Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

kanapka -ty jestes bardzo tajemnicza ostatnio.Na dodatek tak tajemniczo mówisz ze ciekawość moja jest na maksa rozgrzana.Mam nadzieje że nie znalazłas super pracy przez kompa

benitka albo idź do pracy albo wciągniej starego w neta.I wtedy będzie ten wydatek uważał za niezbędny i podstawowy hehehehe A wieczory i noce będziesz miała z głowy hihihi

no własnie ostatnio szukam pracusi:( a co do M to sobie tylko raz w miesiacu rybki akwarystyczne obejrzy i juz mu sie nie chce.Nie da sie go wciagnac:(

no dobra to Ci pozyczę:D :duzo cudnych dni ,duzo kasy z tego co teraz robisz a nie chcesz sie przyznać :D,duzo satysfakcji z upojnych nocy,duzo zdrówka dla rodzinki i ciebie ,spelnienia marzątek i co tam sobie tylko życzysz niech sie szybciunio spełni

ja przed chwila ogladałam "zamiane żon" i myslałam że padne jak zona do męża mówi -"dziekuje ci meżu że poszedłes dziś do pracy mimo ze padał snieg":D

benitka oglądałyśmy widzę ten sam program:D Myślałam,że padnę!!!Ale głupia baba.Ja myślałam,że to było parę wieków temu.Aż uwierzyć nie mogłam.Ona mu kurtkę i buty zdejmowała jak z roboty przychodził,wody do wanny nalewała.Ciekawe czy mu dupsko też idiotka myła:D

Co to,to nie facetowi buty zdejmowac o nieeeee,chyba ze bedzie tak nawalony i sam sobie nie poradzi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Siedze z Dominisiem,Dawidek poszedl do kolegi:)M jeszcze nie wrocil:(cos mi sie wydaje,ze wroci o 18 no zobacze:D Glowa mnie strasznie rozbolala,az mnie oczy bola:(😭pewnie ze zmeczenia:( Dominis jak narazie sam sie bawi,wiec ja mam troche luzu,ale to i tak pewnie na chwilke:D:D:D

Pali ktoras z Was papieroski:)i czy palilyscie w ciazy??? Kanapeczko jak tam w pracy bylo:D:D:D:D:D:D:D???? Hb gdzie Ty sie podziewasz??:) Kikii,a Tyco sie nie odzywasz???🌼 Normalnie cos jest nie tak,bo za mgla widze:(😭

aaaaaaaaa ja niby nie palę:D Palę tylko na imprezie jak piję piwo.To wtedy mnie ciągnie:D Kiedyś paliłam ze 3 lata,potem przed ciążą i w ciąży nie,potem jeszcze 2 lata nic a teraz na imprezce.A co???????????????chciałaś wyskoczyć z paki czy co?????????????:D