wytrwała 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ja sobie obliczyłam ze do marca powinnam miec wymarzona wage :D ale jesli sie przedłuzy to trudno bd cierpliwa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 2, 2008 zmieniłam stopke jak widzicie cele ustalilam sobie co 2kg na minusie....wiem ze dalabym rade schudnac 10kg nawet w miesiac ale niechce sie katowac czy zeby z organizmu zeszla sama woda...duzo zrozumialam ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 2, 2008 no i tak trzymaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ale mam lekkiego doła....zalozylam topick tu sama i co z tego?ai ;/ studniowka zaraz tzn rowno za miesiac a ja pojde w rozmiarze 42.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ja rok temu szlam w gorze 44, a w dole 42.. w tym roku weszlabym w 40 u gory i na dole:D nie martw sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 2, 2008 glupio mi troche eh.....mam chyba gorszy dzien..waga dala chwile prawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 2, 2008 firnak_a nie martw sie... damy rade :) to tylko 3 kg ja sie dzisiaj zwazyłam jeszcze raz i waże 81,9 kg a nie 82,2 więc oficjalnie moja waga startowa to 81,9 i tak jak chyba wczesniej pisałom to: od dzisiaj jestem na SB az do osiągnięcia wagi ok 70 kg potem odrazu przechodze na 1000 kcal i na tym do uzyskania wagi 65-66 kg a potem co 2 tyg bede zwiekszac kcal o 150-200 az do osiągnięcia 1800 kcal i taka wage postaram sie utrzymac :D do tego od wczoraj a6w... a dalej zobaczymy więc plany mam na najbliższe 4 - 5 miesięcy hmm plan ambitny zobaczymy jak to będzie w praktyce... jednego jestem pewna w 100% - musze schudnąć!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 2, 2008 firank_a nie poddawaj sie.. nie lepiej pokazac sie w czerwcu w stroju kapielowym z pieknym cialem i z 15 kg mniej?:) jak to pieknie brzmi \" ale ty schudłas\" \"super wygladasz\".. uwierz, ze warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 2, 2008 dobra kochane ja lece spac:) do jutra! nie poddawac sie!:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 witajcie:) ja mam zajecia- fitness na 8, potem ide pobiegac, pozniej z moim mezczyzna, a wieczorem na silownie:) obiecuje odezwac sie gdzies w miedzy czasie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 3, 2008 cześc dziewczyny jak tam samopoczucia? ja juz odwaliłam a6w :) i za jakieś 2 godz do szkoły odezwe sie dopiero ok 21-22 bo jeszcze spotykam sie z moim mezczyzna :) miłego dnia laski! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 hehe:) u mnie samopoczucie superowo:) ja juz po zajeciach na uczelni i dlugi weekend kolejny zreszta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 juz po bieganiu:) lece do mojego kochanego:D 3majcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 3, 2008 witajcie...u mnie jakis podlu nastroj...eh...niewiem sama czego chce.ide zaraz poprzymiezac sukienki na studniowke jakies...mam nadzieje ze nie popadne w depresje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wytwała Napisano Styczeń 3, 2008 witam :D Ja juz po szkole widze ze nie tylko ja zaczełam cwiczyc a6w ;] tez macie zakwasy ;>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 grefrut i 3 krazki ryzowe- po kolacji:) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ja tez :D dwie kromki ciemnego chleba z jajkiem :D juz zrobiłam 15 brzuszków i zaraz jeszcze a6w i skakanka \"D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ja dzis bylam szukac sukienki na studniowke...i fajna znalazlam taka prosta skromna czarna,...nie lubie wyzywajacych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 wytrwala ja ci zazdroszcze motywacji na ta a6w.. sprobuje sie w marcu zmotywowac.:D a moze juz w lutym:) firank_a- wazne, ze na pewno bossssko w tym wygladasz. ale juz za pol roku polubisz wyzywajace rzeczy.. z takim cialem jakie bedziemy miec damy rade!:D usmiechnij sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 3, 2008 hmm narazie 3 dzien :D troche mam zakwasy ale jakos narazie mam zapał do tego zobaczymy jak dalej pojdzie i ciekawe czy efekty beda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ach jak ja bym chcala a6w. ale nie mam na tyle motywacji jeszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 3, 2008 kasiulka20 to nie takie trudne a zajmuje niewiele czasu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 3, 2008 cześc dziewczyny :) ja juz po skzole i spotkaniu z facetem :) tez jestem 3 dzień na a6w :P rano odwaliłam porcje cwiczen ;p a teraz tak sobie mysle czy by jeszcze raz tego nie zrobic hehe w sumie napewno nie zaszkodzi :P tak w ogóle to ja zakwasów nie mam hehe jakos mnie teraz nie mecza te ćwiczenia az tak jak wtedy gdy pierwszy raz stosowałam :P tak w ogóle zgrzeszyłam... zjadłam bułke z dżemem... ale trudno sie mówi jutro ponowny start :P napewno sie tym nie załamie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 wytrwala jednak zaczne moze za miesiac-dwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ja tez 3ci dzien :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 ok juz pocwiczylam:) jak bedzie sie robilo systematycznie brzuszki i biegalo to zmniejszy mi sie powiedzmy po miesiacu-poltora choc troche brzuch? aha i powiedzcie jak to jest ze skakanka? bo to jest fajny rodzaj aerobu, ale slyszalam, ze rozbudowuje lydki.. pomozcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 3, 2008 to ja lece, dobranoc laski i do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 4, 2008 widze ze pierwsza jestem:) to super...wiec wszytkim mowie dzien dobry ja dzis zaczynam tez dbanie wieksze o siebie... po szkole ide do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i regulacje brwi. od poniedzialku zaczynam codzienne cwiczenia hmmm no i plus dieta...cos jeszcze moge zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 4, 2008 wiecej sie ujsmiechac!:) ja za jakies 30 minut bieganko, a potem lece na zakupy bo promocji pełno:D buziaki!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 4, 2008 no ja juz po codziennej dawce biegania:) teraz kapiel, makijaz i na zakupy :D buziaki, odezwe sie pozniej!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach