Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Czy Persen naprawde pomaga??

Polecane posty

mam zamiar kupic,jestem starsznie nerwowa i zestresowana mam wiele problemow na glowie tylko nie piszcie ze tabletki mi ich nie rozwiażą ale chce poprawic swoje sampopoczucie..pomoze??

Tak tylko nie bierz ciagle ale przed jakims egzaminem, ciezkim okresem w pracy itp zacznij brac kilka dni przed, naprawde pomaga

Gość J.Lo74
jesli nie brales wzesniej srodkow chemicznych to ziolka ci powinny pomoc choc nie zawsze tak jest!

ja akurat wczesniej nic nie brałAm..potrzebuje czegos takiego bo zwariuje, tu szkoła ciagle testy tu klopoty w domu ehh az zyc sie nie chce..chce sie uspokoic poczuc ulge a nie czuc zimny pot na dloniach i cioagle mocniejsze bicie serca...jak mam wolne to wtedy jest inaczej ale plus szkoła to juz nie moje nerwy

Persen zacznie dzialac dopiero po kilku dniach, ale nie bierz go zbyt dlugo bo sie przyzwyczaisz, pomysl przeciez szkola to nie cale zycie, nie warto sie stresowac dla jakis glupich ocen :)

Teoretycznie tak, ale u nas w szkole jest wlasnie taki klimat,bardzo stresujaca atmosfera a i do tego dochodza klopoty w domu takze jedyna chwila spokoju to droga jaka pokonuje w autobusie do domu czyli jakas godzina w jedna strone.do tej pory staralm sie opanowac w jakiejs sytuacji ale nie mma nerwow ze stali..w pewnym momencie mam ochote wa;lnac w sciane albo rzucic cos o ziemie,Wiem ze persen czy inne tabletki nie sa rozwiazaniem na stałe,ale nie wiem co mogloby mi pomoc.pauza w chodzeniu do szkoly odpada,nie mam czasu nawet zeby sie wyspac w tygodniu!w weekendy pracuje od rana do 19.a i teraz procz forum pisze konspekt na polski..

Gość J.Lo74
kochana ja mam pacjentow z podobnymi problemami!nie znam w pelni twojej sytuacji i nie bede jej oceniac po pobieznym opisie paru zdan! ale uwazaj na siebie!wizyta u specjalisty to nie boli a pomaga!