Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 czesio.
nie pomyli艂em tu najwi臋cej kobitek, mniam, mniam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madziklol
czesiooo ale to dla kobiet forum,a tak wogole co sadzisz jesli dziewczyna doczepia sobie wlosy nie swoje na klip???idziesz z jakas na randke widzisz super sliczne wlosyyy dotykasz i czujesz jakies spinki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
a kupowa艂a kt贸ra艣 mo偶e ta艣my w kolorze ciemny br膮z na allegro?? je艣li tak to napiszcie u kogo bo nie wiem na kt贸rej aukcji kupi膰 bo naprawd臋 jest tego sporo a nie chce znowu b艂yszcz膮cych nienaturalnie 艣wiecacych w艂os贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢liczna P
Ja w艂a艣nie mam zamiar kupi膰 ciemny br膮z i obawiam si臋 , ze b臋dzie ci臋zko z dopasowwaniem - ja bym chcia艂a z tej aukcji http://www.allegro.pl/item634021852_clip_on_wlosy_50cm_w_75cm_tasmy_promocja_fale.html Nie chce naturalnych, bo mia艂am kiedy艣 na ringi i mia艂y o wiele inn膮 strukture ni偶 moje w艂osy, tzn. by艂y grubsze i strasznie obci膮偶y艂y mi w艂osy, mam w艂oski cie艅kie ,ale g臋ste , a syntetyczne s膮 l偶ejsze od naturalnych, je偶eli si臋 dobrze ich jako艣膰 dobierze to nie b臋d膮 ani si臋 swieci膰 , ani sprawia膰 wi臋kszych problem贸w, na wiza偶u du偶o wyczyta艂am tam jest mega w膮tek o przed艂u偶aniui w艂os贸w i du偶o jest dziewczyn, kt贸re s膮 zadowolone z syntetyk贸w. M贸j problem tkwi w tym, 偶e nie wiem czy kupi膰 od tego sprzedawcy. sszuka艂am informacji,ale za duzo ich nie znalaz艂am , widze tylko, 偶e maj膮 du偶o pozytyw贸w no i sklep prowadz膮 nie tylko na allegro- a si臋 o tyle oplaca, 偶e bym kupi艂a dwie dopinki jedna chyba jest na 4 klipy i ma a偶 80 gram !!! wiec to strasznie duzo i jest przeszyta potr贸jnie, druga nie wiem ile ma gram ,ale jest przeszyta podw贸jnie . Prosi艂abym o informacje jak kto艣 kupowa艂 od tych sprzedawc贸w :P Ewenualnie bede pierwsz膮 osob膮, kt贸ra z Wami si臋 tymi informacjami podzieli bo chyba je kupi臋 i nie wytrzymam hehe Chce takie falowane tak jak moje w艂oski no i swoje mam dosy膰 d艂ugie ,wiec konieczny bedzie fryzjer potem,zeby to do 艂adu i sk艂adu zrobic :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
ja to wol臋 kupi膰 zestaw ca艂y zestaw ta艣m gdzies widzialam za 82 z艂 chyba tam by艂o ich kilka o r贸偶nych szeroko艣ciach bo wyczytalam 偶e te na 4 klipy s膮 z艂e ale te偶 nie wiem jak to b臋dzie z dobraniem koloru bo wczoraj pomalowa艂am w艂osy na br膮z a jak zwykle wyszed艂 czarno-granatowy, wi臋c musze poczekac a偶 mi sie zmyje ten kolor troche to mo偶e wtedy kupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢liczna P
Tzn. one s膮 o tyle fajne , ze nie musisz si臋 meczy膰 z dopinaniem ilus tam ta艣m tylko dwie , w dodatku s膮 g臋ste , przyk艂adowo jak ja mia艂am przed艂u偶ane swoje na sta艂e to zu偶y艂am ok 90 gram w艂os贸w i mi starczy艂o i mia艂am bardzo g臋ste ,a tutaj ta dopinka kt贸ra ma 20 cm szeroko艣ci ma 80 gram wi臋c to jest bardzo duzo, wi臋c i tak chyba je kupi臋- komplet tych dw贸ch dopinek i bede mia艂a ponad 100 gram na g艂owie , poza tym nie bedzie tak widac spinek , boj臋 sie tylko albo AZ swiecenia :P, tego, 偶e fala, kt贸ra chce kupi膰 od moich naturalnych nie bedzie pasowa膰 no i koloru hehe na tej aukcji by mi pasowa艂 braz nr 2 , mam niby bardzo ciemny br膮z , ale pamietam ,ze ja przed艂uza艂am na sta艂e to by艂 problem tego typu ,ze w艂osy by艂y jednolite ,a ja na konc贸wkach mam jasniejsze , bo ogolnie nie farbuje w艂os贸w ;P Napisa艂am do kilku os贸b na allegro i zobacze co odpisza , dam relacje oczywiscie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
