Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie ale ryzykuje

CZY WG WAS MAM ZA DUŻO W TALII ???ALE ZUPEŁNIE SZCZERZE NAPISZCIE PROSZE!!!

Polecane posty

mam 170 cm wzrostu i 25 lat a w talii czyli tym najbardziej wciętym miejscu nad pepkiem mam 75 cm natomiast w pasie tam gdzie jest pepek mam 80 cm czy wg was to duzo czy norma??

Gość wg mnie norma
Ani za malo ani za dużo.

Gość DEKORLAL
nooooo .............hmmmmm...........w pasie za duzo natomiast talia normalna ale jak chcesz być laska musisz miec talie 70 cm kochana a nie 75 :):):):)

trudno powiedzieć czy to dużo czy mało, bo to zalezy jaki masz typ sylwetki, ile masz w biodrach i biuście itp. najważniejsze są proporcje

no to podaje wymiary biust 94 talia 75 pas 80 biodra 93

między biodrami a pasem masz 13 cm różnicy, między pasem a biustem 14 cm różnicy. Nie jesteś prosta jak pień - \"kobiece proporcje\" są zachowane, ze tak powiem, więc nie masz czym się martwić. :)

Gość zdecydowanie ZA DUŻO
ja mam 169cm wzrostu i 62cm w talii, a w biodrach 90cm

Gość Rąbnięte jesteście
Nie macie innych problemów?! Jakies same anorektyczki i bulimiczki oraz baby z obsesją na punkcie swojego ciała siedzą na kafe, co to sie ważą i mierzą co 5 minut a najpoważniejszym problemem dla nich to obwód w talii! Czy Ty kobieto, autorko topiku, nie masz własnego zdania, tylko musisz polegać na opinii innych? Ważne jak sama się czujesz w swim ciele, i czy tobie obwód w pasie 80 cm nie przeszkadza. A odpowiedzi, że "jak chcesz być laska to musisz mieć 70, czy 60 cm" piszą albo puste lub zakompleksione suki, które chcą Ci dokopać, bo przecież tu są anonimowe, albo faceci pustaki o ilorazie inteligencji coś ok. 50, którzy postrzegaja kobietę tylko przez pryzmat tego ile ma w talii, bo lepiej im wychodzi patrzenie niż myslenie.

Gość do osoby wyżej
nie ekscytuj się tak domyślam sie, że jesteś tu nowa spokojnie ta laska zakłada tutaj codziennie topik o swoich wymiarach widocznie takie zboczenie stali bywalcy nei zwracają już na nią uwagi;)

Gość kkkasiunia
dokladnie osoba zakladajaca te topiki niestety ma problemy z psychiką ale w ogole nie reaguje na takie uwagi.. trudno, kiedys przejrzy na oczy

Gość skoro chcesz wiedzieć
Też mam 170 i też 25 lat, w najszczuplejszym miejscu talii 67, w okolicach pępka około 75. Ale mam też mniejszy biust (85) i węższe biodra (86). Stosunkowo mamy więc takie same wymiary - ja się niedawno zaczęłam odchudzać, sama wyciągnij wnioski ;)

Gość equinoxe
A oceńcie moje, bo już sama nie wiem... 178 cm wzrostu 90 cm w biuście 69 cm w talii 101 cm w biodrach

Gość equinoxe
noszę na górze rozmiar S, na dole M/L