Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość czesio.
nie pomyliłem tu najwięcej kobitek, mniam, mniam

Gość madziklol
czesiooo ale to dla kobiet forum,a tak wogole co sadzisz jesli dziewczyna doczepia sobie wlosy nie swoje na klip???idziesz z jakas na randke widzisz super sliczne wlosyyy dotykasz i czujesz jakies spinki

Gość śniezka
a kupowała któraś może taśmy w kolorze ciemny brąz na allegro?? jeśli tak to napiszcie u kogo bo nie wiem na której aukcji kupić bo naprawdę jest tego sporo a nie chce znowu błyszczących nienaturalnie świecacych włosów

Gość Śliczna P
Ja właśnie mam zamiar kupić ciemny brąz i obawiam się , ze będzie cięzko z dopasowwaniem - ja bym chciała z tej aukcji http://www.allegro.pl/item634021852_clip_on_wlosy_50cm_w_75cm_tasmy_promocja_fale.html Nie chce naturalnych, bo miałam kiedyś na ringi i miały o wiele inną strukture niż moje włosy, tzn. były grubsze i strasznie obciążyły mi włosy, mam włoski cieńkie ,ale gęste , a syntetyczne są lżejsze od naturalnych, jeżeli się dobrze ich jakość dobierze to nie będą ani się swiecić , ani sprawiać większych problemów, na wizażu dużo wyczytałam tam jest mega wątek o przedłużaniui włosów i dużo jest dziewczyn, które są zadowolone z syntetyków. Mój problem tkwi w tym, że nie wiem czy kupić od tego sprzedawcy. sszukałam informacji,ale za duzo ich nie znalazłam , widze tylko, że mają dużo pozytywów no i sklep prowadzą nie tylko na allegro- a się o tyle oplaca, że bym kupiła dwie dopinki jedna chyba jest na 4 klipy i ma aż 80 gram !!! wiec to strasznie duzo i jest przeszyta potrójnie, druga nie wiem ile ma gram ,ale jest przeszyta podwójnie . Prosiłabym o informacje jak ktoś kupował od tych sprzedawców :P Ewenualnie bede pierwszą osobą, która z Wami się tymi informacjami podzieli bo chyba je kupię i nie wytrzymam hehe Chce takie falowane tak jak moje włoski no i swoje mam dosyć długie ,wiec konieczny bedzie fryzjer potem,zeby to do ładu i składu zrobic :P

Gość śniezka
ja to wolę kupić zestaw cały zestaw taśm gdzies widzialam za 82 zł chyba tam było ich kilka o różnych szerokościach bo wyczytalam że te na 4 klipy są złe ale też nie wiem jak to będzie z dobraniem koloru bo wczoraj pomalowałam włosy na brąz a jak zwykle wyszedł czarno-granatowy, więc musze poczekac aż mi sie zmyje ten kolor troche to może wtedy kupie

Gość Śliczna P
Tzn. one są o tyle fajne , ze nie musisz się meczyć z dopinaniem ilus tam taśm tylko dwie , w dodatku są gęste , przykładowo jak ja miałam przedłużane swoje na stałe to zużyłam ok 90 gram włosów i mi starczyło i miałam bardzo gęste ,a tutaj ta dopinka która ma 20 cm szerokości ma 80 gram więc to jest bardzo duzo, więc i tak chyba je kupię- komplet tych dwóch dopinek i bede miała ponad 100 gram na głowie , poza tym nie bedzie tak widac spinek , boję sie tylko albo AZ swiecenia :P, tego, że fala, która chce kupić od moich naturalnych nie bedzie pasować no i koloru hehe na tej aukcji by mi pasował braz nr 2 , mam niby bardzo ciemny brąz , ale pamietam ,ze ja przedłuzałam na stałe to był problem tego typu ,ze włosy były jednolite ,a ja na koncówkach mam jasniejsze , bo ogolnie nie farbuje włosów ;P Napisałam do kilku osób na allegro i zobacze co odpisza , dam relacje oczywiscie.

Gość śniezka
no ja już sobie kupiłam perukę syntetyczną i ani razu jej nie zalozylam bo strasznie się świeci i ma okropny kolor i mam uprzedzenie do syntetyków chociaż jak patrzylam na niektorych aukcjach to inni chwalili te taśmy syntetyczne, Śliczna P a ty jakiej długości masz swoje naturalne włosy?

Gość Śliczna P
Mam włoski do łopatek , miałam jeszcze dłuższe tyle ,że mnie fryzjer tak obciachał, że mało powiedziane... miał obciąć tylko końcówki, a skończyło się na bardzo mocnym wycieniowaniu tak ,że najkrótsze miałam ledwo do ucha, przy cieniutkich włosach tak się przecież nie robi, straciłam o połowę z gęstosci którą miałam, no i włoski wyglądają licho niestety ;/ wrrr .... Też kupiłam kiedys peruke i wyglądała strasznie -sztuczny , swiecący kask.... na wizazu jedt jednak mnóswto dziewczyn, które zamieszczało fotki w syntetykach i to mnie przekonało, szczególnie zaleca się to jak ktos ma słabe włoski, i chce usykać efekt większej gęstosci włosków, jak wiadomo syntetyki wazą mniej, boje się też tego świecenia, najwyzej odsprzedam. A Ty od kogo chcesz włosy zamawiać ??

