niż chamskiego napisać! A Ty co- jakaś zakonnica (albo ksiądz)?:)

Gość gimme_more
prawda bardzo boli - wiesz co sadzac po twoich wypowiedziach ile masz lat obstawiam 15 , bo gadasz bez sensu i reprezentujesz wlasnie taki poziom. Lec do piaskownicy smarkulo !

mysłe ze autorka topiicu powinna najpierw podac swoją definicję skutecznej diety bo szybka dieta rzadko kiedy jest skuteczna na długo, ale jesli ktoś chce nagle schudnąc by np zmeścic się w sukienkę to będzie jak znalazł ;)

Gość _BruNeTka_
ta jest też ok masz racje - juz mnie denerwuje to chamstwo na kafeterii :o

Gość _BruNeTka_
Sista- chodzi o to zeby tutaj powstal spis diet o szybkim dzialaniu - wiadomo ze zadna dieta nie bedzie skuteczna jesli po jej zakonczeniu rzucimy sie na jedzenie. Ale przede wszystkim wlasnie po to jest ten topik tak jak napisalas dla przykladu "zeby zmiescic sie w sukienke" :)

_BruNeTka_ - wiem wiem, ale właśnie takie topici przyciągają zbawicieli świata, którzy straszą jojo itp. to smutne że istnieją tacy nietolerancyjni ludzie, w końcu kazdy odchudza sie na własne ryzyko :P

Gość ta jest też ok
no właśnie, każdy ma prawo wyboru, nikt nikomu z lodówki nie zabiera i nikt nikomu do ust nie wkłada, jak się komus nie podoba to niech SPADA. Już nie mam słow na temat tego, co się tu dzieje, jak ktoś chce zjeść jabłko przez cały dzień to niech zje, to nie moja sprawa, jeżeli natomiats zapyta, czy to zdrowe to wtedy można napisać swoją opinię. Czy to jest tak trudne do zrozumienia, czy coraz więcej bezmózgowców w kafeterii?:(

Gość dieta MŻeta
najlepsza chyba jest

Gość _BruNeTka_
tak dziewczyny mi tez sie nie podoba to co sie tutaj dzieje :o a co do diety mż to jest rewelacyjna i bardzo dobra na dluzsza mete. W sumie diete mż mozna tez potraktowac jako diete cud bo jak sie na niej zamiast 1000kcal je 500 to tez sie szybko chudnie :)

Hahahaha dieta z chałwą . ? Boze Ja moge wymyślec diete z czekolada i wyjdzie na to samo. Weźcie na chłopaski rozum chałwa ma ok 800 kcal. Spoko .(hahaha) do tego dochodzi normalne zarcie w sumie ok 1200 kcal dziennie. Ale że chudnie sie na 1 dzien 1 kg ? Chyba piersze 2 kg to woda. ;] Kg ma ok 7600 kcal . wiec wątpie żebyście dziennie tylko spalały ; ) Ja polecam diete MZ ;] i więcej ruchy schudłam juz na niej 3 kg w 10 dni. bez jo-jo .

O.o nie. - chudnij sobie na tej swojej diecie, ale daj też chudnąć (lub tyć) innym !!!!!!! poza tym mogłabyś być bardziej konkretna - \"chałwa ma ok 800 kcal\" jaka chałwa i ile? na pewno nie 100g...

Nie będę sie z wami sprzeczać bo wy wiecie najlepiej że 2 tyg dieta zmieni całe wasze zycie . ;] a po 3 tyg rzucicie sie na zarcie i będziecie 2 razy większe i wielka rozpacz bedzie . Pozdrawiam . ; ) Mądrych odchudzaczy. którzy myślą trzeźwo.

100 g chałwy : -532 kcal białko 8 g. Tłuszcze 31g Węglowodany 55 g. P.S miłej diety .

O.o nie. - skoro odchudzasz sie takim zdrowym sposobem to skad w Tobie tyle ironii? Ja też akurat nie gustuję w szybkich dietach - odchudzam sie na topicu gdzie dziewczyny chca schudnac 6-8kg i w ciagu ostatniego tygodnia schudlam 1 kilogram ALE jestem w stanie zrozumiec desperacje innych i szanuje ich wybór. Naprawde są gorsze rzeczy na świecie niz niezdrowe odchudzanie - z dwojga zlego lepiej juz niech ktos rani samego siebie niz innych, dlatego tez przychylniejszym opkiem spojrze na narkomana niz np zdrajcę czy morderce...

