Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sprzedawca Słońca

widzicie sama osobe czy takze potencjal jaki w niej jest ?

Polecane posty

Gość Kalll
Takze potencjal, wiele jest ukrytych umiejetnosci, ktore moze sami nawet nie dostrzegamy, a ktos inny moze odkryc czy rozwinac...

ale to się patrzy głównie na sposób zachowania. nawet ktoś średnio ładny, ale zachowaniem może przyciągać do siebie tłumy ludzi. dlatego nie patrzymy na wygląd. przynajmniej oficjalnie ;-)

wczoraj np. spotkalem sie z kobieta.. taka sredniego wygladu.. wyglada na spokoina mila kobiete.. ale czuje ze drzemie w niej jakis potencjal.. ze byl bym w stanie obudzic w niej ta druga strone.. no i troche musze ja poduczyc jak sie poruszac w tancu :)

Gość złośliwa linger
Sprzedawco, chyba naprawdę się nudzisz.

Gość złośliwa linger
Zakładasz coraz to nowe topiki.

Gość złośliwa linger
Jakoś wszędzie Cię pełno.

jakiego rodzaju potencjał masz na myśli? Bo jak tak ogolnie, to można to na zwać \'tym czymś\'....

Wiesz mam takiego kolegę, który z wyglądu nie jest za ciekawy, troszkę grubasek i taki przeciętny ale za to ma cuuudny charakter. Ma fantastyczne poczucie humoru, inteligentne żarty, zainteresowania, pasje, kulture osobistą i szacunek oraz \"opiekuńczość\" w stosunku do kobiet i gdybym nie była zajęta to... :D Naprawde wygląd to nie wszystko. Nie da się długo wytrzymac z pustym przystojniakiem a gdyby przymknać oko na niedoskonałości tego mniej przystojego to można zbudowac naprawdę fajną relację i kto wie.. moze nawet długoletni zwiazek ;)

Gość złośliwa linger
Jakoś tak. Jak jestem miła to nikogo to nie obchodzi, jak jestem złośliwa to zaraz są komentarze, ciekawe... No nie gniewaj się, coś we mnie wstąpiło. Już nie chcę być milutka.

Gość złośliwa linger
Sweete November--->jak doszłaś do tak wspaniałych rezultatów? (chodzi o stopkę)

mówisz o definiowaniu \'tego czegoś\' a sam jesteś bardzo mało konkretny Energia? fizyczna? kinetyczna? haha Potenciał? Jaki? Intelektualny? Seksualny? Myślę, że trudno to zobaczyć na pierwszy rzut oka.

mozna jesli ktos jest spokojny i z lekka nie smialy.. a ma bardzo smiala przyjaciolke.. prowokujacy styl fryzury.. jak ktos ja drazni trzyma emocje.. nie chce wybuchnac.. no seksualny tez ale to juz z ruchow ciala da sie wyczytac :) i reakcajch na podteksty erotyczne... a to cos to sa niedoskonalosci... np jesli ktos jest inteligetny.. dobrze wychowany.. a jednak przestaje dbac o siebie.. szuka kogos z lekka szalonego kto postepuje podobnie ma gdzies te normy.. to ze ludzie przejmuja sie swoim wygladem... tez sztucznosci.. na tej podstawie sie dobieramy..

Gość piesek leszek
jaq zawsze staram się patrzec na potencjał zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i umiejętności:)

hehe.. on próbuje mi dorownac w zakładaniu topików.. a tak wogóle to mi się jakoś wydaje że jakoś wcześniej niż dwa tygodnie też były.. to coś to jest to coś.. dziś np: spotkałam fajnego gościa.. normalnie gdyby nie okoliczności to chyba bym coś zagadała.. coś w nim było.. hmm

to coś to jest hmm. taka energia coś co Cię ciągle w stronę ten drugiej osoby.. co sprawia że masz ochotę ja bliżesz poznać.. :)

no dobra po polsku teraz napisze:P to coś to jest hmm. taka energia coś co Cię ciągnie w stronę tej drugiej osoby.. co sprawia że masz ochotę ja bliżesz poznać..