Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość madziog
ale wiesz moze przez to ze one sa bardzo dlugie i moga sie troche platac?moje tak troszeczke nieraz trudno bylo mi je rozczesac jak mialam zalozone jak byly dlugie mialam je na ok.60cm.ale jak sciaglam to je raz dwa rozczesalam i bylo spoko:) i to mnie przy nich draznilo dlatego postanowilam je sciac i teraz jest super fajnie mi sie teraz nosza:D nic sie nie plataja pozatym koncowki lubia sie zniszczyc takze trzeba nieraz je podciac chociaz moje byly nawet ok.po takim czasie uzytkowania..:)

Gość angells
madziog ja doskonale wiem że koncówki mogą sie psuć i tu nie wymagajmy cudów bo nasze naturalne tez sie niszcza ale nie po dwóch dniach użytkowania to jest jakis skecz... na szczęście udało mi sie je nabalsamowac pociągłam je prostownicą i wyglądają znośnie także troche mnie to uspokoilo :P:P:P fakt faktem co ci już pisałam że miałaś łobuziaro duzo szczescia ze trafilas na takie dobre wlosy i tyle ja trafilam na szajs... i zbieram na nowe :D

hej panie ponownie,ja sie czaje na cosmoshop,bo jednak z longhair nie sa az takie git... wczoraj wyslalam do pary klientek z cosmoshop ktore w tym roku zamawialy i w tamtym i sa w pelni zadowolone..Ze sa grube wlosy nie ploncza sie,latwo je sie kreci itp... jedna mi napisala ze juz kiedys zamiawiala i 9 miechow jej wytrzymaly,codziennie uzywala i codziennie krecila czy tam prostowala czyli dawala im popalic i mimo to mowi ze nadal sa dobre ale tylko kupila nowe by kolor zmienic.. czyli wydaje mi sie ze musza byc dobre jak tyle dziewczyn mi odpisalo... choc jedna napisala ze zamawiala kiedy byly ok a teraz zamowia i sa cale syntetyczne mysle ze zle jej wyslali bo tez posiadaja takie.. ale jeden mail na tyle wiec mysle ze tez sie sklonie na nie.. a co z tego wyjdzie jak zamowie to sie jeszcze okaze wiec jak w jakis blizszym czasie bede je miec.. to napisze badz wysle foto na mail.. choc narazie kase mam,ale problem z kontem allegro..pozdrawiam was :P

Gość madziog
Wlosy naturalne nie powinny byc grube bo wygladaja nieciekawie na glowie jak typowy syntetyk tam wala duzo wlosow natomiast z naturalnymi jest ich odpowiednio na tasmie i sam wlos tez nie jest gruby musi przeciez przypominac naturalny wlos a nie konski?takze ja w cos takiego nie wieze i po co ta babka kupila nowe skoro jak to takie naturalne to spokojnie mogla isc do fryzjerki i je przefarbowac?ja jestem bardzo podejrzliwa wszysko analizuje po sto razy takze juz to dalo mi do myslenia?takze nie wiem czy one beda tak na 100% naturalne?a po ile one chodza? Ja jestem sierota bo niedawno sobie przypomnialam i zapomnialam wam napisac ze ten sprzedajacy co ja kupilam ponad dwa lata temu te moje wlosy to pare razy wyslal mi na maila wogole wszystkim co u niego kupili wloski powysylali ze zapraszaja do sklepu?czy cos tak i ja glupia wykasowalam te maile od razu, a sie nie zastanowilam ze moze mi sie to przydac:( czyli gdzies je sprzedaja,maja sklep ale gdzie to ja juz nie wiem moze jeszcze cosik przysla??ehh..

