Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewellka85

Kara śmierci, kto jest za a kto przeciw?

Polecane posty

jest sens w tym co mowicie, wielu niewinnych ludi zginelo, a Bog tylko zna prawde. Ja jakos niebardzo wierze w Boga i cale te historie bibilijne. Gdyby rzeczywiscie byl Bog to by nie bylo tyle zla na Ziemi co jest. A wiara...hmmm Wiara ma nas umocniac w jakims przekonaniu ze istnieje cos lub ktos kto nad nami zawsze czuwa, a jesli w cos gleboko wierzymy to nam sie to udaje. Nie koniecznie musi to by Bog. Jakos jestem obojetna do strony kosciola i nic nie stoi na przeszkodzie zeby osiagac zamierzone cele w ktore gleboko wierze, nie musze do tego chodzic co niedziele do kosciola i sluchac jakis pierdol od czlowieka ktore popelnia wieksze grzechy od nas i udaje czystego... eh.... Powracajac do tematu, a co z takimi ludzmi ktorzy sami sie przyznaja do popelnionej zbrodni, nie kryja sie z tym, sa dumni, czy dalej niepowinno byc kary smierci? Czy osoba ktora zgwalci ci dziecko a pozniej zabije, ma siedziec w wiezieniu? chcialbys tego?? Wiadomo ze wszystkiego sa za i przeciw... ale co do okrutnych morderstw, gwaltow dzieci niemam skrupulow.

Gość JOwitka Krakow
podnosze, fajny temat.

Gość kamlikjagekdekxjnk
podnosze;;;;;

Gość uuuuuuupppppsssssssssssss
ewelko85 ---> to bóg tego świata do tego dopuszcza a nie Bóg ten w niebie , ale Bóg ten w niebie dopuszcza do cierpien naszych tylko tyle ile jestesmy w stanie wytrzymac .....

Gość lubiany
jestem przeciw ole dozywocie mozna zatrzymac

Gość gość
Jestem za !

Gość gość
Jestem za , co to za czasy ze rodzice katują swoje dzieci , albo gwałcą niemowlę . Jestem w szoku gdy widzę w telewizji 6 - letniego chłopca pobitego ze złamaniami i to się działo w domu pomocy , trzymam za Ciebie kciuki Aniolku zdrowiej