Gość śniezka
ja myslalam o tych: http://allegro.pl/item647696448_clip_in_on_8_tasm_pasma_wyprzedaz_prostuj_geste.html ale jeszcze nie wiem jakie kupić bo naprawdę jest tego sporo , pozatym chcialam poczekac az mi moje wlosy odrasną bo od góry mam mocno wycieniowane chociaz i tak mi juz troche odrosly a te na dole tez mam juz w miare dlugie prawie do lopatek i zastanawiam się wogole jakbym wygladala w tak dlugich wlosach ,no i nie wiem co z grzywka bo narazie to siega do brwi caly czas ją zapuszczam bo 3 miesiace temu to mi fryzjerka ''podciela'' ja polowy czola albo i krocej:/, myślalam też o tym żeby poprostu tez wycieniowac te taśmy jak już je kupię ale jeszcze nie wiem jak to będzie :)

Gość kasia 32222
śliczna P--kup sobie te wlosy -ja sobie kupilam takie same tylko proste i sa super, nic sie nie róznią od moich i jedno pasmo mi wystarczylo bo mam swoje liche wlosy wiec jak bym miala wiecej tasm to by mi bylo widac za bardzo- ja sobie swoje pokrecilam na termolokach i tez mam teraz krecone - a czasami sobie prostuje prostownicą-nic sie nie zniszczyly a mam je juz 2 miesiace i codziennie je zakladam - myje szamponem i nakladam jedwab--oplaca sie je kupic bo sa taniutkie --nawet jak mi sie juz za jakis czas zniszcza to nowe kupie a te wyrzuce i juz.

Gość Śliczna P
No wlaśnie je sobie kupiłam teraz tylko czekać aż przyjdą , ogolnie to nie wytrzymałam hehe :P , więc zdam relację Zamówiłam falowane -brąz nr 2 - z ich str. opis: Zestaw 2 dopinek na maksymalne przedłużanie składa się z: 1) Dopinka mocowana na 3 klipsach (dolna część głowy ).Taśma o szerokości 15cm, zszyta podwójnie. 2) Dopinka mocowana na 4 klipsach(górna cześć głowy)-Taśma o szerokości 25cm, zszyta potrójnie. Jedna wiem,że ma 80 g[ta większa], a druga nie wiem ile. Śniezka nie bój sie tego , jak pójdziesz do fryzjera, to Ci ładnie je wycieniuje, tylko nie kombinuj sama , bo można jeszcze coś zepsuć :P, a ten Twój zestawik też fajnie wygląda i on 150 gram o ile się zorientowałam, napisz mi czy się na niego zdecydowałaś, i daj relacje ,jakby co. kasia 32222 ja też właśnie wychodziłam z założenia, że jak im sie coś stanie, to nie bedzie mi tak żal kasy, dlatego najpierw wole sprawdzić jak będę się z takim czymś czuć na głowie :P zanim coś w drozszego zainwestuje, zresztą ta akurat oferta mi się taka dosyć uczciwa wydawała hehe. Kasiu powiedz mi, czy Twoje włoski mocno się święcą i jaki brałas kolor ?? Wiecie co ogólnie to ja mam dylematy typu moralnego hehe np. że nie będe naturalna, tylko będe cos nosić sztucznego na głowie :P i tak ciągle mi się to przewija taki schmet ;/ Jak Wy się z tym czujecie , nie przejmujecie się?. Mój chłopak dopiero sie dowie o tym pomyśle :P wiadomo zaakceptuje, bo nie ma wyboru hehe :P ,ale dziwnie bym się czuła jakbym miała się z kimś umawiać no i powiedziec kiedyś mu tam, że mam sztuczne włosy i zdejmuję je w dodatku na wieczór :P :D normalnie parodia. Jak to u Was jest i Wasi TŻ reagują , a jeżeli ich nie macie to jak otoczenie na to reaguję ??

