Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany...

czy istnieje jakas szansa ze spotkam dziewice?

Polecane posty

Gość guzik z pętelką .
pistacja87 - Kochana, w swoim dwudziestoparoletnim zyciu miałam juz okresy intensywnego aktywnego szukania, pasywnego szukania, a także marazmu i zwątpienia (właściwie od jakichś 2 lat jestem na tym ostatnim etapie). Faceta, który chciałby dłuższej niż 1-nocna znajomości jak nie było, tak nie ma.

pistacja87- czesto dziewczyny sie z tym ukrywaja bo uwazaja ze przez to nie beda szanowane, czy tez uwazaja to za niezwykle krepujace. w mojej klasie jest tylko 5 dziewczyn i na przerwach czesto poruszamy te tematy, tylko jedna z nas jest dziewica ale ma za soba petting. Rowniez nie rozumiem gimnazjalistek ktore leca na chlopakow i wrecz zaciagaja do lozka nawet nic wczesniej nie czytajac o zabezpieczeniach, a o wizycie u ginekologa nie wspomne... znam rowniez zdespewowane dziewczyny z 3 klasy lo ktore pojda do lozka z byle kim byle dalej nie byc dziewicami... obecnie chlopak nie musi sie natrudzic zeby znalezc partnerke na pare godzin...

Gość jkkhj
guzik z pętelką . - no offence, ale ladna jestes?

Gość guzik z pętelką .
jkkhj - Mała, filigranowa niebieskooka szatynka z lekko kręconymi włosami sięgającymi prawie do psa. Nie wiem, czy ładna. :p

guzik z pętelką- dla mnie prawictwo było strasznym balastem psychicznym:) ale raczej szukałem doświadczonej kobiety która mnie wprowadzi w świat seksu niż dziewicy z którą będziemy błądzić po omacku:) choć z perspektywy czasu żałuję że pierwszej dziewczynie nie powiedziałem że była pierwszą, ale strasznie się wstydziłem:)

Gość tez mam ten problem
lilkusia - mnie to wrecz przeraza, ze mlode dziewczyny maja za soba juz petting i seks :( nie chcialbym miec dziewczyny, co stracila cnote w wieku 15 lat porzadna, dobrze ulozona, nienagannie prowadzaca sie dziewczyna z dobrego domu kojarzy mi sie z taka co pierwsze doswiadczenia seksualne zbobywa po 20-stce

Gość guzik z pętelką .
facecik - a ten pierwszy raz przeżyłeś z dziewczyną, z którą łączyła Cię dłuższa znajomość, czy z kimś poznanym specjalnie na tę "okazję"?

Gość tez mam ten problem
a dziewczyna, ktora stracila dziewictwo bez milosci lub przygodnie jest u mnie skreslona i nie ma u mnie szans

Gość jkkhj
moje pytanie nie bylo do konca przemyslane gdybys hmm.. nie byla ladna :P to pewnie faceci nie proponowaliby Ci samej przygody. To nie wiem, masz pecha, czy co?

Gość guzik z pętelką .
jkkhj - Nie wiem. :(

Gość Dooooo
Ja, gdybym poznal dziewczyne, na pewno nie przyznalbym sie jej, ze jestem prawiczkiem. To tak apropos wypowiedzi ciekawskiego facecika. A ile miales lat, jak zaczales uprawiac seks?

byliśmy kilka miesięcy w związku, ale raczej erotycznym niż miłosnym. Wspaniała kobieta, długo jeszcze byliśmy przyjaciółmi, bardzo miło ją wspominam:) tylko że głupi myślałem że z każdą będzie tak dobrze, zakochałem się i gwoli uczciwości zerwałem... Z nowego związku nic nie wyszło ale spotykaliśmy się jaszcze nie tylko towarzysko;)

Gość tez mam ten problem
ciekawski, a duzo Ona miala partnerow przed Toba? nie przeszkadzalo Ci to?

