Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona Darka

charakterystyka zwolennika PLATFORMY - sprawdź to !!!!!

Polecane posty

- pieniądze i kariera to jego styl życia, cechuje go nadmierny konsumpcjonizm - demokrację często myli z anarchia, bo wyborcom platformy wolno wszystko robić, mówić - słucha radia RMF FM, ogląda TVN i oczywiscie czyta GW i to co tam mówia czy piszą traktuje jako prawdę oczywistą - w weekendy na ogół upija się, a na kacu siedzi na onecie i pisze komentarze typu: \"wstyd mi za mojego prezydenta, ma tylko 160 cm wzrostu\" - broni chuligaństwa, złodziejstwa, cwaniactwa, bo uważa, że jest humanistą i wszystko co ludzkie nie jest mu obce - do kościoła chodzi tylko jak trzeba - wierzy w cuda - jest europejczykiem, wychowankiem teorii, że polski patriotyzm jest nie modny - jego idole to \"ludzie sukcesu\" - DODA, WOJEWÓDZKI, KWASNIEWSKA JOLA I CÓRKA - o polityce wie tyle, co przeczyta w internecie, pewnie swoja pracę magisterską tez z internetu przepisał - wybory parlamentarne sa dla niego tym samym, co wybieranie proszku do prania - woli to co modne i powszechnie dobrze widziane - oczywiście jest nastawiony na \"postęp\", którego sam do końca nie potrafi zdefiniować, każdy argument sprowadza sie do tego by było i żyło sie lpiej, ale gdy spytasz co znaczy - lepiej, najczęściej odpowiada bardzo egoistycznie.

Gość marny poPiS

Gość jestes zalosny
jak nie umiesz przegrywac trzeba bylo wyjechac z kraju!!!!!!!!!!!

Ktoś musiał posiedzić nad tym i pomyśleć. Niestety, nie udało mi się być ani błyskotliwym, ani zabawnym.

Gość cała prawda
Juz Doda z Tuskiem ładnie sie zaprezentowała w TVN 24 - telewizji wykształciuchów :classic_cool:

hehe ale piekne jest bycie w opozycji:) wszsytko co sie napisze na PO biora od razu za atak na demokracje i przytaczaja te % :) ale mam polewe z naszych kochanych madralinskich wyksztalciuszkow tevaneowskich

Gość pewnie zaden blad
ty persymono ty:D prawdę o sobie napisałaś:) ani błyskotliwa ani zabawna. Idź dośpij bo noc chyba miałaś cięzką:D

Gość pewnie zaden blad
a charakterystyka- wypisz wymaluj PeOwiec:D Mój chłopak też:o

Ktoś musiał posiedzić nad tym i pomyśleć. Niestety, nie udało mi się być ani błyskotliwym, ani zabawnym. Udało ci sie sie persymona !! bo faktycznie słusznie zauwazasz ze ktoś musiał posiedzić nad tym i pomyśleć. :D

Jestem zwolenniczką Platformy, a nawet połowa tych wypocin się u mnie nie sprawdza: Kariery nie robię, pieniądze są dla mnie bardzo, bardzo ważne Bronię swojego zdania, ale nie uważam, że wolno mi wszystko. Na pewno mogę mówić co chcę i kiedy chcę. Radia nie słucham, bo nie przepadam za muzykę, w TVNie oglądam seriale i programy rozrywkowe, a GW nigdy w ręku nie miałam. W weekendy siedzę w domu. Na imprezy w ogóle nie chodzę. Na Onecie się nie wypowiadam. Siedzę tylko na kafe. Jestem humanistką, ale nie bronię złodziejstwa, chuligaństwa. To znaczy, że umysły ścisłe są przeciwko złodziejstwu, a humaniści ZA? Większych bredni nie czytałam. Do kościoła w ogóle nie chodzę W cuda nie wierzę. Wierzę w to co widzę. Patriotką nie jestem. Nie czuję się europejką. Polska to mój dom, bo tutaj mieszka moja rodzina. Nie mam idoli. No może poza Nicolasem Cage\'em i Wentworthem Millerem.:P Polityką średnio się interesuję, ale interesuje mnie to, co obecnie się dzieje. Wybory parlamentarne są dla mnie obowiązkiem, a kupno proszku do prania koniecznością Nie interesuje mnie chwilowa moda. Nie zwracam uwagi na to, jak inni mnie widzą. By żyło się lepiej= by nie było Kaczyzmu.

