Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

zakochałam się -

Polecane posty

Gość from new york
ja też zakochać się w Blunta:)

Gość from new york
hmmm,

witam dziewczyny;-) widze ze nie tylko ja chodze pozno spac;-)ale przy kompie siedze tylko do 20-a wy? czy to juz uzaleznienie u was,czy jeszcze nie?;-) dzisiaj nie snil mi sie zaden aktor ani piosenkarz;-) tylko ,,kolega\'\';-)czesto mam,,prorocze\'\'sny-takze moze niedlugo bedzie cos dla odmiany ,,na jawie\'\'he he:D

Hej Anitka ... ja też długo wieczorkami nie siedzę ... może tylko w wekendy troszke poszaleję ;) Mi tam sie nic nie śniło .. w łóżku zwykle tracę przytomnosć ;) ... rano mam problemy żeby tą przytomność odzyskać :D Za to dziewczyny do póznej nocy buszują ... ;)

mi na szczescie wystarczy 6 godzin snu;-)i dobrze sie wtedy czuje! zasypiam kolo 24 wstaje o 6-nie pracujac;-) szykuje corke do szkoly o 7 i 7.30 pije juz poranna kawke;-) ;-) z jakich miast jestescie dziewczyny?;-)

Cześć :))) Dzisiaj odwiedzi nas moja znajoma z Katowic ;P Czekam, czekam.. ja nie śpię tylko do 24:00, bo rano do pracy... W nocy nic mi się nie śniło :( Ale może będzie dzisiaj nocą ;)

Marteczko Eeeeee ja to bym chciała żeby cos mi sie cos przyśniło .. najlepiej coś fajnego i kolorowego :D Anetka .. ja jestem z Pomorza Środkowego

Cześć Anitko,Pomorzanko,ja spałam źle, miałam temp., pociłam się ...to nie odpoczynek, dzisiaj już wysmarkałam z 10 paczek chusteczek i bolą mnie kości, a ja nie MOGĘ chorować...ale humorek mam, jak zawsze, optymistka ;) Martuś;)

Cześć Kochane, znowu mam problem z forum, pisałam wcześniej, i dupa!!!404.... A..ja źle spałam, temp. miałam, i dziś zakatarzona okropnie i kicham ciągle.. i boli gardło...