Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja nie kumam czacy

jak to jest z ta owulacja? Prosze bo nie rozumiem?

Polecane posty

mialam sluz owulacyjny we wtorek i srode( ale meza nie bylo i seksu nie bylo) wrocil on w piatek i kochalismy sie przez weekend. czyli 2 dni po tym sluzie mam szanse na ciaze? czy miesiac stracony?

Gość karolcia 22 22
masz szanse na ciąże .... w 14 dniu cyklu jest owulacja.... ale w okoloowulacyjnym czasie też można zajść w ciąże mniej wiecej ok.. 5 dni wcześniej i ok 5 dni poźniej po owulacji

dzieki myslalam, ze to jajeczko jest tylko zdolne do zapl przez te 24h w czasie owulacji a potem jako cialo zolte juz sie nie da nic z tym zrobic :o

Gość w jakim 14 dniu cyklu
co ty za bzdury opowiadasz?:O owulacja pojawia sie u każdej kobiety inaczej w zależności od długości cyklu

Gość karolcia 22 22
od dnia miesiączki odliczamy 14 dni w tył i w tedy wiemy kiedy miała miejsce owulacja.... a w dniach około owulacyjnych tez można zajść w ciąże :/

no to nie w 14 dc tylko około 14 dni przed miesiączką. ja mam cykle 34 dniowe wiec owulacja wystepuje około 20 dc wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd, ze 14 dc

Gość w jakim 14 dniu cyklu
i żeby nie było wątpliwości: owulacja nie musi pojawić się dokładnie na 14 dni przed @, a OKOŁO 12-16 dni przed @ dlatego też nie ma co obliczać tylko należy OBSERWOWAĆ siebie