Gość ty katis
ehh ty wiesz co swoją wypowiedzia właśnie pokazalaś jacy są wyborcy PO. Najbardziej mnie rozwaliło: siedzę tylko na kafe:D dziewczyno jesli swój światopodgłąd opierasz tylko na kafe i serialach w TVN to zapewne jest strasznie ubogi, jeśli w ogóle go masz. I jeśli twoim idolem jest aktorzyna z serialu to też chyba raczej nic sobą nie reprezentujesz. Jak sobie pomyślę, że takich osób jak ty jest sporo i macie tak samo prawo wyborcze jak i ja to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Jesteś osobą bardzo niedojrzałą i niepoważną i do tego nie znasz życia. A lekcje patriotyzmu by si e zapewne mocno przydały bo chyba z historią Polski też nie masz zbyt wiele wspolnego jesli twierdzisz ze patriotyzm jest ci obcy. Idź dziewczyno i dojrzej do dyskusji.

Rozumienie tekstu czytanego się kłania.:P Siedzę tylko na kafe w sensie do tego służy mi internet. A W TVN-ie oglądam tylko seriale. W TVN-ie. To znaczy, że oglądam też inne kanały informacyjne np. Co złego w tym, że nie mam idoli? Nie opieram się na cudzych wzorcach. Chociaż to było odnośnie tego, że ktoś pokroju Dody, nie ma szans być moim idolem. Naucz się czytać ze zrozumieniem, a dopiero potem wysnuwaj daleko idące wnioski. Moja wypowiedź była podporządkowana charakterystyce.:P

Gość ty katis
no właśnie dobrze zrozumiałam tekst pisany przez ciebie. Widzę że raczej ty nie rozumiesz co piszesz. Ja wyraziełam swoje zdanie na temat tego co napisałaś. Dla mnie osoba bez ideałów, czytująca tylko kafe w necie i ogladająca seriale ewentualnie wiadomości na tvn24 (prawdopodobnie) czyli tak jak widać typowy wyborca PO jest mało wartościowym człowiekiem. Ty też.Sorry. Ale to co napisałaś o sobie to po prostu strasznie o tobie świadczy i napawa lękiem osoby myślące, że tacy ludzie istnieją.

Jeżeli wartość człowieka oceniasz po tym co czyta, co ogląda i na kogo głosuje, to ja nie mam więcej pytań.:( Nie kompromituj się. Dobrze, że robisz to pod pomarańczowym nickiem- wstyd mniejszy. Typowy wyborca Platformy? Co to oznacza? A jacy są typowi wyborcy PiS-u? SLD? LPR? Są tylko \"typowi\" wyborcy, nie ma niczego pośrodku? Najłatwiej zaszufladkować.

Gość ty katis
tak oceniłem Cie, bo tak o sobie napisałaś. I to nie ja się kompromituję ale ty. A powiesz nam ile liczysz sobie latek? Wydaje m sie ze nie za wiele jak na takie poglądy. aha, rozmawiamy teraz o wyborcach PO i tego sie trzymamy. Myślę, że nie mam sie czego wstydzić, ale ty raczej masz. I to pod czarnym nickiem. WSTYDDDD!!!!!!!!

Gość szooooooooooooook
katis pisałas o sobie po to by cie ocenic zauwazyłas ze nikt tu o sobie nie napisał by nie byc ocenianym?

Gość ty katis
oj chyba argumentów zabrakło:)

Poza siedzeniem na kafe mam wiele innych zajęć i obowiązków. net.ar----> Nie mam ochoty rozwijać tego tematu, ale pierwsze co przyszło mi na myśl to: moherowy beret. ty katis---> 21, także PUDŁO. Nie mam się czego wstydzić, a dowodem na to, jest pisanie pod czarnym nickiem. szooooooooooooook---> Chyba masz rację. Czasem lepiej nie pisać, nie mówić, nie wychylać się, bo zostanie się zjechanym. Musiałabym napisać: Autorytetem dla mnie jest papież, jestem patriotką, co niedzielę chodzę do kościoła i słucham Radia Maryja. Wtedy zostałabym zaakceptowana.

Gość ty katis
jednak straszna z ciebie małolata. 21 lat to bardzo malutko. A i poziom twoich odpowiedzi mówi sam za siebie. widzę też że jesteś taka nowoczesna bo masz gdzieś Papieża, patriotyzm, kościół... jesteś żałosna w tych swoich odpowiedziach. Widać jednak nie jesteś taka wyzwolona bo chyba zapomnialas ze PO tak chwali sobie tolerancje, a u ciebie z tym krucho- wyzywasz net.ar od moherów. I jeszcze jedno kochaniutka. Czerny nick nie jest wymagany do dyskusji. Nie wydaje mi się, że jest mi niezbędny do konwersacji z tobą. To że jestem"pomarańczowa" nie uwłacza mojej godności.