no ja ju偶 sobie kupi艂am peruk臋 syntetyczn膮 i ani razu jej nie zalozylam bo strasznie si臋 艣wieci i ma okropny kolor i mam uprzedzenie do syntetyk贸w chocia偶 jak patrzylam na niektorych aukcjach to inni chwalili te ta艣my syntetyczne, 艢liczna P a ty jakiej d艂ugo艣ci masz swoje naturalne w艂osy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢liczna P
Mam w艂oski do 艂opatek , mia艂am jeszcze d艂u偶sze tyle ,偶e mnie fryzjer tak obciacha艂, 偶e ma艂o powiedziane... mia艂 obci膮膰 tylko ko艅c贸wki, a sko艅czy艂o si臋 na bardzo mocnym wycieniowaniu tak ,偶e najkr贸tsze mia艂am ledwo do ucha, przy cieniutkich w艂osach tak si臋 przecie偶 nie robi, straci艂am o po艂ow臋 z g臋stosci kt贸r膮 mia艂am, no i w艂oski wygl膮daj膮 licho niestety ;/ wrrr .... Te偶 kupi艂am kiedys peruke i wygl膮da艂a strasznie -sztuczny , swiec膮cy kask.... na wizazu jedt jednak mn贸swto dziewczyn, kt贸re zamieszcza艂o fotki w syntetykach i to mnie przekona艂o, szczeg贸lnie zaleca si臋 to jak ktos ma s艂abe w艂oski, i chce usyka膰 efekt wi臋kszej g臋stosci w艂osk贸w, jak wiadomo syntetyki waz膮 mniej, boje si臋 te偶 tego 艣wiecenia, najwyzej odsprzedam. A Ty od kogo chcesz w艂osy zamawia膰 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
ja myslalam o tych: http://allegro.pl/item647696448_clip_in_on_8_tasm_pasma_wyprzedaz_prostuj_geste.html ale jeszcze nie wiem jakie kupi膰 bo naprawd臋 jest tego sporo , pozatym chcialam poczekac az mi moje wlosy odrasn膮 bo od g贸ry mam mocno wycieniowane chociaz i tak mi juz troche odrosly a te na dole tez mam juz w miare dlugie prawie do lopatek i zastanawiam si臋 wogole jakbym wygladala w tak dlugich wlosach ,no i nie wiem co z grzywka bo narazie to siega do brwi caly czas j膮 zapuszczam bo 3 miesiace temu to mi fryzjerka ''podciela'' ja polowy czola albo i krocej:/, my艣lalam te偶 o tym 偶eby poprostu tez wycieniowac te ta艣my jak ju偶 je kupi臋 ale jeszcze nie wiem jak to b臋dzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 32222
艣liczna P--kup sobie te wlosy -ja sobie kupilam takie same tylko proste i sa super, nic sie nie r贸zni膮 od moich i jedno pasmo mi wystarczylo bo mam swoje liche wlosy wiec jak bym miala wiecej tasm to by mi bylo widac za bardzo- ja sobie swoje pokrecilam na termolokach i tez mam teraz krecone - a czasami sobie prostuje prostownic膮-nic sie nie zniszczyly a mam je juz 2 miesiace i codziennie je zakladam - myje szamponem i nakladam jedwab--oplaca sie je kupic bo sa taniutkie --nawet jak mi sie juz za jakis czas zniszcza to nowe kupie a te wyrzuce i juz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢liczna P
No wla艣nie je sobie kupi艂am teraz tylko czeka膰 a偶 przyjd膮 , ogolnie to nie wytrzyma艂am hehe :P , wi臋c zdam relacj臋 Zam贸wi艂am falowane -br膮z nr 2 - z ich str. opis: Zestaw 2 dopinek na maksymalne przed艂u偶anie sk艂ada si臋 z: 1) Dopinka mocowana na 3 klipsach (dolna cz臋艣膰 g艂owy ).Ta艣ma o szeroko艣ci 15cm, zszyta podw贸jnie. 2) Dopinka mocowana na 4 klipsach(g贸rna cze艣膰 g艂owy)-Ta艣ma o szeroko艣ci 25cm, zszyta potr贸jnie. Jedna wiem,偶e ma 80 g[ta wi臋ksza], a druga nie wiem ile. 艢niezka nie b贸j sie tego , jak p贸jdziesz do fryzjera, to Ci 艂adnie je wycieniuje, tylko nie kombinuj sama , bo mo偶na jeszcze co艣 zepsu膰 :P, a ten Tw贸j zestawik te偶 fajnie wygl膮da i on 150 gram o ile si臋 zorientowa艂am, napisz mi czy si臋 na niego zdecydowa艂a艣, i daj relacje ,jakby co. kasia 32222 ja te偶 w艂a艣nie wychodzi艂am z za艂o偶enia, 偶e jak im sie co艣 stanie, to nie bedzie mi tak 偶al kasy, dlatego najpierw wole sprawdzi膰 jak b臋d臋 si臋 z takim czym艣 czu膰 na g艂owie :P zanim co艣 w drozszego zainwestuje, zreszt膮 ta akurat oferta mi si臋 taka dosy膰 uczciwa wydawa艂a hehe. Kasiu powiedz mi, czy Twoje w艂oski mocno si臋 艣wi臋c膮 i jaki bra艂as kolor ?? Wiecie co og贸lnie to ja mam dylematy typu moralnego hehe np. 偶e nie b臋de naturalna, tylko b臋de cos nosi膰 sztucznego na g艂owie :P i tak ci膮gle mi si臋 to przewija taki schmet ;/ Jak Wy si臋 z tym czujecie , nie przejmujecie si臋?. M贸j ch艂opak dopiero sie dowie o tym pomy艣le :P wiadomo zaakceptuje, bo nie ma wyboru hehe :P ,ale dziwnie bym si臋 czu艂a jakbym mia艂a si臋 z kim艣 umawia膰 no i powiedziec kiedy艣 mu tam, 偶e mam sztuczne w艂osy i zdejmuj臋 je w dodatku na wiecz贸r :P :D normalnie parodia. Jak to u Was jest i Wasi T呕 reaguj膮 , a je偶eli ich nie macie to jak otoczenie na to reaguj臋 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondiex
Ja swoje w艂osy wyrzuci艂am dzisiaj do kosza :/ Zosta艂y mi 2 ta艣my wi臋c te偶 pewnie ponosze z tydzie艅 i te偶 b臋d膮 nadawa膰 si臋 do wyrzucenia. Nic im nie pomaga艂o... Ponad 100 z艂 wyrzucone w b艂oto :/ Tak si臋 zacz臋艂y ko艂tuni膰 偶e szkoda gada膰 w dodatku na ca艂e d艂ugo艣ci zrobi艂o si臋 straszne siano :/ musia艂am ci膮gle je przycina膰 ze wzgl臋du na ci膮g艂e robienie si臋 ko艂tun贸w a to i tak nic nie dawa艂o :/ w dodatku wyda艂am mn贸stwo kasy na od偶ywki i jedwabie i te偶 wszystko na nic :/ W dodatku ta艣my s膮 bardzo grube wi臋c przy moich cienkich w艂osach musze nosi膰 czapke bo ta艣my s膮 mega widoczne. Bez sensu :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziklol
no moj chlopak ze mna mieszka wiec wie:P,pierwszy raz sie brzydzil i mowil ze oszalalam ,a potem sie przyzwyczail i teraz nic nie mowi:)a ludzie z otoczenia to malo wie,nic nie mowia,ostatnio moja koleznka mnie za glowe dotknela i mowii boze co ty masz na glowie glupioo mi bylo:( takis sa minusyyy,moze nie widac ale czasem przez przypadek sie wydac moze:ale nie wyobrazam sobie np umawiac sie na randki w tych wlosach ohhhh masakra,wiec dobrze ze mam jednego stalego faceta:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewela2235
blondiex podaj linka z allegro od kogo kupilas wlosy , musisz przestrzec innych jesli te wlosy sa takiej zlej jakosci ze po paru dnaich juz trafily w koszu !!ja tez mialam tekie doswiadczenie z moja pierwsza tasma , nie przejmuj sie , kupilam tez na allegro syntetyczne , zly odien mi przyszedl a swicily sie masakrycznie od razu jak je zalozylam wszysy w kolo sie kapli ze mam sztuczne ... dopierio potem zobaczylamn u kol wlosy na tasmie naturalne - roznica !!!! i to jaka , zamowilam naturalne i wygladaja bardzo dobrze nie odrozniaja sie struktura i kolorem od moich wlasnych a nawet jesli by tak bylo zawsze moge je zafarbowac dlatego lepiej brac ciut jasniejsze jesli sie nie wie ktory odcien wybrac bo zawsze mozna farbnac gporzej bedzie z rozsjanianiem , powodzenia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 32222