Ja poprostu chcę was przekonać że na zadnej diecie nie można schudnąć dziennie 1 kg. ! Jeśli jesteś na głodówce przez 2 dni chudniesz 2 z wody ale to powraca. Zresztą po co ja się sprzeczam to nie moje ciało nie mój organizm . Moge życzyć szybkiego chudnięcia i szybkiego jo-jo . ; ) Podzielimy się za mies informacjami kto więcej schudł. ; )

Gość zadowolona i happy
no i ćwiczenia:)

Witam dziewczyny ja obecnie jestem na diecie ,zjadam od 2 do 6 tabletek BIO-CLA z zielona herbatą stosuje ja tydzień i powiem że czuje sie lepiej i lżej przede wszystkim

Gość do brunetki
jesli jogurt lihgt to duzo bialka to ja jestem zakonnica, lepiej zobacz sobie na sklad takiego jogurciku

A ja od jutra spróbuję tej chałwowej diety. Docencie moje poświęcenie dla nauki! A jak się komuś nie podoba to nie musi tu wogóle zaglądać.

po prawie kazdej diecie nie ma efektu jojo, wina lezy w nas ! jak ktos stosuje diete chudnie i osiaga wymazona wage to mysli ze jak wroci na nastepny dzien do normalnego trybu zywienia to bedzie ok? zucamy sie na lodówke albo robimy sobie \"wynagrodzenia\" - skoro schud.lam to teraz sobie oge zjesc czekoladke itp bład kto raz był gruby to ma w sobie jakis tam horomon co jest juz odpowiedzialny za to i tzreba zawsze sie ilnwac, mowi sie takze ze niktorzy maja to w gench ze sa grubi to tez prawda ale duzo zalezy od nas !!! wierzcie w siebie!!! Dbajcie o to co jecie !!! A wszystko bedzie dobrze ;)

Gość kielbaska
dieta tluszczowa:) jecie wszystko co tluste zero weglowodanow jak sie do tego cwiczy=super efekty:)

Gość chita
czytałam te wasze diety sorka ale troche lipne jestem cukrzykiem i troche tych diet miałam bo sie z tą insulina nalatałam po 1 banan ma tyle kalorii ze zjedzenie go to tak samo jak bys zjadła małego batona cukier odkłada sie w organizmie wiec najlepsza dieta jaka znam i jest skuteczna bez efektu jojo to : dieta na wymieniki wenglowodanowe czyli WW 1W-wymienik to 12g kazdy produkt w sklepie ma taka tabele z tyłu wieglawodanow np 48 to 4W .Dieta obejmuje 1500kalorii czyli 35 wymieników to od was zalezy jak sobie podzielicie te 35 wymieniki na cały dzien czy 12 na sniadanie 11na obiad i 12na kolacje czy jeszcze jakos inaczej zalezy jak ktos tam jest głodny ale naprawde nie jestescie w stanie tego zjesc no i cukier odpada nie wolno słodzic ani solic ani pieprzyc sol zaczymoje wode w organizmie co powoduje zwałki cukier odkłada tłuszcze.Z takich waznych spraw jeszcze to takie rzeczy jak sałata ogorek mozecie jesc do oporu ale bez niczeko zaden majonez aaa łyzke majonezu liczcie sobie jako 10W no i ziemniaki na ryż albo kasze trzeba zamienic bo ziemniaki rozpychaja zoładek

Gość Ewela0507
Dziewczyny Pomocy jak szybko i skutecznie schudnąć?jestem już 6 miesięcy po urodzeniu dziecka !i nie mogę zgubić tych zbędnych kilogramów!proszę o dobrą radę

kobiety, wezcie pod uwage, ze taka 3 dniowa dieta albo nawet tygodniowa nie spali tluszczu, bo tluszcz w procesie odchudzania zaczyna byc spalany dopiero ok. 6-8 dnia, a najbardziej przyspiesza 2-3 tygodnie po rozpoczeciu diety...Takze takie diety sa kompletnie bez sensu :O

Gość od czasu do czasu mozna
haejo. ja znam diete 3X3 czyli 3 kg w 3 dni pisali juz o niej na tym forum g. 8.00 - 10 dag białego chudego sera g. 10.00 - 2 jajka na twardo g. 12.00 - 2 parówki lub 10 dag wędliny g. 14.00 - szklanka soku pomidorowego g. 16.00 - 2 jabłka g. 18.00 - kefir lub jogurt