Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama 24

Błagam jestem przerazona ...Wejdzcie prosze...Co mi jest

Polecane posty

Gość Przyszła mama 24

na policzku pojawiła mi się czerwona plama taka rozlana jakby naczynko .nie boli mnie,nie jest wypukła nie swędzi. ale to nie tym jestem przerazona .Prawy policzek jest zapuchniety .taka biała plama wypukła coś jak ukoąszenie owada napuchło mi.Cerę mam zwykle bardzo ładna jest gładka nie ma krostek itd ale to...co to może byc .Mam jakieś dziwne alergiczne plamki na buzi jedna czerwona na jednym blada wypukla na drugim policzku.w sumie tak bardzo ich nie widac ale ten jeden mam lekko czerwony,naczynka mi zaczeły jakoś bardziej być widoczne .Jest mi bardzo gorąco ,mam bardzo duzą bolesnosc w piersiach i sa powiększone ale to od ciązy bo jestem w trzecim miesiącu.Jestem w trzecim miesiącu ciązy i mam jakieś dziwne alergie i problemy z naczynkami i napuchł mi lekko policzek w obrebie tej białej plamki.Mam wypić wapno czy no nie wiem od czego to.Pojawiło mi się to nagle.Drogie kobietki odpiszcie

Gość Przyszła mama 24
od czego to może byc i co zazyc na to?

Gość Dziewczyno jedź do szpitala
Masz dość dziwne objawy, być może silnej reakcji alergicznej. Jedz do szpitala. Życzę zdrowia

Gość Przyszła mama 24
nie chce panikować ale tez sie boje ... poczekam az wroci mąż i zobaczymy .Oby mi to przeszło,może to jakaś alergia

nie przejmuj sie:) niektore kobiety w ciazy tak maja np. moja mama miala bo mi opowiadala, ze jak chodzila w ciazy to byla cala w takich plamach (najbardziej na buzi), moja nauczycielka tez takich dostawala momentalnie jak byla w ciazy podczas prowadzenia zajec.To plamki poprostu pojawiaja sie jak sa np. wachania temp. ciala albo czyms sie zdenerwujesz itp.to nic strasznego i schodzi:) nie zostaje na stale. pozdrawiam

Gość rak.....

Gość Babcia Drypcia
Moze to rumien wielopostaciowy? Idx jutro rano do lekarza.

Powinnaś szybko iść do lekarza, na forum raczej nikt nie będzie mógł pomóc.

Gość gość
Pdsa95BNqWBDfldvGGiuTh8M