Gość angells
madziog wielka szkoda mam nadzieje ze wysla cos jeszcze to daj mi cynka :D a co do twojej opinii na temat cosmoshop to w sumie masz duzo racji ... jak zaglądałam na to cosmoshop kosztuja ok 170 zł za 50 cm 7 taśm... na zdjeciu widać że jest ich dużo na taśmie zupełne przeciwienstwo tych moic z long haira i faktycznie gdybym ja miala tyle na tasmie co te z cosmoshop to raczej nie wyglądało by to zbyt naturalnie :) hmmm nie wiem sama co o nich myśleć... wiem i widze już jeden bardzo mocny minus.. jeśli są na prawde grubsze na taśmie niż te co ja mam to współczuje bólu skóry głowy po dobrych 3-6 godzin :D już sie to daje we znaki przy moich cieniasach :D a co dopiero przy grubszych wole nie myśleć nawet :D

Gość Brunetkaaa1
Długo zastanawiałam się gdzie kupić włosy, bo wiadomo że można trafić na jakieś końskie albo co gorsza syntetyki. Na wielu forach czytałam wypowiedzi dziewczyn i wiadomo, że nie ma sprzedawcy z którego wszystkie są zadowolone w 100%. Zamówiłam dzisiaj rano włoski w cosmoshopie i czekam aż przyjdą. Mam nadzieję, że będą naturalne i gęste a nie jakieś smętne ogonki.

Gość madziog
Angells moze beda sie dobrze sprawowac:)badzmy dobrej mysli jezeli nie to napewno chociaz powinny wytrzymac pare miesiecy..a moze i jeszcze dluzej ja sama nie moge nadziwic sie tym moim clipom patrzylam dzis na allegro i tam pisze naturalne zywtnosc wlosow 8 miesiecy naturalne i tak malo to nie wiem dlaczego te moje wytrzymaly juz tyle czasu i sa dalej sliczne..hmm..dziwne? Ja moich mam trzy jednakowej dlugosci tasmy ale juz nie pamietam ile musze na nie luknac,ale tak od ucha do ucha styka i dwie mniejsze na boki dla zageszczenia ale szczeze to nieraz ich wogole nie przypinam bo po dopieciu tych trzech szerszych tasm jest wystarczajaco w sam raz:) no po paru godzinkach noszenia troche boli tak jakby ktos ciagnol za wlosy heh..jakbym miala jakies grubsze to wogole bym ich nie zalozyla.Pisalam wczesniej ze moja szwagierka sobie kupila syntetyki bo bylo jej szkoda na drozsze,ale mozna je bylo prostowac i krecic i przyszly na moj adres bo ona nie ma neta dlatego ja jej zamowilam takie na jakie sie uparla,a mowilam doluz sobie kup leprze a nie wywalaj kasy 150razy!ale sie uparla i koniec:)takze mialam czas dokladnie im sie przyjrzec jak przyszly do mnie..Pierwsze co zwrucilo moja uwage to gestosc bylo tak ich grubo naszyte ze szok tasm to chyba z 10 wiec nijak zmiescic to na glowie wyglad skojarzyl mi sie z szczotka do zamiatania.Chciala je skrocic gdy obciela je fryzjerka to koncowki miala jak od szczoty.I niby mozna je bylo prostowac i krecic wiec chcialysmy je wyprostowac bo koncowki byly podwiniete,a one zachwile fit do gory z powrotem??dziwne jakies.a jak je zalozyla oczywiscie nie wszystkie bo gdzie by je wszystkie pomiescila:)to masakra strasznie sztucznie to wygladalo jak peruka.Teraz gdzies jej leza w szafie,albo wywalila,a jaka byla zla bo myslala ze beda takie jak moje no coz za takie pieniazki i jeszcze syntetyki cudow nie mozna sie spodziewac takze teraz mysli o zakupie takich leprzych ale trudno teraz o to z tego co piszecie:( nie wiem co bym poczela gdyby moje padly i musialabym kupic nowe naprawde naszczescie moje slicznosci maja sie dobrze jak narazie:D

Gość angells
madziog słoneczko widocznie dobrze o nie dbasz i tyle :) no i na pewno dobre jakościowo ja dzisiaj zakładam swoje jak popada śnieg to bede miała ne lada pecha ale trudno :D zobaczymy co to sie z nimi porobi i jakie beda jak wroce :D

ja tylko pisze to co mi napisano... wysłałam z dobre 20 mail.. ktore laski zamawialy teraz i pare miechow wstecz w tam tym roku.. i tylko dwie napisaly ze takie see... a reszta max zachwycone... wiec mimo to ja sprobuje je,moze mi sie uda jak tam tym.. bo jedna mowila,że drugi zestaw miala calkiem od innego producenta.. wiec sprobuje moze uda sie..Bo z longHair za duzo negatywnych odpowiedzi dostalam w porownaniu od cosmoshop...ciekawe czy mnie zadowolą te wloski... a ty madziog jak masz tak dlugo naturalne to czemu szukasz innych? bo z tego co wiem od tam tej dziewczyny to ona chciała do tego dluzsze wiec co jej by dalo przefarbowanie... wiadomo nikomu sie nie dogodzi tak do konca.... a jak mi nie wyjdzie z tym cosmoshop to bedzie sie szukało dalej---trzeba probowac zeby bylo sie zadowolonym w pełni :D

brunetkaaa1 jak je otwrzymasz to napisz pierwszą opinie o nich.. oraz jak juz je potraktujesz jakoms prostownią,bądz lokówka :P

Gość madziog
ja zadnych wlosow nie szukam dla siebie! tylko dla szfagierki bo kupila sobie syntetyki za 110zl. i klnie teraz na nie..a mowilam dolozyc kupic leprze:) Ja poki co nie potrzebuje zadnych wlosow moje sa idealne w koncu troche za nie dalam takze dobrze sie sprawuja:D Napisalam czarno na bialym jakby kiedys,kiedys moje trafilo to przeciez musze kupic nowe chyba ze juz mi przejdzie moda na clipy??:) No i jeszcze czekam na te tasmy wloskow do tej mojej tresi szkoda ze nie ma tych tresek kucykow z naturalnych wloskow tylko te syntetyki choc i tak mam je z tych leprzych ciekawe jakie bwda te tasmy jak cholery beda sie platac albo co to nie wiem bo to norma przy takich wlosach:(ta treske niechcaco upuscilam i tak sie splatala ze szok,ale wystarczylo ja szczepnac i palcami rozczesac i wrucila do wczesniejszego wygladu moze przy dobrym uzytkowaniu posluzy mi z jakie pol roku?:)

Gość madziog
tutaj sa chyba cos w stylu tych moich:) http://www.allegro.pl/item919961491_naturalne_wlosy_50cm_clip_on_promocja.html te powinny byc dobre jakosciowo no i zywotnosc wloskow dwa lata takze sporo tak jak moje choc maja juz wiecej i dalej sa superasne:) tylko tych tasm duzo maja na glowe dziwne?chyba ze teraz sa takie zestawy wlosow ze jest ich wiecej??ale z tego co widze powinny byc gites:)tylko jeszcze sprzedajacy nie jest az tak doswiadczony dopiero poczatkuje na allegro:(

Gość madziog
a nie! zle mi sie lukło na nie jest ich wystarczajaco na glowe 4 wieksze,2 mniejsze,i chyba 4 najmniejsze:)

czyli szukasz tez dla siebie synetykow ja tez jestem podejrzliwa wiec jak bym miala zajebiste naturalne nie bawilabym sie w syntetyki wiec spoko brunetkaa1 napisz jak je dostaniesz wstaw foto pozdro ;)

Gość madziog
syntetykow szukam poprostu do mojej treski ktora niedawno kupilam a tych tresek kitek nie ma z naturalnych wloskow niestety gdyby byly to oczywiscie ze kupilabym naturalne, a ta treska marzyla mi sie juz od bardzo dawna i tak kupilam najleprzej jakosci jaka byla dostepna za 40zl.a wszystkie one chodza za 10-20zl.Naturalnych tasm nie kupie przeciez do niej bo troche mogloby to glupio wygladac nie bede mieszac syntetykow z naturalnymi??No i dostalam je dzis dwie tasmy powiem ze spoko tylko bardzo delikatne sa no i mozolnie je doszywam teraz ehh...

