Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona Darka

charakterystyka zwolennika PLATFORMY - sprawdź to !!!!!

Polecane posty

do zona Darka: Ważne jest hasło \"zabierz babci dowód a dziadkowi laskę\" czy to nie swoiste pojmowanie demokracji przez PO? A może to mylenie pojęć? hahahahahahaha Pozdrawiam Cię serdecznie

Dzięki. Pierwszym zdaniem szalenie poprawiłaś mój nastrój. Czułam się tak staro. Miło dowiedzieć się, że jestem małolatą. Nowoczesna, bo mam gdzieś Papieża? Ja Go nie mam gdzieś. On po prostu nie jest dla mnie autorytetem. Co nie oznacza, że Go nie szanuję. Dlaczego twierdzisz, że jestem nietolerancyjna? Nie nazwałam net.ar moherowym beretem, tylko przyznałam, że pierwsze co mi przychodzi na myśl, kiedy tylko pomyślę o tej partii, to moherowe berety. Nic na to nie poradzę. Ja z Tobą nie konwersuję. Wydaje Ci się, że to rozmowa? Ty na mnie najeżdżasz, a ja odpieram atak.

Gość ty katis
żaden atak. opisałaś siebie, wystawiłas to publiczny widok, można tak powiedzieć, i mogłaś sie spodziewać komentarzy na swoj temat. Wracając do Twoich wypowiedzi. Jesteś dość niekonsekwentna jeśli chodzi o poglądy. Zarzuciłaś szufladkowanie kilka wpisów temu. A teraz sama zaszufladkowałaś wyborców PiS- Moherowe berety. Nie głosuję na pis, ale wiem ze wsrod ich wyborców są ludzie myślący, znający życie i historię Polski krytycznie patrzący na to co robi kościół i księża w naszym kraju. Tak samo z tolerancją. Twoje myślenie to jestem tolerancyjna, ale mohery precz. Smieszna jesteś

\"oglądam seriale i programy rozrywkowe, a GW nigdy w ręku nie miałam.\" \"Siedzę tylko na kafe.\" \"Do kościoła w ogóle nie chodzę\" \"W cuda nie wierzę. Wierzę w to co widzę.\" \"Nie mam idoli. No może poza Nicolasem Cage\'em i Wentworthem Millerem. \" Tymi słowami, Katis, wystawiłaś sobie opinię. Nie popieram PIS - jestem od nich jak najdalej można. Ale takimi wypowiedziami tylko potwierdzasz ich opinię o ich przeciwnikiach. Niestety, 21 lat to chyba trochę a mało, żeby brać udział w takich dyskusjach... Zwłaszcza w twoim przypadku. Przykro mi.

Gość racjaaaa
zgadzam się całkowicie z tą charakterystyką! Cały platformes!

Smiesza mnie tego typu uogólnienia, zwłaszcza, gdy uogólniaja ludzie majacy o sobie wysokie mniemanie, jeżeli chodzi o znajomość charakterow i potrzeb społeczeństwa. Żałosne swiadectwo zwolenników PIS.

Gość sarkastyczna...
zwróć uwagę że nikt tu nie przegrał:) bo nikt tu nie głosował na PiS. Więc mozesz te utarte slogany sobie powtarzać ale w domku, do uszka komuś, a nie bredzić i hałasować po internecie.

No właśnie. Nie ma co liczyć na rzeczową dyskusję na poziomie. Ubliżajcie sobie dalej, skoro tylko w ten sposób potraficie sobie ulżyć. Szkoda mi takich ludzi. Dla mnie kultura i tolerancja to nie jest utarty slogan, no ale ja jestem tylko zafajdanym PO\'wcem. Pozdrawiam wszystkich bardziej światłych obywateli 🖐️

Gość zauważyliście
że zanim Pis doszedł do władzy dwa lata temu to jakoś nie było takich dyskusji . Mało zawsze interesowałam się polityką ale muszę przyznać , że przez ostatnie dwa lata trudno mi było uniknąc widoku polityków bluzgających na lewo i prawo . I ta dziwna "choroba' się rozprzestrzenia - co widać po kolejnym poscie w tym temacie.

