Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 IZABELLAAA

JESSICA ALBA JEST 艁ADNA ALE MA PASKUDNE NOGI I PUPE..ZOBACZCIE

Polecane posty

Go艣膰 IZABELLAAA

http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-gq-10.jpg&info=Jessica%20Alba%20Bikini%20Pictures%20from%20GQ%20Magazine http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-02.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20and%20bikini%20pictures http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-01.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20and%20bikini%20pictures przynajmniej zdjecia nie fotoszopowane bo z planu filmu te dwa ostatnie.. tylek obwis艂y i masywne uda

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no m贸j idea艂 ale ...
faktycznie cia艂o nie zbyt:( zawiod艂am sie bo w gazetach wyglada szczuplej jesli chodzi o nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeciez ona ma super cia艂o
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DZIEK IZA TE FOTKII
MATKO ALE MA PASKUDNY TY艁EK OBWIS艁Y:( MA艁E PIERSI ZERO TALII:( JEJKU JUZ JA JAKA JESTEM PASKUDNA NATWARZY ALE PUPE MAM JEDRN膭 I PODNIESION膭 ..ALE SIE POCIESZY艁AM !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Izabelli
no pewnie, taka paskuda :o ciekawe jak ty wygl膮dasz, "艣licznoto"?? ja tam nie widz臋 tego o czym piszesz, za to du偶o jadu w ka偶dej twojej wypowiedzi dziewczyna jest bardzo 艂adna, na pewno ma wiele wi臋cej walor贸w ni偶 ty sama, dlatego wtyle w tobie zazdro艣ci :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co ty pleciesz
bardzo 艂adna laskeczka!!!!!!!!! gdzie ten ty艂ek obwis艂y? 偶artujesz?? jakie masywne uda?? 艣lepa jeste艣 czy masz kompleksy jakie艣???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekff
a ja widze ze ma masywne uda i naprawde nie ma fajnego ty艂ka:(a widze ze tu same jej fanki sie zebraly niech ktos oceni obiektywnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekff
PIERWSZE ZDJECIE JEST ROBIONE FOTOSZOPEM BO TO Z SESJI BYLO W JAKIEJS GAZECIE A DWA OSTATNIE SA Z ZYCIA WZIETE I PASKUDNE. SLICZNE NOGI TO MA KURKOVA KAROLINA ANIE TEN KURDUPEL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to s膮 masywne uda
to jakie nie s膮? 30 cm? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweetnesssss
nie no uda ma troche masywne,ale to pewnie dlatego,ze duzo cwiczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HEHEHHEHEHEHHHE
SUPER FIGURCIA JESSIKI!!!!!

