Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _BruNeTka_

SPIS NAJSKUTECZNIEJSZYCH DIET CUD !!!!!! SCHUDNIJ W KROTKIM CZASIE !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość od czasu do czasu mozna
stosowałam ja a le tylko dwa dni bo nie lubie takiej monotoni hi hi lubie za to paróweczaki :-P

Gość od czasu do czasu mozna
:-P

Witam.Duzo czytalam o stosowaniu diety owsiankowej i postanowilam zaczac ja stosowac..Jestem dzis pierwszy dzien na niej,ale mam nadzieje,ze uda mi sie wytrzymac stosunkowo dlugo,bo wiele pociazowych nadkilogramow musze stracic:((Ktoras dolacza sie??We dwie,lub wiecej;),zawsze razniej:))Pozdrawiam i 3majcie kciuki!!!

A tak na marginesie to mam pytanko.Ile razy dziennie musze jesc ta owsianke??Zaczelam o godz.8 i pozniej co 3 godziny,czyli 4-5razy dziennie??I tylko owsianke czy moge zjesc cos innego??No i jak to wyglada.bo jedna z forumowiczek na jakims forum napisala,ze je sie owsianke na sniadanie i kolacje,a na obiad polowe normalnie spozywanej porcji..Inne z kolei pisza,ze mozna poza owsianka zjesc owoc..To jak to w koncu ma wygladac poprawnie???jeju!Mam nadzieje,ze ktos tu szybko zagladnie..

A ja wczoraj dorzuciłam inormacje o wiesiołku w diecie orz... nomen omen trzydniową dzietkę czekoladową:))

Hello!!!Czy ktos mi odpowie na moje pytanie???????????????????????Lilli moze ty wiesz??????Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Upppppppppppp upppppppppppuppp

Gość Upupupuppppppppppppppp

Gość dietomaniak
ja zeszlam z 60 na 54 kg , przez moze 2 dni sie glodzilam zeby calkowicie wyczyscic organizm , a potem zaczelam , ograniczac tluszcze weglowodany , bialy chleb , soki , alkohol , SLODYCZY wgl nie jadlam , pilam duzo wody i herbaty bez cukru . staralam sie jesc co 3-4 godziny malutkie porcyjki , i nie wybiegac kalorycznie ponad 1200 kcal . do tego troche cwiczen , naprawde gora 10 min. i super :) bo wyrobilam miesnie i spalilam tluszcz :)

Gość Tygrysica25
Boże dziewczyny jak widzę co wy tu wypisujecie to aż mnie zatkało. Nie ma diety cud!!!! po tych dietach które tak zachwalacie jest tylko efekt jojo. żeby schudnąć trzeba jeść dużo warzyw i owoców i nie możecie z dnia na dzień zafundować organizmowi takiej diety bo to będzie szok. chudnie się powoli i zdrowo. Pijcie 2-3 litry wody . Możecie też zapodać sobie jakiś suplement, ale nie na litość boską taką dietę w której nie ma żadnych składników odzywczych

Gość gość
to moze doradz jakas diete zdrowa

Gość gość
moje bylo skuteczne : 3 dni same wazywa :-)= -2 kg. potem 1000 kcal 4 dni= -0,3 kg a potem 1100-1300 kcal po 2 miesiacach jeszcze -6 kg. obecnie wychodze z diety. jojo mowie nie :) jak stwierdzil moj chlopak kobieta na madrej diecie to cud ;) k

Gość gość
ja nie moge jakos dokaldnei doliczyc tych kalori jak gotuje to trudno sie doliczyc , a gotuje dla innych tez