Gość madziog
z clipami jest roche roboty na tego kucyka i nieraz mi sie nie chce zwlaszcza jak mi sie spieszy!:)a tu zakladam ta blaszke na swoj kucyk i hop!gotowe:DBardzo wlasnie lubie chodzic w kucyku,a zanim podziele te wlosy pozapinam wszystkie tasmy i je uloze w ten kuc zepne ooo..masakra nadodatek troche to wazy treska ciut praktyczniejsza jest do takiego fryza:) Jutro ciag dalszy z przyszywaniem nastepnej tasmy ale efekty juz widze fajnie gesciutka sie robi:)

Gość Madziusiia
czy ktoras z was farbowala clip in jasny blond na naturalny braz???

Gość angells
madziog ja chyba zaczaje sie na te z dobrewlosy.pl ale musze miec pewnosc ze są ok :D takto gora dwa miesiace uzbieram sobie kaske i kupie bo wole miec z glowy :D niz pozniej znowu przebierac w tysiącach sprzedawcow i tysiącach rodzajow wlosow :D te moje z long haira niestety sie placza i wkurzaja mnie niesamowicie :D podetne je pewnie troszke i pewnie bedzie choc odrobinke lepiej aż do zamowienia kolejnych wlosow :D kurcze a wiesz kochana co stwierdzilam dzisiaj ze to cholernie uzaleznia :D ledwo kupilam wlosy juz mysle o nowych no ale w sumie nie ma sie co dziwic bo tyle nerwow ile ja strace to jeszcze troche zamiast ciemnego brązu ebde musiala szukać siwych :D hehehe

Gość angells
madziog ja chyba zaczaje sie na te z dobrewlosy.pl ale musze miec pewnosc ze są ok :D takto gora dwa miesiace uzbieram sobie kaske i kupie bo wole miec z glowy :D niz pozniej znowu przebierac w tysiącach sprzedawcow i tysiącach rodzajow wlosow :D te moje z long haira niestety sie placza i wkurzaja mnie niesamowicie :D podetne je pewnie troszke i pewnie bedzie choc odrobinke lepiej aż do zamowienia kolejnych wlosow :D kurcze a wiesz kochana co stwierdzilam dzisiaj ze to cholernie uzaleznia :D ledwo kupilam wlosy juz mysle o nowych no ale w sumie nie ma sie co dziwic bo tyle nerwow ile ja strace to jeszcze troche zamiast ciemnego brązu ebde musiala szukać siwych :D hehehe

Gość angells

Gość madziog
Angells wiesz co ja tez sie przyznam ze faktycznie to uzaleznia mam juz clipy,teraz treska kitka,potem znow kupilam wlosy do niej aby ja zagescic i znow mi odwala jakbym sobie do tych moich clipow kupila jedno badz dwa pasma wloskow jasny blad bo ja mam czarne podpielabym po spod tez by to ciekawie wygladalo:)aaa..juz nie mysle bo cala kaske rozwale:Pi maz mnie zabije hihii..chociaz bardzo podobaja mu sie te wloski:) Wiesz ja ci powiem bo teraz kupilam dwie tasmy syntetykow na www.emodna.pl i powiem choc to syntetyki to naprawde dobrej jakosci bynajmniej mi sie tak wydaje sa bardzo delikatne takze trzeba jak z jajkiem z nimi postepowac idealnie imituja naturalny wlos potraktowalam je prostownica wczoraj i nic im sie nie stalo i nie plataja sie tylko masakrycznie dlugie sa musze je pocieniowac jak doszyje do treski:)Pozatym starannie zapakowane w pokrowiec z instrukcja pielegnacji bo przy tresce to wsadzili ja do jakiegos woreczka i tyle takze jak bede jeszcze potrzebowac jakis dopinek to zamawiam u nich:)zamuja sie tylko wlosami,przedluzaniem wlosow ,szkoleniami itp. i jest jeszcze sklep.emodna.pl

