Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedakzyciowynieudacznik

za jaka kase zyjecie miesiecznie?

Polecane posty

Gość cukierka
ktos tu napisal ze mozna pracowac podczas studiow i nawet trzeba zeby zdobywac doswiadczenie. otoz ja np nie moge bo w miescie gdzie studiuje bardzo ciezko o jakas dorywcza prace a w swoim przyszlym zawodzie narazie nie moge jeszcze pracowac. dopiero w wakacje bede robic praktyki. i ja dopiero sie ucze gospodarowac pieniedzmi. chyba nie kazdy od razu jest jakims specjalista od spraw biznesowych. ja tu prosilam tylko o porady. sory ze sie rzucam ale mam dzis zly humor

Gość
cukierka -----> nie martw się, w moim mieście jest podobnie... praca dorywcza to zazwyczaj ulotki lub wciskanie ludziom jakiś produktów na ulicy :/ ja dopiero na ostatnim semestrze się załapałam jako niania, bo miałam prawie cały tydzień wolny (na studiach dziennych). oczywiście można się przenieść na zaoczne, ale na takich studiach jest naprawdę niższy poziom i trudniej się zmobilizować. z tym, że ja nie byłam w takiej sytuacji, że MUSIAŁAM iść do pracy. obecnie już nie studiuję i szukam bezskutecznie pracy. mimo, że nie mam dyplomu, posiadam pewne umiejętności. w moim zawodzie nie ma wolnych wakatów... więc nawet nie ma co myśleć o zdobywaniu doświadczenia. jak zrobię magistra to się pomyśli, no i jak będzie to 2012 to może w moim regionie w końcu zacznie się ruch turystyczny, ech... :( aha i zdołowałam się, bo udało mi się wygospodarować na prezent na Gwiazdkę dla mamy 30zł (powiem bratu żeby kupił coś tacie). myślałam o jakiejś ładnej broszce... no i jak zobaczyłam ceny... porażka :(

Gość psssss........