Gość guzik z pętelką .
facecik - a no widzisz, to może w tym tkwi u mnie problem..? Chciałabym mieć nie tylko kochanka, ale też przyjaciela w jednej osobie. A trafiam tak, że lepiej nie mówić. Ostatnio coś się na moment ruszyło, pojawił się człowiek żonaty, dzieciaty i zaoferował się do roli osobistego seks-trenera. :O Więc nie wiem, czy mam pecha, czy po prostu jakieś dzoiwne szczęście. Matko, to już jest żałosne. :O

Gość tez mam ten problem
Lepiej pozniej, niz za wczesnie. A zwlaszcza w przypadku kobiet, bo te, ktore traca cnote wczesniej stastycznie maja wiecej partnerow - czyli zle

tez mam ten problem- wszystkie jestesmy z dobrych domow, tyle ze rodzice nie trzymaja nas w zamknieciu....jestesmy w stalych zwiazkach i mialysmy po jednym partnerze. jezeli to chodz troche zmieni twoja perspektywe to powiem ze na moim osiedlu mieszka 12latka ktora bez kre[pacji wchodzi do apteki i prosi sprzedawczynie o prezerwatywy... tak nawiasem ile masz lat ze masz takie staroswieckie poglady?

Gość Dooooo
Mam wiecej :o ledwo daje rade :/ A jaka byla przyczyna, ze tak dlugo byles prawiczkiem?

interesowało mnie tylko to czy nie jest dziewicą, to znaczy chciałem żeby nie była:) absolutnie nie przeszkadzało, chciałem żeby była otwarta w seksie i doświadczona, jak już mówiłem aby wprowadziła mnie w świat seksu. Była rok starsza, nie rozmawialiśmy o przeszłości, tylko o tym co nas interesuje w życiu, co lubimy robić. I byliśmy strasznie na siebie napaleni;)

Gość tez mam ten problem
Mam 20 lat i nie uwazam zebym mial jakies staroswieckie poglady, tymbardziej, ze nie szukam koniecznie dziewicy, po prostu porzadnej dziewczyny, ktora nienagrzeszyla solidnie i po prostu nie dawala dupy, nie puszczala sie, nie szmacila itp.

Gość jkkhj
"ciekawski, a duzo Ona miala partnerow przed Toba? nie przeszkadzalo Ci to?" a co mialo mu przeszkadzac? Napisal, ze chcial TYLKO seksu.

Gość jkkhj
A co maja do tego staroswiecie poglady? :o to teraz, zeby nie byl uznawanym, za staroswieckiego, to trzeba pukac co sie rusza? :o

też mam ten problem-> a czy nie sądzisz że poza doświadczeniami seksualnymi są też doświadczenia inne na świecie?? nie interesuje cię czy miała jakieś dokonania artystyczne, twórcze, coś osiągnęła, odkryła, gdzieś była coś widziała, coś wie, czymś się interesuje... 1-2 partnerów z miłości dobrze więcej źle. Jak dla mnie to płytkie dooooo-> byłem nieśmiały, blokowało mnie w kontaktach towarzyskich, brak wiary w siebie etc dodatkowo żle trafiłem uczuciowo co też mi nie pomogło;)

Gość Dooooo
Byles niesmialy, ale jednak nie bylo problemem poznac kogos do seksu ;) Jak ją poznaleś?

Gość tez mam ten problem
dla mnie inteligencja kobiety, jej charakter, wrazliwosc, osobowosc musza isc w parze z porzadna przeszloscia seksualna zeby mnie interesowala jako kobieta dla mnie

byliśmy ze znajomymi na festiwalu rockowym w Budapeszcie(polecam gorąco przy okazji Pepsi Sziget) ona byłą z inną ekipą, widywliśmy się tam, fajnie się z nią gadało, wracaliśmy tym samym pociągiem, mieliśmy wino i zamkneliśmy się w kilka osób w przedziale 1 klasy, popijaliśmy, gadaliśmy jakoś tak wyszło że zostaliśmy sami... nie wiem do czego by doszło gdyby nie kontrole paszportowe i biletowe;) a jak przyjechaliśmy do kraju to dała mi numer telefonu i ja zadzwoniłem:)

wogóle z poznaniem kogoś jest jak z pisaniem patrząc w lustro- im bardziej chcesz w lewo tym bardziej ręka idzie w prawo brzmi to głupio ale jak przestajesz się spinać, cisnąć i myśleć o celu jaki masz zamiar osiągnąć to wszystko zaczyna samo przychodzić:) nie szukaj a znajdziesz. Im bardziej jesteś obojętny tym łatwiej przychodzi podrywanie, a jak się ciśnieniujesz to coś się blokuje