Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaello

Ból kosci ogonowej wyciekła ropa HELP

Polecane posty

Gość michaello

Witam. Od 5 dni boli mnie kosc ogonowa , przy siedzeniu,lezeniu na plecach wstawaniu . Dzisiaj ucisłam te miejsce i wyciekło mi duuuużo ropy naprawde duzo heh.Czy mial ktos z was kiedys cos takiego co to moze byc ?? Bolaca sprawa moze jak wycislam rope to przejdzie ??

Gość elkamelka
zdezynfekuj!! przestanie bolec...to byc moze podskorny czyrak , ktory teraz pekl.Powinno byc lepiej, lekarz naciaby skalpelem pod znieczuleniem....unikaj podgrzewanych foteli w samochodach i w ogole nie przesiaduj za duzo (doslownie)

Gość pomykaj do lekarza
sepsa krazy, nie slyszalas?

Gość michaello
no tak ale to chyba nie objawy sepsy ?

Gość pomykaj do lekarza
oczywiscie, ze to nie objaw , ale kazda ropna infekcja zle wyleczona moze byc jej poczatkiem.

Gość Wiec trzeba wyleczyc
infekcje,a nie lecic do lekarzy,oni sami umieraja na sepse,buuuuu

Gość remedioos
z tego co powiem to dosyc popularna dolegliwosc. z reguly jest powodowana zapaleniem mieszkow wlosoowych ktore rosna na koncu pozostalosci po kosci ogonowej, badz wrastaniem wlasnie tych wloskow w skore. Tworzy sie szczelinka nad odbytem. leczenie polega w ten sposob ,z e czysci sie rane pod narkoza i pozniej niestety musi Ci pomagac ktos ja czyscic przez jakis czas wacikami z antybiotykiem. na to naklada sie opatrunki.moj znajom tak mial. trzeba z tym isc do lekarza.dolegliwosc moze powracac, ale im szybciej zaleczysz tym mniejsze prawdopodobienstwo ponownego zakazenia.poszukam na necie dokladnej nazwy tej dolegliwosci, wyclecialo m to z glowy