Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amerki nie odkryłas

Dlaczego jest tak ze nowa miss ma tylko 85 cm w biodrach a mimo to wygląda bosko

Polecane posty

Gość amerki nie odkryłas

i kobieco?? nie rozumiem taki ma wzrost wysoki bo 176 cm a biodra tylko 85 cm ..gdzie one te biodra mierzą im ?chyba raczej na kosciach bo nowa miss ma kobiece i ksztaltne biodra anie chude.

Gość w życiu nie ma 85cm
trzeba być ślepym żeby w to uwierzyć no chyba, że to pomiar z kości miednicy, ale na pewno nie z bioder

Gość w życiu nie ma 85cm
przy wzroście 176cm gdyby miała tylko 85cm w biodrach, to w ógle nie powinno ich być widać ma spory, sterczący tyłek i jeśli ma w obwodzie jakieś 90cm to jest naprawdę minimum, moim zdaniem ma więcej

Gość ale to jest miss
a nie modelka ! modelka moze i bardzo chuda ma byc y ciuchy ktore POKAZUJE na niej wisialy (nie wiem po kiego diabla bo to w koncu te ciuchy maja normalne baby nosic ale mniejsza z tym) . miss ma wyglądac jak najpiekniejsza kobieta a wychudzone na wior, modelki jak ofiary obozow koncentracyjnych nie sa ani piekne ani kobiece. Miss ma byc piekną kwintesensja kobiecosci i taka wlasnie jest ta wiec czego sie czepiacie ??/ ze wasz chory ideal sylwetki sie zmienia na normalne cialo kobiece ??

Gość ALE ONA JEST CHUDA
RAZ BYL CZAT Z NIĄ I WYRAZNIE MÓWILA ZE MA TYLE W BIODRACH I JAJ JEJ WIERZE BO JEST NEISAMOWICIE CHUDA!

Gość ALE ONA JEST CHUDA
TU WIDAC NA TYM FILMIE DOSKONALE ILE MA W BIODRACH NAWET BIALA SPÓDNICA NA NIEJ WISI A TYLKA NIEM A ZADNEGO CO WIDAC NA KONCU FILMIKA WYRAZNIE I NA POCZATKU CHYBA TEZ. http://pl.youtube.com/watch?v=gLofNcFkF9A

Gość ALE ONA JEST CHUDA
POZATYM BASIA TATARA JEST MODELKĄ OD 6 LAT WIEC TA CO PISZE ZE TO NIE MODELKA TYLKO MISS NIE ZNA CALEJ PRAWDY. BASIA OD 6 LAT JEST ZAWODOWĄ MODELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!A MODELKA NIE MOZE MIEC WIECEJ W BIODRACH NIŻ 88 CM !!!!WIE MBO MAM KOLEZANKI MODELKI !!!

Gość nie wyglada bosko
Faktycznie jest tragicznie szczupła.Jak dziewczynka trzynastoletnia.Konstrukcja paluszka słonego.Ani cycka, ani tyłka ani wcięcia w pasie.Ładnia dziewucha ale potrzeba jej trochę ciałka.

Gość wg mnie nie ma
NO WG MNIE DOPIERO NA TYM FILMIE WIDAĆ WSZYSTKO JEST PROSTA I CHUDA JAK PATYK A RAMIONA MA JAK SZKIELETOR.

Gość MA MAMA
chuda anorektyczka .dobrze ze chociaz policzki ma pyzate

Gość fgffgf
ale laska

Gość ksjgs
Nawet nie wiedziałam, że ona jest aż tak ładna. Podejrzewam, że gdyby pojechała na wybory Miss World, to mielibyśmy jakieś szanse.

Gość życzę wszystkim kobietkom
życzę wszystkim kobietkom takiej ładnej figurki!! i ona wcale nie jest chuda. Zgrabna i ładna. ot.

Gość TEN FILM UKAZUJE JEJ URODE
MATKO ONA NAPRAWDE JEST PRZESLICZNA A JEJ PROFIL I ZBLIZENIE NA FILMIKU Z BOKU JEJ Twarzy powala..jest nawet ladniejsza jak dla mnie niż zeta mimo ze podobna cholernie.