Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotoruda wiosna

dziewczynki...można na farbę fryzjerską kłaść sklepową?? help!!!!

Polecane posty

Gość złotoruda wiosna

dziewczyny! mam pytanie...... odnosnie farbowania... od jakiegoś czasu farbowałam włosy tylko u fryzjera, farbą fryzjerską( z ciemnego blondu (naturalny) na baaardzo jasnyy, potem 2 razy przyciemniane) . czy na farbe fryzjerska można kłaść taką 'sklepową'>?? to znaczy na przykład loreal'a itd...??????????czy ona dobrze pokryje? bardzomi natym zależy..... help! bardzo Was proszę........ ;-)

Gość a fryzjer to skąd
bierze farbę, jak myślisz? Można oczywiście. Zależy jaki kolor weźmiesz, nie każdy pokryje każdy. U fryzjera też nie przefarbujesz się z czerwonego czy ciemnobrązowego na blond samą farbą.

Gość allllllllle
nie oszukujmy sie- fryzjerska to najczesciej jst sklepowa mialam watpliwa przyjemnosc pracowac we wakacje w drogerii i zaopatrywaly sie u mnie wszystkie salony z okolicy ;)

Gość złotoruda wiosna
naprawdę? a to mnie pocieszyłyście!!!!!!! teraz mam włosy taki średni blond z jasnymi refleksami (niewiele) a chcę żeby był jak najciemniejszy blond.... a możecie polecić jakąś dobrą farbę? żeby była trwała nie nieszczyła włosów za bardzo! i nie wysuszała ponad miarę -miała ładne kolory i dobrze pokrywała,,,,,,,,,,,,,, bardzo bardzo was proszę!! ;) pozdrowkaa;))

Gość próbuj
L'Oreal i Wella, te lepsze, czyli np. Recital Odradzam farby Schwartzkopf, szybko się zmywają a włosy są suche i matowe.

Gość złotoruda wiosna
lOreal/ a która......? jets ich tam chyba kilka rodzaji z tego co wiem....:/ ale dziekuję ;) pozdr.