Gość angells
kochana jak na moje kieszonkowe bo jeszcze niestety nie pracuje to wydatek rzędu 250 zł :D to nawet nie mysle na co innego mogla bym wydać bo bym sie poplakala :D juz sama mysl ze dalam za te z long haira prawie 150 i jeszcze tak mnie wkurzają doprowadza mnie do szału dlatego zbieram na nowe a wiesz co jest śmieszne? Ja z long haira zamówiłam kurierem i co śmieszniejsze dostałam tylko włosy w opakowaniu foliowym wiesz o co mi chodzi na pewno tak jak wiekszosc wlosow sie pakuje no i tu mały ewenemencik ani instrukcji obsługi (chociaż takowa nie była mi potrzebna bo przeszłam kurs zakładania na you tube gapiąc sie godzinami w ekran) :D hehhe no i też nie dostałam paragonu jedynie ulotkę z ich innymi produktami które tak warto kupić :D heh także fantastiko

Gość madziog
Angellku mi tam do tych tasm naczaskali jakis ulotek,paragon,instrukcje jak pielegnowc wlosy naturalne i syntetyczne i byly ładnie zapakowane:)a kucyk w worek i kompletnie nic prz nim nie bylo tylko jakas tam metka i reklama rzecz jasna ich sklepu:( no ja youtube tez ogladam te przedluzania wloskow i tez inne cudenka ktore mozna zrobic z wloskami fryzurki itp. Fakt bardzo drogie te wloski,ale mozna sie raz poswiecic te z dobrewlosy kosztuja chyba cos ok.250zl. wiec cena juz ok.duza bo duza ale wloski powinny byc juz dobrej jakosci bo 150zl.to troche za malo jak na naturalnego wloska musza byc z domieszka syntetykow albo co?? jak kupisz tamte to te mozesz zawsze sprzedac badz bedziesz miec dwa zestawy clipow na zmiane:D

Gość angells
Madziog kochanieńka myśle że tych włosów juz nie ma sensu sprzedawac chyba ze znajde jakos po znajomych chetną to bym opchnela a dwa zestawy zawsze mogą być :D od przybytku głowa nie boli :D hihi na wizazu mialam do Ciebie prośbę czy mogła byś wysłać mi jakieś zdjęcie ze swojego ślubu bo estem strasznie ciekawa jak wyglądała twoja fryzurka na clipach :]

Gość Madziusiia
Mam te swoje blondy 60 ale sa za jasne. i teraz musze pokombinowac co dalej z nimi. chyba je trzeba umyc przed noszeniem bo tak dziwnie smierdza. sa cienkie. ale jak podentne te 50 na 40 to chyba bedzie ok Zdjecia zapodam na wizazu Nick mam ten sam :) Pozdrawiam wszystkie. Jak chcialam zamowic w promocji po 240 to nikt nie chcial ze mna kupic tych wlosow z dobre wlosy 2 opakowania sprzedawali za 480 zl :P tamte na bank sa lepsze niz te co ja mam. te od biedy moga byc. tylko cos trzeba wykombinowac. albo przefarbowac swoje i clipy na jeden kolor albo dopasowac sie do klipow co jest malorealne ze takie biale wlosy beda ok :P

Gość madziog
Oki.:)a moze byc w poniedziałek z tymim fotkami bo musze je jeszcze pozmniejszac bo sa masakrycznie duze i komp mi ich nie przesle Angells podaj mi maila to wysle:)jutro mnie niestety nie bedzie takze w poniedzialek na 100%, na wizażu mam moja fotke ale bardzo mala to malo co widac:) Madziusia moze jakbys do fryzjerki z nimi poszla ona napewno cosik doradzi:D

Gość angells
madziog bueena@o2.pl :) będe wdzięczna buziol

Gość madziog
fotki poszly:) Ja dalej nerwicuje sie z ta treska:(nie wiem juz co przy niej zrobic aby trzymala sie na moim kucyku ten grzebyk w srodku to wielka porazka nic nie daje:(

Gość angells
madziog kochana niestety nie pomoge ci w tym temacie bo nawet nie wiem jak to wygląda i na jakiej zasadzie sie trzyma :(:(:(