Gość zauważyliście
Sarkastyczna - :-)

Gość sarkastyczna...
o własnie to jest to :) PO święte i światłe reszta plebs, ciemny lud- myślenie Donaldowych ludków. Szanowna światła koleżanko Sarkastyczna Cyniczko! Wyjaśnij mi więc jak rozumiecie ten Tuskowy Cud po Irlandzku bo nie wiem czego się spodziewać. Mój ciemny umysł tego nie pojmuje, więc...

Rozczaruję Cię - nie mam ochoty i nie zamierzam dyskutować o programie politycznym z nikim kto nie zachowuje podstawowych zasad kultury i tolerancji dla innych (innych = nie tylko PO\'wców). Możesz mnie próbować prowokować ile wlezie, nie taplam się w błocie bo nie mam takiej potrzeby, mam ciekawsze zajęcia w życiu :)

Gość ja myślę że raczej
po prostu nie masz nic do powiedzenia na dany temat, a żeby się nie zbłaźnić wycofujesz się. Jaka władza tacy wyborcy:(

Gość ja myślę że raczej
i na odwrót zresztą też.

Gość ijuz
spieprzaj dziadu -juz sie utarło katis nie dyskutuj nie ma sensu

Jak już napisałam - nie ruszają mnie Twoje niezbyt wysokich lotów prowokacje. Nie czuję się też w obowiązku tłumaczyć przed NIKIM, tym bardziej przed Tobą. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę dobrej zabawy 🖐️

ty katis----> Nie zaszufladkowałam wyborców PiS-u. Napisałam, że pierwsze co mi przychodzi na myśl, to moherowe berety, ale nie stwierdziłam, że WSZYSCY tacy są. Wiem, że mój komentarz wystawiłam na widok publiczny, ale nie po to, żeby usłyszeć: jesteś śmieszna, jesteś żałosna, małolata z ciebie. Nie mniej jednak każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Może nie tyle mohery precz, co nie mam ochoty z nimi obcować. Toleruję ich, z nikogo się nie naśmiewam, ale unikam ich towarzystwa. Ludzie młodzi, moi rówieśnicy, moi rodzice w większości przypadków głosowali albo na PO, albo na PSL, także nie przywykłam do obcowania z osobami, które głosowały na PiS i nie wstydzą się do tego przyznać. __o rany----> Mnie tym bardziej przykro zwłaszcza, że każdy ma prawo zabrać głos w dyskusji. Może następnym razem, kiedy założycie tego typu temat, to napiszcie w widocznym miejscu: \"Osobom poniżej 30 roku życia Wstęp Wzbroniony\".

Gość ja myślę że raczej
słuchaj cyniczko. Chce sie zapytać w takim razie co robisz na forum gdzie wymienia się opiniami, przemyśleniami skoro nie chcesz gadać?

ale robicie nagonkę. po-wcy sami zamieszczaja takie topiki, a teraz udają jakże mądrych. charakterystyka zabawna i raczej trafna.

Gość krotko mowiac
podnosze

Gość krotko mowiac
1.11] 15:04 sarkastyczna cyniczka Rozczaruję Cię - nie mam ochoty i nie zamierzam dyskutować o programie politycznym z nikim kto nie zachowuje podstawowych zasad kultury i tolerancji dla innych (innych = nie tylko PO'wców). Możesz mnie próbować prowokować ile wlezie, nie taplam się w błocie bo nie mam takiej potrzeby, mam ciekawsze zajęcia w życiu O programie politycznyM????????????? przeciez PO nie ma programu cyniczko!!!!!Wybierałas Po a o tym nie wiesz? oni beda działac cuda a do cudów programu miec nie trzeba

Gość heheheh
;) na topiku spotkaly sie dwa rozne swiaty;) niestety jak zwykle betoniarskie mozgi nic nie rozumieja, co sie do nich mowi, szkoda czasu na dyskusje z nimi, maja ewidentny problem z postrzeganiem rzeczywistosci i rozumieniem slowa pisanego.

Gość do żony darka
gratuluje własnego topiku, teraz możesz tu wylewać swoje mądrości i złośliwości...

Gość do żony darka
- o polityce wie tyle, co przeczyta w internecie, pewnie swoja pracę magisterską tez z internetu przepisał Ten fragment oparłaś na podstawie własnych doświadczeń?