艣liczna --- NIE swiec膮 sie wlasnie - w og贸le nie odr贸znia sie od mojego koloru w艂osow -jaj kupilam wlosy nr 1 czarne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 8olivka8
Kasia a Ty z jakiej stronki zamowiles z tej co Sliczna?? zakupione wloski geste sa dosyc?Mi sie zdaje,ze wiekszosc tych dopinek to takie zadkie wloski...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anu艣ka30
ja zam贸wi艂am w艂osy od ESTERKI-86 z Hiszpani.czy ktoras z was moze je mia艂a???podobno naturalne 100%.dostane za kilka dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
a za ile je kupilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢liczna P
Ja ju偶 swoje mam -og贸lnie w艂osy s膮 艣wietne ,ale nie m贸j kolor ! :/ Naj艣mieszniejsze to ,偶e ja swoje mam naturalne nigdy niefarbowane i wiece co wszyscy m贸wi膮, 偶e mam najciemnieszy z br膮z贸w , takaie przej艣cie pomi臋dzy czarnym,a ciemnym br膮zem ,a zam贸wi艂am kolor nr 2, wi臋c nie najciemnijszy br膮偶 i okaza艂o si臋, 偶e za ciemny ;/ co bardzo za艂u偶je, bo w艂oski sa 艣liczne i si臋 nie swieca tak jak na peruce , b臋d臋 musia艂a je odda膰, przyjmuj膮 zwroty do 14 dni ..szkoda :/ dwie dopinki starcz膮 na przed艂uzenie , dla mnie nawet za duzo, bo ja mam swoje w艂osy d艂ugie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 32222
sliczna p-- szkoda ze nie trafilas w sw贸j kolor w艂os贸w-- a m贸wilam ze w艂osy sa fajne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziklol
kasia 32222222 anie placza ci sie te wloski??masz fale czy prost????nie wygladaja sztucznie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 32222
nie nie placz膮 mi sie-- ja kupilam proste ale sobie pokr臋cilam na termolokach i mam teraz kr臋cone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vicky82
Nadia88 ja kupi艂am sobie te w艂osy i w艂asnie wczoraj przysz艂y. To moje pierwsze clip-on\'y wi臋c za bardzo nie znam sie ale wg mnie sa bardzo fajne. Bardzo naturalne i w wygl膮dzie i w dotyku. Jutro planuj臋 je za艂ozy膰 tak porz膮dnie to zrobi臋 zdjecia i wrzuc臋 tu (jesli b臋d臋 potrafi艂a)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣niezka
a ktore kupilas??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vicky82
Kupi艂am te w艂osy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=643715225&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. wybra艂am kolor najciemniejszy br膮z, bo farbuj臋 w艂osy kolorem br膮z. jednak moje w艂osy s膮 lekko ciemniejsze od tych kupionych. W艂osy farbowa艂am ze 3 dni temu wi臋c s膮 jeszcze dosy膰 ciemne. My艣l臋, ze za kilka my膰 kolor si臋 zr贸wna do tych kupionych. Wczoraj poupina艂am te w艂osy ale tak byle jak, nie ukrywa艂am spinek ale wygl膮da艂y naprawd臋 fajnie, z tym, ze moje w艂osy s膮 niewielw kr贸tsze od tych kupionych. Po po艂udniu siostra przyczepi mi te w艂osy tak porz膮dnie to zdam relacj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia88
Dziekuje za odpowiedz, wczoraj mialam je juz zamawiac ale aukcja sie skonczyla i bardzo zaluje ze szybciej nie sprawdzilam:( ale poczekam moze znow wystawi ten uzytkownik wloski. to czekam na Twoje fotki vicky82:).

Udost臋pnij ten post