firank_a 0 Napisano Listopad 25, 2007 no napewno:)ja jutro napisze po poludniu dopiero:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 25, 2007 a ty ile checsz schudnac i do kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 25, 2007 no i cisza wieczorna nastała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 25, 2007 no i cisza wieczorna nastała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WesołaŁosica 0 Napisano Listopad 25, 2007 nick.............wzrost.......24.XI......28.XI.......1.X II .. .. ..5.XII firank_a..........167.........81,5.................... ........ ........... CheriLady.......180..........82.3....................... ................. Wytrwała........168.........76,0........................ ................. ***Mirella***...... 170.........89,0.......................................... November........165.........57,0........................ .................. Nefi................70...........60............................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 witam wszytkie kolezanki:) tak sobie mysle ze moj cel1 bedzie latwo osiagnac takze tak naprawde bede sie cieszyc jak juz bedzie cel2:)wtedy bedzie wiadomo ze dzialam cos:)jak tam u was ja pozytywnie nastawiona jestm do dzisiejszego dnia...głodówki:]zobaczymy czy ona wyjdzie czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 dobra widze ze niema nikogo:) ide do szkoly a po szkole na jakies 2 godz na silownie....takze trzymajcie kciuki bym sie nie rzucila na jedzenie:P ogolnie zwaze sie przed siłownia i po:) i napisze wam pozniej co i jak:) zycze milego i owocnego dnia w swoim dazeniu do celu:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet november 0 Napisano Listopad 26, 2007 Hej! Ja dziś jestem po ciemnej bułce z polędwicą bez masła no i planuję koło 17 zjeść obiad i to wszystko- nie głodówka ale ograniczenie ;). Trzymam mocno kciuki za wszystkich głodujących ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Mirella*** 0 Napisano Listopad 26, 2007 nick.............wzrost.......24.XI......28.XI.......1.X II .. .. ..5.XII firank_a..........167.........81,5.................... ........ ........... CheriLady.......180..........82.3....................... ................. Wytrwała........168.........76,0........................ ................. ***Mirella***...... 170.........87,5.......................................... November........165.........57,0........................ .................. Nefi................70...........60..................... ...................... Dzień Dobry :) Widzę że ruszamy od poniedziałku pełna parą :) Poprawiam dane w tabelce bo zwarzyam się dzis i miałam 87.5 a nie 89 jak myslałam wcześniej....tzn bardzo mnieto cieszy :) Dziś zjadłam na sniadanko: 3 marchewki i 2 jabłka, tzn surówke z nich zrobiłam taką oczyszczajacą....mam nadzieje ze pomoże na problemy z wypróżnieniem...właśnie pije zieloną herbatkę. Dziś mam wolne więc pocwicze sobie troszke, a teraz biorę sie za prace w domku. Miłego Dzionka i piszcie co u Was słychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek20 0 Napisano Listopad 26, 2007 czesc wam chcialam sie przyłaczyc odchudzam sie od paru dni, rezultat? 0,5 na minusie czyli zdrowo i skutecznie oby tak dalej odchudzam sie dieta 1000-1200kcal jem wszytko oprocz fast foodow słodyczy i białego chleba ryzu. moim marzeniem jest waga 60 kilo, a dlaje sie zobaczy dzis na sniadanko zjadłam 2 kanapczeki z szynka i kawa z mlekiem i cukrem, pobiegac sobie nie pobiegam ale zamierzam sie zapisac na siłownie z kolezanka tylko musze poszukac jakiejs dobrej......pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 eh....przez snieg nie poszlam na na silownie całe buty mi i skarpetki zmokly....ai zla jestem na to. ale glodowka w toku:) nic nie jadlam tylko duzo pije:)a jak wam dzien mija...witam nowa kolezanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Listopad 26, 2007 U mnie ogolnie jakos leci :) Tylko chyba choroba cos mnie łapie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek20 0 Napisano Listopad 26, 2007 a ja byłam u fryzjera bo miałam koszmarna odrosnieta grzywke i patrzyłam za siłownia niestety nie stac mnie 96 zł najtanszy karnet na 12 wejsc po 1,5 godziny strasznie drogo no coz moze zainwestuje w jakis sprzet u siebie jakis rowerek albo orbitrek ewentualnie stepper dzis zjadłam 800kcal jeszcze moge troszke.....teraz bede sobie piła mietke, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja mam tansza silownie.... za 10wejsc place 50zl i czas nieobraniczony ja nic zero jedzonka dzis:woda i czerwona herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Listopad 26, 2007 no to firanka widze trzymasz sie dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaś. 1992 0 Napisano Listopad 26, 2007 Ja chcę schudnąć.. mogę z wami?:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 jasne ze tak ile wazysz ?ile chcesz schudnac? i jaka diete chcesz stosowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 jest tu ktos wogole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 witaj chcesz dolaczyc do nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 Mam juz swoj topik tylko jakos dzis nikt na dlozej do niego nie zawital :( wiec czytam sobie innt topiki... Widze ze tobie tez sie dzis nudzi i czekasz na jakies ciekawe osoby zeby poklikac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 no:) a jaka diete stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 Jak narazie to 1000 kcal i zielona herbatke :::::::::::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 Strasznie nudne sa te topiki ja lubie taka szybka rozmowe a nie czekanie kilka godzin jak ktos odpisze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 a ogolnie ćwiczysz cos....ja moze i niezdrowy rygor sobie nazucialam ale jestem zdesperowana i musze schudnac jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 jak narazie to nie choc miallam zamiar od dzis tylko okres dostalam :( i dzis zrobilam sobie wolne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 niewiem jak bym chciala schudnac 10kg jak najszybciej bede jadla 500kcal ogolnie czasem glodowka tak jak dzis i duzo cwicze ale niewem w jakim czasie to osiagne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Listopad 26, 2007 wiesz co wydaje mi sie ze to moze byc zbyt drastyczne szybko stracisz sily i bedziesz zniechecona ja juz wiele razy probwalam schudna i to z roznym skutkiem ale jakos teraz jest jakos inaczej nie przejmuje sie tym tak jak kiedys i po woli wprowadzam cos nowego w swoj styl zycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 26, 2007 ja jestem uparta wiec moze nie poddam sie a mam wielki cel chce zaskoczyc swoja milosc bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach