Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Megi

czesc dziewczyny, chcialam zapytac czy znacie jakies

Polecane posty

Gość Mama Megi

dobre diety ktore mozna stosowac po ciazy? nie karmie wiec moge jesc co chce. tylko pewnie organizm nie wrocil do siebie po takim wysilku jak ciaza wiec nie wiem jak sie odchudzac zeby sobie nie zaszkodzic. z gory wielkie dzieki.

ja żeby schudnąc jadłam ryby i warzywa na parze lub gotowane płatki zmlekiem a na kolacje owoce i do tego L-karnityne i basen schudłam do wagi nizszej niż przed ciażą wiem moze sie znudzic jedzenie ale mi pomogło teraz mam mały apetyt jak zjem sniadanie i ledwo obiad to mi strczy a mąz sie martwi bo ja dalej chudne

Gość myszka224
ojojojoj maz sie martwi

Gość Mama Megi
myszka83 -dzieki za wskazowki:) sluchaj a nie mialas zadnych problemow z wlosmi przy takie chyba dosc restrykcyjnej diecie?

mama megi ale warzywami i ryba na parze mozna sie opychac wiec nie jest dieta brutalna a wezmiesz centrum i witaminki sa zreszta w warzywach i rybie to sa te najlepsze!

Ma Megi---- nie poelcam rygosystycznych diet -to jest najłubsze odchudzanie jakie może być.Po pierwsze wiadomo może być jo jo ale to nie ejst najważniejsze-ważne jest to że wyniszcza nasz organizm.Krótko mówiąc szkodzimy sobie!!!! Polecam jeść chude mięso gotowane np ryb lub drób, dużo warzyw i owóc pod każdą postacją(owoce wybierać jak najmniej słodkie),chudy nabiał, ciemne pieczywo.Wyrzucić słodycze,fas foody (he he he czy jakoś tak to się pisze?),tłuste potrawy.Poświecić godzinke na ćwiczenia np rano i wieczorem po pół godiznki.Gwarancja-zdrowie i ładna sylwetka :)

Gość Mama Megi
racja. a jak myslicie jak bede jesc rybe zamiennie z piersia z kurczaka tez bedzie ok? chyba powinno?

Gość Mama Megi
princpolo zgoda ale cwiczyc to ja nie dam rady systematycznie. z domu wychodze po 7 rano wracam po 17stej. ciezko znalezc czas i sile na cwiczenia przy takim trybie zycia i malym dziecku. no moze w weekendy dalabym rade.

mama megi jest tyle dobrych przepisow na ryby kurczaki nawest mieska tyle ze wlasnie gotowane i na parze ale rybke na grilutez mozna podpiec to tylko zajadac.wlasnie trzeba zrezygnowac z najlepszego no i duuzo ruchu ale ja jakos tylko spacery.

Mama Megi----wiem,wiem że ciężko :) sama to przerabiałam.Nawet robienie brzuszków przez 10 minut da Tobie napewno efelt.Najważniejsze by nie siedzieć w fotelu z pilotem :D Dużo chcesz schudnąć?

zapisz sie na step zazwyczaj 2 razy w tygodniu po godzinie juz ci maz wybaczy i posiedzi z maluchem albo sa cwiczenia na kasetach dla mam z dziecmi!

Mama Megi----nikt nie mówi tu o Bóg wie jakim dużym wyśiłku :D Poporstu trzeba ruchu by zbić tkanke tłuszczową. Spacery,troszke brzuszków a raz w tygodniu basen czy aerobik też fajna sprawa :D

Gość Mama Megi
sorry nie bylo mnie chwile. dluzsza chwile... chce schudnac 9kg. z samj ciazy zostalo 5kg a wczesniej przytylam 4, wiec w sumie 9 zeby czuc sie super:)dzieki za wszystkie rady.

Gość Mama Megi
sorry nie bylo mnie chwile. dluzsza chwile... chce schudnac 9kg. z samj ciazy zostalo 5kg a wczesniej przytylam 4, wiec w sumie 9 zeby czuc sie super:)dzieki za wszystkie rady.

Gość Mama Megi

Gość oj myszko
to ty chyba dość gruba byłaś przed ciążą, bo na fotkach to raczej krągła jesteś...