Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

pliszka my uzywamy sudocrem do pupy na przemian z pudrem jakims. A do kapieli leje parafine a po kapieli czasami go posmaruje takim balsamem johnsona. wiecej kosmetykow nie mamy nawet szaponu do wlosow nie mamy, tzn mamy ale maz uzywa :P no i mam taka pianke zeby mu pupcie umyc w wannie :)

Vanilka, to przynajmniej tyle, że masz pewność. Głowa do góry mała jest w dobrych rękach :). Ja zostawiałam małego z obcą babą, do której nie do końca miałam przekonanie, dopiero z czasem się przekonałam. Ale dalej płaczę :). Ja pewnie tylko z Mikim będe siedziec, potem juz nie dam rady. Ale też nie wiem na 100 % co będzie jak wrócę do Rzeszowa. Ale prawda taka, co ja będe robić, póki dyplomu w ręce nie będe miała. Co zarobie to wydam na niańkę, bo na żłobek nie będzie szans. Także do sierpnia siedzę w domu. A poza tym obrona praca, pisanie pracy, jeszcze zajęcia raz na jakiś czas. Hmmm posiedzę jednak pewnie w domu. Ja właśnie tez mam takie wrażenie, że te specyfiki wysuszają. Julka mi się ten wózek bardzo bardzo podobał. Ale stanęło na innym :D, tanszym bo potrzebowałam na już. Zobaczę, w sumie mam chustę, wózki dwa spacerowe, także luz.

Mikołaj ma w sumie Linomag do codziennego stosowania do pupy, najlepiej się sprawdził. A do kąpieli ma Johnson taki z dozownikiem płyn do kąpieli i szampon johnsona ten najzwyklejszy i Olilatum.

no ladnie jakue jarurzeczy czytam;-)! nie tak myslalam i raczej w ciazy nie jestem no bo w sumie jak.. plemniki sobie same pospacerowaly... a co dokosmetykow to uwazajcie bo wysuszaja parafina bardzo oiliatum takze ja kapalam w nim przez 1 miesiac mala imiaa skore wysuszona my uzywamy non stop kosmetyki penatena, do kapieli plyn, dupke jak ma brudna to mydelkiem w kostce potem kremik nawilzajacy albo oliwka ktora jest leciutka a do wloskow ostatnio uzywam szampon rumiankowy z johnsona bo sama nim myje wlosy, ale glowke teraz myje tak co 2 dzien noi na dwor mam taki tlusty kremik do buzki moja mala jeszczenie spi jadla ale walnela kupala wiec idziemy myc dupke i odnowa bedziemy sie usypiac...

i po sprawie,to byl maly bobeka martyna nastekala sie jakby tomial byc kupsztal miesica:-) polozylam ja do lozeczka dalam smoka i poscilam karuzelke no i jestem ciekawa po ilu minutach zacznie krzyczec...

a moj wypil 150ml mleka o 20 no i spi ciekawe o ktorej sie obudzi. Dzis spal do 7 rano :D anabanana wg mnie stosunek przerywany to zadna antykoncepcja i nic nigdy nie wiadomo. Co ma byc to bedzie :) Jak dostaniesz okres to sie zabezpiecz lepiej albo \"idz na calosc\" jak to tu pisza małolaty :D Tak mi sie wydaje . Ja sie boje ciazy bardzo i biore tabletki. Nie karmie cycem wiec spoko.

my o 8 220 ml i pewnie do 6 rano pośpi, ja o tej godzinie wstaje do roboty wiec luz . a teraz spadam. dobranoc kochane:)

Ja się ciązy boję panicznie. Przerwyany nie jest zabezpieczeniem, ojj znam wiele dzieci z przerywanego :D. Właśnie nie wiem, czy to nie jest od tego nieszczęsnego Olilatum, no nic zobaczymy. Co do zasypiania, uśpiłam Mikiego około 9, myślę że obudzi się około 8. :d

okoko widze, ze nasze dzieci maja podobny temperament :) pliszka spokojnej nocki :) Niby mam znajoma co stosuje przerywany od 5 lat z chlopakiem i nie wpadli. To zalezy od faceta czy wydziela wczesniej plemniki i czy jest w miare szybki :) Ja bym osobiscie sie na to nie zgodzila nigdy w zyciu. a ja dzis dalam na obiad zupe wloska hippa- jejku jak to smierdzialo. Ale dziecku smakowalo wiec super :) W ogole jakiej firmy kupujecie sloiki? Bo ja kupuje te hipp bo pisza, ze sa BIO.

