Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość madziog
Angells i jak fotki?:)

Gość AGNIECHA070211
cześć. włosy doczepiane metoda klip in są bardzo dobre. nie wiem dziewczyny czemu na nie narzekacie, może dla tego ze nie umiecie o nie dbać albo złe dobrałyście kolor??:) powiem tak mam te włosy jakieś 4 miesiące zapłaciłam za nie 100 zł w salonie fryzjerskim za paczkę( 6 taśm) nie doczepiam wszystkich bo nie stety się nie mieszczą,są NATURALNE a nie syntetyczne robię z nimi wszystko. wcale mi się nie niszczą i nie odróżniają od moich. dobra rada dla was nie kupujcie włosów przez internet ponieważ nie możecie porównać ich koloru z własnym,kupujcie tylko włosy naturalne, dobrze dobierzcie kolor i po każdym umyciu nakładajcie na nie jedwab:) ja sama nie mam z nimi problemu noszę je codzinnie założenie ich zajmuję mi jakieś 5 minut i dobrze się trzymają.:)

Gość AGNIECHA070211
I WŁOSY NATURALNE MOŻNA FARBOWAĆ:)

czesc. dziewczyny chcialam sie was poradzic. zamierzam sobie kupic na allegro kilka pasm tych tresek i doczepic. boje sie jednak reakcji znajomych bo mam krotkie wlosy (za kark). jak myslice nie beda nic gadac czy cos? a i czy te treski moge nosic na co dzien?

czesc. dziewczyny chcialam sie was poradzic. zamierzam sobie kupic na allegro kilka pasm tych tresek i doczepic. boje sie jednak reakcji znajomych bo mam krotkie wlosy (za kark). jak myslice nie beda nic gadac czy cos? a i czy te treski moge nosic na co dzien?

Gość madziklol
no ale to twoja osobista sprawa ze sobie wlosy doczepisz,a ze beda cos gadac ich problem,napewno bede ludzie w polsce zawsze tak robia ale nie powinnas sie tym przejmowac,ja mieszka za granica i to kazdy co chwila ma jakies cuda i nikt nawet na nikogo nie zwraca uwagi moje kolezankiw ciagu 1 miesiaca maja ciagle inne wlosy bo peruki nosza,,,,,nie martw sie i juz

Gość madziklol
monika153 pamietaj ze ci co maja cos do powiedzenia na ogol poprostu zazdroszcza,bedziesz miec fajne dlugie wloski wtedy kiedy zapragniesz,wiec jak beda cos gadac powiedz ze twoja sprawa co nosisz,a wlosy polecam sama mam juz hmmmm prawie 2 rok,oczywiscie nie nosze codziennie juz mi sie znudzilo ,ale jak chce czase pieknie wygladac to dopinam,bo swoje mam 2 na krzyz,ale w ciagu tygodnia nosze czesto ;p

caly czas sie waham nad ich kupnem ale po Twoim komentarzu wiem, ze raczej w nie zainwestuje :) masz swietne podejscie do takich spraw :)

Gość madziklol
mysle ze za taka cene mozesz sprobowac te wloski,czasem warto zaryzykowac

Gość madziklol
monikaa153 sama zobaczysz ze nie bedziesz zalowac i poprawisz swoje samopoczucie,ja sama chyba 1000razy powtarzalam ze eeee nie ubieram juz tych klipow ale jedna zaraz szlam do szafki i je zakladalam,tyle ze ja tylko 2 casem 3 tasmy dopinam,pookombinujesz sama jaka dlugosc chcesz i ile tasm ci pasuje,jaki efekt chcesz osiagnac,,,,,,mysle ze te osoby ktore beda cos gadac same za jakis czas przyjda z takim zestawem clipow,wiec kupuj i sie ciesz,,,fajnie wogole ze ktos takie klipy wymyslil:)

Gość Allouette
Zaryzykowalam i zamowilam te wlosy, dam znac jak dojda;)

Gość madziog
Hejka:)monikaaa153 zalezy jakie chcesz te wloski czy syntetyki czy naturalne? te ktore teraz wkleilas to syntetyki mozna je chyba prostowac i krecic?ja wolalabym naturalne bo jakis czas mi posluza ja np. mam juz swoje ponad dwa lata i dalej sa super naturalne,a syntetyk jak syntetyk moze sie koltunic bo stale dziewczyny nazekaja na to przy takich sztucznych wloskach no ich zywotnosc nie jest dluga.A i clipy napewno beda dobre dla ciebie i nie przejmuj sie gadaniem napewno beda ci zazdroscic:)jezeli ktos mazy o dlugich wloskach to ta metoda jest idealna:D

Allouette czekamy :) madzikol narazie zamawiam syntetyczne bo za bardzo nie jestem przy kasie na naturalne :( zobacze jak bede wyglądać i czuć się w syntetycznych. Jesli bedzie OK kupie naturalne :) nie wiesz moze przez jaki okres czasu moge ich uzywac przy odpowiedniej pielegnacji i dbaniu o nie? i jeszcze pytanko mam. Niedlugo mam wesele i na razie jeszcze z tymi syntetycznymi poszlabym do fryzjera, to czy podczas robienie fryzury jesli fryzjerka spryska mi je lakierem to zniszczy je to jakos? Czy po umyciu bd normalne? pozdrawiam :)

hej szczerze nie polecam syntetycznych ja juz miałam takie zakładane na tulejki pierwszy dzień rewelacja potem poumyciu koszmar poplatane ciezko rozczesać nawet spanie było uciążliwe bo jak juz załozysz to trzeba troche ponosic ja zamiezam kupic natturalne nie za drogie na clipy narazie szukam może cos polecacie jak dobrać kolor balejaz

czesc dziewczyny :* po glebszym zastanowieniu sie rezygnuje z syntetycznych znalazlam inne (którsze, moze i lepiej bo nie chce takiej drastycznej zmiany w dlugosci) NATURALNE w tej samej cenie, ktora dalabym za syntetyczne to te: http://www.cosmoshop.pl/p/12/44/zestaw_clip-in_d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87_38-_40_cm_kolor_613_-_jasny_blond-40_cm-clip_in_clip_on.html

lilkalilalilu z tego co czytalam kilka stron wcześniej na forum posiadaczka indyjskich remow nie byla z nich za bardzo zadowolona moze tu znajdziesz cos dla siebie? :) www.cosmoshop.pl

widzę, że opinie są lepsze w cosmoshopie.. a u sandritki jest wiele złych opiniii również.. chyba kupię te droższe.. 50 cm w cosmoshopie.. średni brąz.. może się sprawdzą.. kosztują 168 zł..

ja chyba tez sie zdecyduje na zakup w cosmoshopie 40cm w zupelnosci mi wystarczy no i wloski naturalne :)

no to ja proszę mame, niech im przeleje już kaskę, a ja jej zwrócę.. to pierwszy taki mój zakup- zobaczymy :D

no koniecznie :D tylko ja ogólnie zamierzam zacząć nosić moje nowe włoski dopiero od wakacji, ale nie zaszkodzi już teraz kupić ;] aa właśnie chcesz w nich chodzić na co dzień?