Gość Blondiex
Ja swoje włosy wyrzuciłam dzisiaj do kosza :/ Zostały mi 2 taśmy więc też pewnie ponosze z tydzień i też będą nadawać się do wyrzucenia. Nic im nie pomagało... Ponad 100 zł wyrzucone w błoto :/ Tak się zaczęły kołtunić że szkoda gadać w dodatku na całe długości zrobiło się straszne siano :/ musiałam ciągle je przycinać ze względu na ciągłe robienie się kołtunów a to i tak nic nie dawało :/ w dodatku wydałam mnóstwo kasy na odżywki i jedwabie i też wszystko na nic :/ W dodatku taśmy są bardzo grube więc przy moich cienkich włosach musze nosić czapke bo taśmy są mega widoczne. Bez sensu :/

Gość madziklol
no moj chlopak ze mna mieszka wiec wie:P,pierwszy raz sie brzydzil i mowil ze oszalalam ,a potem sie przyzwyczail i teraz nic nie mowi:)a ludzie z otoczenia to malo wie,nic nie mowia,ostatnio moja koleznka mnie za glowe dotknela i mowii boze co ty masz na glowie glupioo mi bylo:( takis sa minusyyy,moze nie widac ale czasem przez przypadek sie wydac moze:ale nie wyobrazam sobie np umawiac sie na randki w tych wlosach ohhhh masakra,wiec dobrze ze mam jednego stalego faceta:)

Gość ewela2235
blondiex podaj linka z allegro od kogo kupilas wlosy , musisz przestrzec innych jesli te wlosy sa takiej zlej jakosci ze po paru dnaich juz trafily w koszu !!ja tez mialam tekie doswiadczenie z moja pierwsza tasma , nie przejmuj sie , kupilam tez na allegro syntetyczne , zly odien mi przyszedl a swicily sie masakrycznie od razu jak je zalozylam wszysy w kolo sie kapli ze mam sztuczne ... dopierio potem zobaczylamn u kol wlosy na tasmie naturalne - roznica !!!! i to jaka , zamowilam naturalne i wygladaja bardzo dobrze nie odrozniaja sie struktura i kolorem od moich wlasnych a nawet jesli by tak bylo zawsze moge je zafarbowac dlatego lepiej brac ciut jasniejsze jesli sie nie wie ktory odcien wybrac bo zawsze mozna farbnac gporzej bedzie z rozsjanianiem , powodzenia .

Gość kasia 32222
śliczna --- NIE swiecą sie wlasnie - w ogóle nie odróznia sie od mojego koloru włosow -jaj kupilam wlosy nr 1 czarne.

Gość 8olivka8
Kasia a Ty z jakiej stronki zamowiles z tej co Sliczna?? zakupione wloski geste sa dosyc?Mi sie zdaje,ze wiekszosc tych dopinek to takie zadkie wloski...

Gość anuśka30
ja zamówiłam włosy od ESTERKI-86 z Hiszpani.czy ktoras z was moze je miała???podobno naturalne 100%.dostane za kilka dni.

Gość śniezka
a za ile je kupilas?

Gość Śliczna P
Ja już swoje mam -ogólnie włosy są świetne ,ale nie mój kolor ! :/ Najśmieszniejsze to ,że ja swoje mam naturalne nigdy niefarbowane i wiece co wszyscy mówią, że mam najciemnieszy z brązów , takaie przejście pomiędzy czarnym,a ciemnym brązem ,a zamówiłam kolor nr 2, więc nie najciemnijszy brąż i okazało się, że za ciemny ;/ co bardzo załużje, bo włoski sa śliczne i się nie swieca tak jak na peruce , będę musiała je oddać, przyjmują zwroty do 14 dni ..szkoda :/ dwie dopinki starczą na przedłuzenie , dla mnie nawet za duzo, bo ja mam swoje włosy długie

Gość kasia 32222
sliczna p-- szkoda ze nie trafilas w swój kolor włosów-- a mówilam ze włosy sa fajne.

Gość madziklol
kasia 32222222 anie placza ci sie te wloski??masz fale czy prost????nie wygladaja sztucznie???

Gość kasia 32222
nie nie placzą mi sie-- ja kupilam proste ale sobie pokręcilam na termolokach i mam teraz kręcone.

Gość vicky82
Nadia88 ja kupiłam sobie te włosy i własnie wczoraj przyszły. To moje pierwsze clip-on\'y więc za bardzo nie znam sie ale wg mnie sa bardzo fajne. Bardzo naturalne i w wyglądzie i w dotyku. Jutro planuję je załozyć tak porządnie to zrobię zdjecia i wrzucę tu (jesli będę potrafiła)

Gość śniezka
a ktore kupilas??

Gość vicky82
Kupiłam te włosy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=643715225&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. wybrałam kolor najciemniejszy brąz, bo farbuję włosy kolorem brąz. jednak moje włosy są lekko ciemniejsze od tych kupionych. Włosy farbowałam ze 3 dni temu więc są jeszcze dosyć ciemne. Myślę, ze za kilka myć kolor się zrówna do tych kupionych. Wczoraj poupinałam te włosy ale tak byle jak, nie ukrywałam spinek ale wyglądały naprawdę fajnie, z tym, ze moje włosy są niewielw krótsze od tych kupionych. Po południu siostra przyczepi mi te włosy tak porządnie to zdam relację

Gość nadia88
Dziekuje za odpowiedz, wczoraj mialam je juz zamawiac ale aukcja sie skonczyla i bardzo zaluje ze szybciej nie sprawdzilam:( ale poczekam moze znow wystawi ten uzytkownik wloski. to czekam na Twoje fotki vicky82:).