Udost臋pnij ten post

Gdzie Ty widzisz te masywne uda? Masywne uda to co艣 takiego: http://www.egotastic.com/image?path=0711/beyonce-ass-01.jpg&info=Beyonce%20Ass%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0706/beyonce-bikini-yellow-08.jpg&info=Beyonce%20Knowles%20Bikini%20Pictures Alba ma normalne, szczup艂e i zgrabne uda. Ty艂ek ma j臋drny. Albo ja jestem 艣lepa, albo Ty z艂o艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak szczerze
potwierdzam wypowiedy Katis...dziewczyna jest bardzo zgrabna...nie wiem o co wam chodzi...ale sie teraz ludziom w dupach poprzewracalo....przeciez to tez jest tylko czlowiek i nie zawsze musi wyjsc super...przejrzyj swoj album rodzinny..ciekawe czy wszystkie zdjecia sa jak z zurnali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawi艣ci膮 mi tu 艣mierdzi
na kilometr. Gnojary maj膮 jakie艣 kompleksy. Niewykluczona 偶e to jaka艣 sfrustrowana siksa pisze pod r贸偶nymi nickami. 呕al mi ciebie dziewczynko. Musisz mie膰 straszne kompleksy. Rozumiem 偶e to super dziewczyna. Nigdy nie b臋dziesz tak wygl膮da膰 jak ona. Mog艂a艣 wyszuka膰 zdj臋cie naprawde brzydkiej dzieczyny i tragizowa膰 nad jej wygl膮dem, ale nie. Ty wyszuka艂a艣 tak膮 zajebi艣cie 艂adn膮 i wyszukujesz na si艂e wady. To ewidentnie 艣wiadczy o tym 偶e zazdro艣cisz. Mo偶esz szuka膰 dziury w ca艂ym, zak艂ada膰 偶alosne topiki ale to w niczym ci nie pomo偶e. Wygl膮dasz pewnie jak wygl膮dasz. Zapodaj swoje zdj臋cie. Najlepiej twarzy! Pewnie same pasztety siedz膮 na necie, wpieprzaj膮 偶arcie i krytykuj膮. My艣l膮 偶e s膮 wa偶ne, a w realu to pewnie 偶alo艣膰 bierze na sam ich widok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nogi ma tragiczne
jak dwa s艂upy:O s膮 totalnie bezkszta艂tne:O 艂ydka jakby r贸wna z kolanem:O bardo mi si臋 to nei podoba natomiast ty艂ek ma 艣wietny i nikt mi nie wm贸wi, 偶e jest inaczej - malutki i odstaj膮cy, super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w g贸re
bardzo 艂adne nogi ,ca艂a jest zgrabniutka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsafsdf
Moim zdaniem jest 艂adnie i proporcjonalnie zbudowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do ekff
"a ja widze ze ma masywne uda i naprawde nie ma fajnego ty艂ka a widze ze tu same jej fanki sie zebraly niech ktos oceni obiektywnie" Postaram si臋 napisa膰 obiektywnie co my艣l臋 o tym wszystkim. Ona jest bardzo 艂adna i ma ca艂kiem niez艂膮 figure, ale to nie znaczy 偶e jest idea艂em, bo zapominasz chyba 偶e nikt nim nie jest. A nawet gdyby ona mia艂a idealn膮 wg Ciebie figur臋 to dla kogo innego taka figura nie by艂aby idealna bo inni mog膮 mie膰 inne gusta i inne kanony piekna BO JESZCZE SI臉 TAKI NIE NARODZI艁 CO BY WSZYSTKIM DOGODZI艁!!! Czy dla Ciebie kto艣 musi wygl膮da膰 jak sko艅czone b贸stwo 偶eby艣 si臋 nie czepia艂a ? Je艣li kto艣 chce uderzy膰 to kij si臋 zawsze znajdzie i nawet gdyby mia艂a idealn膮 figure to zapewniam wyszuka艂aby艣 co innego! Takich ludzi jak ty nie mo偶na usatysfakcjonowa膰. Poprzeczka postawiona tak wysoko 偶e 偶adna ludzka istota tej poprzeczki nie przeskoczy. To nie jest tak 偶e ja nie widz臋 jej wad. Po prostu skupiam si臋 na jej zaletach, bo lubi臋 dostrzega膰 w wygl膮dzie g艂贸wnie zalety (i to si臋 nie tyczy tylko jej ale wi臋kszo艣ci kobiet) tym bardziej 偶e w jej przypadku zalety obiektywnie rzecz bior膮c stanowi膮 jakie艣 80% wygl膮du co ju偶 wystarczy 偶eby wi臋kszo艣膰 facet贸w si臋 w niej kocha艂o. Ci臋偶ko jest mie膰 taki spos贸b patrzenia jak Ty. Bo ty zdajesz si臋 zalet w og贸le nie dostrzega膰, a one nie w膮tpliwi臋 s膮. I to du偶e! Jednak Ty ca艂kowicie je pomijasz. Wyszukujesz i wyolbrzymiasz wady jakby one by艂y najwa偶niejsze. TO NIE JEST NORMALNE!! Widzisz tylko pust膮 po艂owe szklanki. Ma艂o tego. Nawet jakby ta szklanka by艂a prawie pe艂na to ty by艣 si臋 uczepi艂a tej pustej cz膮stki i zrobi艂a z niej tragedi臋!! Jestem ciekawa czy dla siebie i swojego 偶ycia jeste艣 r贸wnie krytyczna. Chyba nie bo gdyby tak by艂o to pewnie pope艂ni艂aby艣 samob贸jstwo. Wi臋c postaraj si臋 by膰 r贸wnie dobra w ocenie innych jak jeste艣 dobra dla siebie. Zastan贸w si臋 nad sob膮. Nie lubi臋 takich czepialskich ludzi jak Ty. Na d艂u偶sz膮 mete idzie zwariowa膰. I wcale nie jestem fank膮 Alby!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popad艂am w kompleksy
Je偶eli tak wygl膮daj膮 masywne uda: http://www.egotastic.com/image?path=0701/jessica-alba-bikini-ass-01.jpg&info=Jessica%20Alba%20Bikini%20Ass%20Pics To ju偶 tylko anorektyczka mo偶e mie膰 szczuplejsze.:( A tak na serio to Alba jest wyj膮tkowo pi臋kna: http://www.egotastic.com/image?path=0704/jessica-alba-panties-13.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20in%20panties%20pictures Drugiej tak pi臋knej kobiety nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ADORATORKI ALBYY
JA BYM CI POKAZALA JAK WYGLADAJA SLICZNE I SZCZUPLE D艁UUGIE NOGI TE S膭 KR脫TKAWE I MASYWNE I NIE MAJA KSZTALTU JEST TYLE SLICZNYCH KOBIET I WYSOKLICH ORAZ SMUKLYCH A WY TYLK OALBE WIDZICIE\ POG脫DZCIE SIE Z TYM ZE NAPRAWDE JEST WIELE PIEKNIEJSZYCH OD NIEJ I O 艁ADNIEJSDZYM CIELE I NOGACH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywiscie ze jest wiele
艂adniejszych z 艂adniejszymi nogami, ale nie mo偶na m贸wi膰, 偶e ta Alba jest brzydka, bo nie jest nogi ma moim zdaniem beznadziejne, ty艂ek bardzo fajny, a z buzi jak normalna, mnie jako艣 jej uroda nei porywa ani nie zachwyca natomiast na pewno nie jest dziewczyn膮 brzydk膮 czy przeci臋tna jEST 艁ADNA, ale nie w moim typie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALba absolutnie nie ma艂adnych
http://www.egotastic.com/image?path=0608/charlize-theron-bikini-22.jpg&info=Charlize%20Theron%20Bikini%20Pictures to s膮 szczuple nogi a alba ma masywne i to jest fakt bo sama w wywiadach m贸wi艂膮 o tym zawsze ze chcialaby miec chudsze i d艂uzsze nogi!!! a te to nogi idealne jak dla mnie http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0704/karolina-kurkova-topless-04.jpg&info=Karolina%20Kurkova%20Topless%20Pictures http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0704/karolina-kurkova-topless-03.jpg&info=Karolina%20Kurkova%20Topless%20Pictures

