Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawski facecik

intencje mam najszczersze- o seksie tylko wierszem

Polecane posty

Na erotycznym dziale dzieje sie wiecej niz w konfesjonale i powiem szczerze nie kazdy temat mnie tutaj bierze o seksie wierszem? a bardzo prosze! jednak ja stringow na co dzien nie nosze czasami linki wklejaja kmioty od tego zbiera sie na wymioty bo cip..ka po seksie oblesnie smierdzi facet na jezdza czasami pierdzi matko jedyna! matko kochana! klopotow zbiera sie tu od rana o seksie wierszem dala osoba i musze przyznac - to sie podoba :classic_cool:

a ja dzisiaj poznym wieczorem uniose sie w koncu honorem; ponczochy i gorset zaloze wtedy on jeknie \'o boze..\' po twarzy go piorkiem tez musne, -wtedy na pewno nie usnie zaczne po szyi calowac, a potem -tak by niczego nie zalowac- usiade na kolanach przodem do niego i zaczne biodrami bujac, kolego a kiedy w koncu on nie wytrzyma - pojde sie ubrac, w koncu jest zima;) :classic_cool:

to okrucieństwo nie do zniesienia niektórych doprowadza do wytrysku nasienia męki Tantala cierpiący jest jak konający gdy go przywiążesz kobieto sroga może to być bardzo długa droga schodami do nieba rozkoszy gdy żąda, błaga i prosi... lecz ubrać się tak złośliwie to chyba nie jest uczciwie...

wprawdzie okrucienstwo to straszne lecz obiecuje, ze nim moj luby zasnie, przyblize sie jeszcze do niego i nie zostawie na pastwe siebie samego; bo choc reka najlepszym przyjacielem -rozstaniemy sie niestety w niedziele.. dlatego nasycic sie soba nam trzeba zreszta od rana to najwieksza ma potrzeba;) i tu pojawia sie zmora przekleta: nie wiem czy to normalne, czy jestem pieprznieta? od tygodnia czuje cisnienie rosnace.. mam ochote zachowac sie jak krolik na lace.. wciaz o tym mysle, przestac nie moge - chyba zaraz sobie sama pomoge:classic_cool:

niestety czas goni, uciekac mi trzeba lecz gdy tylko najdzie mnie wielka potrzeba wejde w me tematy i otworze temat owy poki co trzymacie sie byczki, foczki i krowy! 🖐️ :P

ktoś z rana coś napisze?? wypełni rymów ciszę?? erotyzm rozbuchany świtem był zaspokajany uwielbiam te poranki u boku mej kochanki złośliwie słodkie budzenie gdy walczy ze snu cieniem i myśli ze jej dusza w objęciach Morfeusza pozostać może dłużej lecz Eros już jej służy przejmuje ją subtelnie gdy pieszczę ją namiętnie acz bardzo delikatnie co dalej będzie zgadnie każdy, wszak Eros srogi nie da się zawrócić z drogi raz choćby skiełkowanej gdy fallus prężnie stanie i spocząć nie zamierza bo dzikość tego zwierza do celu swego bieży by Eros jak należy wypełnił boską rolę ten bóg mym protektorem był dzisiaj o poranku zaś teraz z kawy szklanką rozmyślam o słodyczy a jeśli sobie życzy ktoś czytać o tym rymy to nie ma w tym problemu;)

Gość chcesz wiersza
Ciekawski facecik nie myje pisiora dlatego bzdury pisze od rana do wieczora :P

Gość carl_fall
Czy mnie wzrok nie myli, czy zaczęli rymować na kafeteryii Jakie to było moje wielkie zdziwienie, że tylu wsród erotomanów-poetów mamy zatrzęsienie:D Od dawna czytam wasze w seksie zachcianki teraz poznam takze rymowanki Co ciągnie facetów na forum gdzie siedza kobiety szukanie zrozumienia czy łatwej podniety Choć tematy tautaj w wiekszosci poruszane sa dla rozbawienia ogółu wymyślane Lubie tu zaglądać świetnie się tu bawie i tej kafaterii nigdy nie zostawie :) Pierwszy post na czarno i od razu rymy chyba mi odbija na poczatku zimy Witam wiec goraco moje drogie panie moj nik juz na czarno chyba tu zostanie

Gość Carl_Fall
Czy mnie wzrok nie myli, czy zaczęli rymować na kafeteryii Jakie to było moje wielkie zdziwienie, że tylu wsród erotomanów-poetów mamy zatrzęsienie:D Od dawna czytam wasze w seksie zachcianki teraz poznam takze rymowanki Co ciągnie facetów na forum gdzie siedza kobiety szukanie zrozumienia czy łatwej podniety Choć tematy tautaj w wiekszosci poruszane sa dla rozbawienia ogółu wymyślane Lubie tu zaglądać świetnie się tu bawie i tej kafaterii nigdy nie zostawie :) Pierwszy post na czarno i od razu rymy chyba mi odbija na poczatku zimy Witam wiec goraco moje drogie panie moj nik juz na czarno chyba tu zostanie

Rymuje sobie z rana bo nie ma przy mnie mojego pana w nocy daleko wyjechal seksu wczoraj zaniechal weny nie mam dzis wcale na orale, korale, anale bo spadly mi morale. Z rozpaczy zapraszam na piwo bo sama dzis siedze - o dziwo post przeciez zaczyna sie w grudniu ja poszcze dzis po poludniu wieczorem i jutro z rana bo nie ma mojego pana. :( :P:P:P

Gość kraking
Lubie pieścić hemoroidy Mojego wujaszka, niedojdy.

pieknie Wam idzie to rymowanie zastanawiam sie co jeszcze tutaj sie stanie Czy bedzie milo i zabawnie czy raczej bardzo powaznie.

tamto wyżej miało być na carno było na pomarańczowo, oj coś dzisiaj nie tak z moja głową :P

jesli glowa nie pracuje normalnie, to i tak rymujesz ni e banalnie. Calkiem niezle Ci to idzie,a na cafe nie ma co siedziec. Straszne nudy dzisiaj wszedzie Nie wiem jak to dalej bedzie, Dola mozna zlapac trzeba cos zakrapiac

To mial byc topik o rymowaniu nie o bezsensownym gadaniu takich topikow jest cala masa nie robmy z tego takiego zlamasa. Od rana szykuje sie do spotkania powitam w drzwiach mojego pana na kafe sa nudy - jak zawsze i wszedzie ja nudzic sie dzisiaj na pewno nie bede... ;)

mimo najszczerszych chęci wiersz żaden się nie ukręci zmęczony jestem strasznie i idę do łóżka właśnie lecz nie zdarzy się dziś wiele ponieważ mamy niedzielę a jutro praca od świtu wraz moją kochaną kobitą ;)

Gość topic obumiera
jak charyzma byłego premiera:)