Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhtt

Jakie ćwiczenia najlepsze na uda?????

Polecane posty

Gość fhfhtt
prosze o rady!!!

Gość fhfhtt
a jakies dodmowe sposoby wiem rozwerek uzywam tylko teraz zima:/

Gość fhfhtt
nie stac mnie...:/ :( ja juz jestem załamana

kup sobie mini rowerek. może używany?? a jak i na to nie masz pieniędzy, to dużo spaceruj, maszeruj.. a co w ogóle chcesz z nimi zrobić?? wyszczuplić? ujędrnić?? rozbudować mięśnie??

Gość fhfhtt
nno bo mam troszke ciałaka i przeszkadza mi to wstydze sięe.. jak siadam i taka szeroda jestem uda mi przeszkadzają tyłek niewiem co mam robic uzzywam balsamu wyszczuplającego:(

Gość fhfhtt
chyba nikt mi nie pomoze jestem załamana swoją figurą!! a ja przeciez ograniczam sie z jedzienie nie jestem żarłokiem!!!

sam balsam nic nie pomoże. masuj uda szorstką szczotą, duż o chodź, jak już pisałam. Do tego ćwicz regularnie ( dużo jest zestawów ćwiczeń na uda w necie. poszukaj w google ) Rowerek na prawdę mógł by Ci pomóc, więc jeśli będzie taka możliwość, to go sobie kup :-)

Gość przysiady

Gość fhfhtt
polecacie przysiady tak na całych stopach??

Gość fhfhtt
od dzis zaczynam 30 przysiadów i bede zwiekszac mam naddzieje ze ciałka troche zginie po paru tygodniach:(

Gość fhfhtt
dzięki:) tak bardzo chciałabym miec zgrabne nogi obiecałam sobie ze do świąt ale nie dam rady chyba:( nie?

Gość trzeba czasu na rzeźbe...
najlepiej zaczac cwiczyc na siłowni z ciezarami i nie obawiac sie ze nogi beda za bardzo umiesnione , kobiety bardzo wolno nabieraja mieśni..

Gość fhfhtt
wiem ja tylko chce sie pozbyc obwislego ciala z ud i nóg

a czy ktoś wie co zrobić na zmniejszenie obwodów? rowerek na to działa?

Gość fhfhtt
czyli zaczynam robic przysiady....:) zobaczymy

kurcze ja sama nie wiem co sądzić o przysadach kiedyś bardzo bardzo dawno temu robiłam baaaaaaaaaaaaaardzo dużo przysiadów( po kilka tysięcy dziennie) i niewiele mi to dało mam grube uda i naprawde niewiele na to poradzę zaczęłam teraz cwiczyc to co podałam w linku przysiadów tez troche( ale duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo mniej niz kiedys) ale nie licze na jakies rewelacyjne efekty swoja droga nie wiem po kim mam takei beznadzijen uda moja mama jest podobneggo wzrtostu podobnej wagi i mozew pasie jest troche szersza ale za to nogo ma zaj...iste na dobra sprawe moglaby bez problemu chodzic w miniówkach( tylko uwaza ze to niestosowne w jej wieku) a ja o mini moge pomarzyc:(

kapikapi - dzięki:) a najzwyklejszy czyli bez żadnych bajerów? normalny z siodełkiem czy mini rowerek?

Gość tyuytu
a co myślicie o rowerku ale chodzimi takich cwiczeniach lezeniu na plecach i nogami krązyc jak na rowerku;P Ja tez nie wiem jak pozbyc sie ud:(