alez ja mam uparte dziecko... dopiero teraz usnela ale znajac zycie jeszcze sie wybudzi.. dla mnie tez przerywany byl zadnym zabezpeiczeniem ale chyba ze 3-4 lata temu jak przestalam braz tabletki anty ja jeszcze nie decydowalismy sie na dzidzusia tak wlasnie sie kochalismy albo "szlismy na calosc" (hahadobre julka) i tak chyba z ponad rok przepekalismy a jak juz stwierdzilismy ze chcemy dziecko toi tak na martyne czekalismy ze 2 lata.. ale do tego dochodzi jeszcze brak owulacji, a zreszta dziewczyny sama niewm z jednej strony bardzo bym chciala z drugiej strony rozsadek mi mowi ze za wczesnie zepoprostu ciezko bym miala,ale zobaczymy jak nmi tam ten na gorze zycie zaplanowal :-) alemowie jezeli nic z tego nie bedzie znaczy zeto nie czas i ide po recepte na cerazette :-) a gdzie sie podziala Karusia? ja lece poprasowac :-)

Ja kupuję bobovity, bo mu smakuja :). A temperamentem od początku dziecięta były podobne. Mnie to cieszy :D. Przerywany to nie dla mnie. Ja powiedziałam kiedyś, że ciąże to ja sobie zaplanuję. Szczególnie ta w młodym wieku, bo teraz to już mniejszy dramat. Ja mam znajomych którzy praktykowali przerwyany 8 lat no i w końcu wpadli. Na nieszczęście.

anabanana jak karmisz piersia to tez cykle chyba nie sa regularne :) a mnie chyba grypa lapie... glowa mnie cos pobolewa i bola miesnie no i czuje ze mam katar. Dzis polatalam po sklepach i mam nauczke. A pogoda paskudna.

moj plul jakis czas jedzeniem a teraz wciaga obojetnie co mu podam. No to zupka wloska z hippa to byl dzis sopiero hit :D a mowie Wam- smierdziala ze hej :) nawet kaszke dzis zjadl, cala miche . Dalam zielone jabluszko z nestle. okoko tez zauwazylam od poczatku ze chlopcy podobni sa :D I oby im tak zostalo. Moj maly wpycha do buzi 4 paluszki z jednej reki i 2 z drugiej, Slini sie jak szalony, zjada bluzke, gryzie pieluche. Ale dziasla ma takie same jak kiedys, zadnych zmian. Moze go swedzą? Nie wiem :)

Julka to aspiryna i herbata z cytryną. A pluje jakiś czas wszystkim, a raczej warzywami. Miki uwielbia kaszkę z nestle morelową, albo brzoskwiniową :D, Nie wiem ładnie pachnie. A w ogóle sprobowałam raz Bobovity, toż to sie do niczego nie nadaje, nawet nie pachnie. anabanana bo jak się chce to najczęsciej kupa jest, chociaż u mnie wyszło szybko wm pierwszym cyklu.

rok temu ta ksiazka zrobila wielki szum w uk. dostala nagrod kilka. Same pozytywne recenzje m.in od guardiana wiec kupilam. I sie pozytywnie zaskoczylam, mi sie podobalo :)

Może być dobre. Kurcze, aż jestem ciekawa tej ksiązki. jejku ja jest książkoholiczką, miesiąc bez kupienia ksiażki to miesiąc stracony.

Ja dzis widzialam w ksiegarni wiec jest dostepna. Kiedys czytalam wiecej teraz to nie chce mi sie jakos, nie wiem czemu. Pisalas cos o domu nad rozlewiskiem. Fajne to jest? Mi sie dzis obila o oczy jakas milosc nad rozlewiskiem i postanowilam Ciebie zapytac :)

Super się to czyta. Ja kilka razy w gazetach widziałam, potem Pliszka poleciła i czytam teraz. Super językiem napisane. A ja kochanice króla mam ale się nie mogę zebrac, dzisiaj wypożyczyliśmy batmana nowego i też lipa nie oglądnęliśmy. Z fajnych książek to polecam Buszującego w zbożu, taki klasyk ale miło się czytało, do tego jak ktoś lubi to Wojnę polsko ruską, lub Zwał, to jest dziwna literatura ale polecam :D. Jeśli ktoś nie czytał bo to są znane, głośne ksiązki. A dwa czy trzy dni temu skończyłam czytać Chemię śmierci.