Udost臋pnij ten post

no sorry, ale por贸wnanie:O wybacz, ale Kurkova ma a偶 180cm wzrostu, Alba raptem 169cm wi臋c nie ma o czym m贸wi膰:O natomiast bez w膮tpienia kszta艂t n贸g Kurkovej jest rzeczywi艣cie idealny, a Alba ma nogi bezksta艂tne, zero zarysu mi臋艣nia ud, czy 艂ydki:O

Udost臋pnij ten post

Alba jest naprawd臋 艂adna i zgrabna:) Pupk臋 te偶 ma zgrabn膮 (mo偶e nieidaln膮, moim zdaniem, ale nie ma co si臋 czepia膰 pierd贸艂). Szczerze m贸wi膮c, jej twarz zawsze wygl膮da tak samo-jak nad膮sanego, s艂odkiego dziecka. Mo偶e jest troch臋 nudna, dlatego sza艂 na ni膮 nied艂ugo minie, chyba 偶e poka偶e talent aktorski.

Udost臋pnij ten post

Gdyby kto艣 mia艂 stworzy膰 kobiet臋 idealn膮, to wiadomo, 偶e ten idea艂 mia艂by nogi Kurkovej, ale nie oszukujmy si臋: Kurkova jest ewenementem. Takich kobiet nie ma zbyt wiele. Jej nogi s膮 doskona艂e, ale na ulicy takich nie wypatrzysz. Alba ma po prostu zgrabne nogi. Nie s膮 idealne, doskona艂e, ale pasuj膮 do sylwetki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EJJJJJJ
a ja maM IDENTYCZNE NOGI JAK KURKOVA I NIE OBRAZAJ MNIE KATIS PROSZE ..MYSLSIZ ZE JA NIE MOGE MIEC TAKICH N脫G.. AKURAT MAM IDENTYCZNE BO NAWET NA FOTACH POR脫WNUJE ALE NIE MUSZE SIE TYM CHWALI膯 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaaa jasne
fajnie sobie pomarzyc co? ;)

Udost臋pnij ten post

Kurkova ma nogi idealna, ale nei zgodz臋 si臋, 偶e jest jedyna mo偶e nie pos艂u偶臋sie przeci臋tnym przyk艂adem laski z ulicy, ale Gisele te偶 ma doskona艂e nogi i sporo (i nie mam tutaj na my艣li co drug膮) dziewczyn ma nogi bardzo przyzwoite Alba moim zdaniem ma kiepskie nogi, ale to ju偶 nie jej wina, takie dosta艂a w genach i nic na to nei poradzi i tak dobrze, 偶e s膮 proste, a nie jakie艣 krzywulce natomiast kszta艂 tych nog moim zdaniem zdecydowanie jest niefajny

Udost臋pnij ten post