Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jenny_Colgan

Nocowanie u chłopaka, ech ...

Polecane posty

Hej Juz wiele razy rozmawialam z moim M o spedzaniu nocy u niego. Oczywiscie on nalega, mowi ze nie ma w tym nic zlego itd, ale ja nie jestem w stanie sie do tego przekonac. Po pierwsze wyobrazam sobie reakcje mojej mamy na informacje ze nie wroce na noc do domu, a po drugie czulabym sie strasznie niezrecznie wstajac rano i spotykajac w lazience jego ojca ... Dodam ze mam 19 lat bo chyba(?) jest to dosyc istotne w tej sprawie. Co o tym myslicie?

Gość juz sobie chyba opowiedzialas

No ja wiem jaka mam opinie na ten temat, mi sie ten pomysl nie podoba, ale moze to ja mam dziwne poglady i jest to nocowanie u niego czyms zupelnie normalnym?

Gość taki se gość
hm masz rację Myślę że jak przestaną ci przeszkadzać powody jakie wymieniłaś a przynajmniej te najważniejsze to bęsziesz mogła iść do jego domu na nockę ;)

Gość ryskapyskaa
ja początkowo rowniez się krępowalam i nocowalam tylko pod nieobecnosc rodzicow ale mojego chlopaka mama sama proponowala abym bez krepacji zostawała itp itd takze czasem sie zdarza jak ona jest;)

Gość uWAŻAM ŻE
myslisz bardzo dobrze, masz dopiero 19 lat i zaczynanie współżycia nie jest tobie potrzebne w tej chwili ... na wszystko przyjdzie czas, nie śpiesz się ...

Gość Tez bym tak nie
chciała, sytuacja nienajlepsza, a poza tym masz dopiero 19 lat więc po co się śpieszyć ?

Gość Do ... ryskapyskaa
ha ha bo jego mama uważa, że to co chce ma na miejscu w każdej chwili, a sysnusia ma przy sobie Synek dostał i dostaje to co chce i to wystarczy, ślubu i tak nie bedzie bo ... zawsze beda jakieś trudności ... Ale naiwniaczka z ciebie

Gość nie martw sie o jego rodzicow
np u mnie bylo tak ze jak przyjechalam ich o raz pierwszy spotkac i mialam nocowac to tesciowa sama zniosla podwojny materac zeby nam sie wygodniej spalo - a ja glupia sie szykowalam na nocowanie w innym pokoju :D Mysle ze gorzej moze byc z Twoimi rodzicami :) ale warto sprobowac czemu nie?

Gość zofija dwa
a ja uważam,że nocowanie u chłopaka w tej sytuacji nie jest dobrym pomysłem. Sczerze mówiąc mi to by do głowy nie przyszło. Żeby spotykać jego rodziców? nie....to nie wypada...Mogą mówić co chcą,ale myśleć i tak będą swoje... My oboje mieszkamy sami i nocujemy u siebie dosć często :) i to jest ok... leniwe pobudki, śniadania, wspólny prysznic... :) Ale żeby łazić w piżamie przy "teściach"?! Albo kochać się z chłopakiem,gdy oni za ścianą? O nie...nigdy

ja nieraz nocuje u chlopaka np po imprezie rodzice w domu sa oddzieleni kuchnia i lazienka wiec wychodze tylko jak wiem ze ich tam nie ma pare razy zdarzylo sie ze on zostal u mnie a ile jestesci e razem

Jesteśmy razem 2 lata, zdarzało się że on nocował u mnie, ale było to w okresie letnim kiedy mieszkałam sama. Wtedy fakt faktem było ok. Moj chlopak mi zarzuca, ze nawet nie porozmawiam o tym z mama itd., ale ja wole w ogole nie probowac bo wiem jaka bedzie reakcja :) Gdybysmy oboje mieszkali sami nie byloby tego problemu. Ktos trafnie zauwazyl ze paradowanie w pizamie przy jego rodzicach i seks za sciana to nie sa przygody o jakich marze :)

Gość nie martw sie o jego rodzicow
:) a co zlego w paradowaniu w pizamie :) ? Ja tam laze i oni tez przy mnie, w pizamach jemy razem sniadanie. A seksu uprawiac nie musicie :P

Gość ryskapyskaa
haha smieszna jestes. moze masz jakies doswiadczenia z przeszlosci ale akurat mocno sie myslisz. jak moi starzy wyjechali i pol roku mieskzalismy razem to rowniez ine widziala w tym problemu;] a pozatym jestesmy juz zareczeni,zzaprosila mnie na wigilie takze nie musisz wysilac sie aby sprawic mi przykrosc;)

rodzice mojego chlopaka nie wchodza mu do pokoju wiec sie nie boje o seks :) ich pokoj jest oddzielony kuchnia i przedpokojem takze nie ma problemu ale w pizamie nie laze pozatym jak jestm u chlolapaka to w niej nawet nie spie ale nie maja nic przeciwko ze u niego jestem mama jego nawet nie raz nas budzi kiedys zostalam sama a on pojechal do roboty a babcia chciala mi zrobic sniadanko :)

O kurde:D normalnie sielanka, w sumie jego rodzice zapewne nie mieliby nic przeciwko, sa mlodzi i bardziej liberalni od mojej mamy :)

ja tez myslalam ze moja sie nie zgodzi ale od czasu do czasu pozwala i nie ma problemu a bylam przekonana kiedys ze by mnie zabila za samo pytanie

No to ładnie :) sama nie wiem co o tym myslec ;D narazie chyba zostawie to tak jak jest, a jak bedzie dalej nalegał to powiem zeby on o to poprosił moja mame:D

Gość jezeli Twoja mama wie ze
spicie ze soba to mysle ze nie bedzie az takiego problemu

u mnie moja mama sie domysla ale nigdy wprost sie tego nie dowiedziala mam 17/18

mlodaaa wszystko wskazuje na to ze jestesmy w bardzo podobnej sytuacji, z tym ze jestes odwazniejsza ode mnie:D no nic zmykam do pracy, zajrze jutro rano :) dzieki za rady, pozdrawiam

Gość mlodziutkaaa
Ja uważam, że powinnaś spróbować z nią o tym porozmawiać :) miałam bardzo podobny przypadek ale chciałam to mieć za sobą, więc porozmawiałam z mamą na luzie, na spokojnie i byłam wielce zdziwiona, że mama nie miała nic przeciwko ;) a byłam w jeszcze większym szoku jak zobaczyłam radość mojego faceta :D nic do stracenia, a wygrać można dużo, bo teraz od czasu do czasu sobie nocuje u niego :)

Gość mlodziutkaaa
Ja uważam, że powinnaś spróbować z nią o tym porozmawiać :) miałam bardzo podobny przypadek ale chciałam to mieć za sobą, więc porozmawiałam z mamą na luzie, na spokojnie i byłam wielce zdziwiona, że mama nie miała nic przeciwko ;) a byłam w jeszcze większym szoku jak zobaczyłam radość mojego faceta :D nic do stracenia, a wygrać można dużo, bo teraz od czasu do czasu sobie nocuje u niego :)

Gość mlodziutkaaa