firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 u mnie od 2 dni rowno 85kg powinnam sie cieszyc z jednej strony a z drugiej jakbym zobaczyla 84,7kg bym byla zadowolona:) bo to zawsze juz 84kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 no ale i tak firanka szalejesz :D widze ze sie ostro wziełas :) tak 3maj ! nawet niewiecie jak mnie to forum mobilizuje :) az chce sie zyc i odchudzac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 najzazniejsze ze sie trzyma...kazda znas tak jakby sie zalamala po swietach bo to bylo trudno sie pochamowac ale z nowym rokiem dobre zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 13, 2008 spadam do wroclawia, odezwe sie wieczorkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 ja przez swieta mozna powiedziec ze schudłam :D mam wrazenie ze ogolnie zoladek mi sie skurczył bo nie moge jesc juz tyle co kiedys..a jak na swieta zjadłam troszke wiecej to pozniej przez 2 dni nie dobrze mi było i nie mogłam patrzec na jedzenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 mam nadzieje ze udami mi sie zobaczyc 7 z przodu do 1lutego:) ogolnie moze ktos mi podpowie co mozna kupic facetowi na 22urodziny ogolnie juz odemnie dostal : sweter, koszulke, sony play station(obydwoje kochamy gry:)), gitare, kubek,ramke, łancuszek srebrny z literka....mozna powiedziec ze drogie prezenty ale widujemy sie zadko i nie wydajemy na siebie kase tak o codziennie czy cos wiec zbieram czasem dorabiam...ale teraz cienko z kasa. popowiecie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 hmm szczerze to ja niewiem co kupic...zawsze mam ten dylemat jak trzeba cos chłopakowi kupic :D a ty go znasz wiec mniej wiecej wiesz co by chciał dostac czym sie interesuje :) firanka widze ze znowu tylko my tu jestesmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel-20 0 Napisano Styczeń 13, 2008 witam:0 u mnie wczoraj bylo male zlamanie i zjadlam troche slodyczy ale nie wykroczylam lacznie poza 1000 kcal wiec nie jest zle.... mam takie pytanie- czy wy tez macie czasami taka straszna ochote na slodycze ze musicie zjesc cos slodkiego?? ja tak mialam wczoraj ale jakos tak nie pochlonelam chyba za duzo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel-20 0 Napisano Styczeń 13, 2008 oj z tymi prezentaki to calkowicie rozumiem... ja tez nigdy nie wie co kupic i tak wychodzi ze w ostatniej chwili tylko cos w biegu wybieram ale moze takie prezenty sa najlepsze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 on zawsze mowi ze chcialby mnie zobaczyc w bardzo sapej bieliznie....wiem bede mu sie podobala nawet jak teraz zaloze ja..ale obiecalam sobie ze kupie jakas i zaloze na rocznice jak 2 lata bedziemy....to bedzie 8lipca wiec zdaze schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 13, 2008 cześć słoneczka od rana mam dobry humorek bo weszłam na wagę i zobaczyłam 73,5 kg :D juppi!!!! :D:D:D byle tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 13, 2008 zmotywowało mnie to oczywiście do dalszej pracy nad sobą właśnie zjadłam pożywne śniadanko: 80 g tunczyka, 200g groszku konserwowego + 2 kromki chrupkiego pieczywa --> razem 260 kcal i popijam już drugi kubek czerwonej herbaty :D troszkę się zaniedługo pogimnastykuję a na obiadek planuję brokuła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 nom napewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 13, 2008 przykładowa lista prawdziwych bomb kalorycznych: • bita śmietana z rodzynkami porcja – 800 kcal • boczek faszerowany 100 g – 502 kcal • boczek wędzony 100 g – 475 kcal • chałwa 100 g – 600 kcal • ciastka Delicje szampańskie opakowanie – 640 kcal • cukierki M+M\'s opakowanie – 490 kcal • czekolada tabliczka – 550 kcal • frytki 100 g – 239 kcal • hamburger Big Mac 1 sztuka – 510 kcal • margaryna 100 g – 720 kcal • masło 100 g – 720 kcal • Nutella 100 g – 650 kcal • omlet z dodatkami, 1 sztuka – 750 kcal • orzechy 100 g – 610 kcal • ptasie mleczko – 473 kcal • rodzynki w czekoladzie 100 g – 510 kcal • smalec 100 g – 900 kcal • śliwki w czekoladzie 100 g – 612 kcal • torcik waflowy porcja – 580 kcal • tort wiśniowy porcja – 410 kcal • wiśnie w czekoladzie 100 g – 446 kcal A teraz - dla odmiany - krótkie zestawienia produktów o minimalnej zawartości kalorii: • arbuz 100 g – 12 kcal • cola light, 1 puszka – 1 kcal • herbata bez cukru – 0 kcal • kabaczek 100 g –20 kcal • kalafior 100 g – 16 kcal • kapusta kiszona 100 g – 16 kcal • kawa bez cukru i śmietanki – 0 kcal • mandarynka, 1 średnia – 13 kcal • marchew, 1 średnia – 12 kcal • melon 100 g – 16 kcal • ogórek 100 g – 8 kcal • papryka, 1 średnia – 19 kcal • pomidor, 1 średni – 19 kcal • rzodkiewka, 1 średnia – 1 kcal • woda, woda mineralna – 0 kcal • woda sodowa – 0 kcal • zupa pomidorowa na koncentracie, bez dodatków – 14 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 jakos tu pusto od 2 dni tylko tak naprawde ja i wytrwała zagladamy i gadamy:P a macie jakies fajne przepisy na dania malo kaloryczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 13, 2008 oj to dobrze ze widac moje wpisy :) bo juz myslalam ze pisze i pisze a tu nic,,,, wlasnie wrocilam z kosciolka i pije kefirek!! a co do tego mojego domu: to na razie nie mam nawet pieniedzy na mieszkanie,, :( a ty firaneczko gdzie pracujesz??? i gdzie ci twoi znajomi kupili to mieszkanie za 50 tys zlotych?????? bo ja jak sie orientowalam w cenach to takie ceny ze nawet za okolo 200 tys moizna kupic dopiero jakies male mieszkanko!! dlatego tak sie pytam,,,,,, a ja jak wczesniej napisalam ze chcialabym mieszkac albo w jakims wiekszym miescie typu warszawa albo krakow albo na ich samych obrzezach,,,,,,,,,ale teraz widze ceny i niestety chyba nici z tych moich planow,,, wiec myslalam ze moze blisko kielc,bo ja mieszkam jakies 70 km od kielc,,,ale tutaj tez jest drozyzna!!!! i juz nie wiem :( ale dzieki kochane za odzew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 13, 2008 cześć kochane :) jak tam? kolejny dzień zmagań z dietka :) ja to dzisiaj nie mam ochoty na nic tak szczerze... tzn mówie tu o jedzieniu poprostu mi sie niechce... wypiłam jedynie kubek ciepłego mleka... zobaczymy co będzie potem może zjem sobie jakas kanapke. teraz ide poćwiczyc i wziąc prysznic a potem nauka... odezwe się ok 15 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 13, 2008 u mnie z tymi wpisami jest tak,ze jak u mnie jest godzina 10 to u was jest 11 i dlatego moje wpisy sa troszeczke wczesniej niz wasze,,,chodzi mi o ich polozenie na stronie,,,,,,,,,a wy tak szybko piszecie i duzo:) wiec wasze pojawiaja sie jako ostatnie,a moje po prostu chyba zostaja niezauwazone,,,,,,, pa kochane i trzymajcie sie :) a co macie zamiar zjesc na obiadek dzisiaj??? bo ja nie mam wogole pomyslu na nic???a chce cos dietkowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 ja nigdzie nie pracuje jestem w klasie maturalnej....ale ide na studia do wrocka ale pewnie zaoczne no i do pracy ale moj facet pracuje. we wroclawiu chemy obydwoje pracowac znajomi kupili mieszknie jedno pokoje takie wieksze w Olesnicy to jest 20km od wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 no ja tez nie mam pomysłu ;/ moze uda sie nic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 oo widze moje rejony :D to firanka moze uda nam sie kiedys spotkac :D tez planuje sttudia we wrocławiu :) a na jake studia idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 no a z olesnicy tez jest dobry dojazd do wrocławia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 chce isc na resocjalizacje... gdzie bede mieszkac to trudno powiedziec...chcialabym wroclaw . na poczatku napewno wynajecie jakiegos pokoju dopiero pozniej mozna myslec dalej...ale ogolnie jest w planach kupno mieszkania badz budowa domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 13, 2008 oj no na prawde nie tak drogo 50 tys,,,, firnaka jestes w klasie maturalnej :) noi jak przygotowywania do egzaminu??? a co chcesz studiowac? ja ten rok kiedy bylam w klasie maturalnej wspominam jako najlepszy w moim zyciu!! to wtedy z szarej myszki przeksztalcilam sie kobietke!!! ale trwalo to tylko rok do mojego wyjazdu z agranice! :( teraz nadal jestem szra myszka! :( jak ja dobrze wspominam ten rok! i studniowka i imprezy i chlopak,,,-moj Pawelek z ktorym jestem do dzis!ale to historie juz znacie! :) chociaz mam fajne wspomnienia,bo przez cala reszte mojego zyca to tylko sise uczylam i kulam,,zadnych rozrywek i nic,,,,,,, tylko ze teraz tez nie mam zadnych rozywek i tylko szkola i praca i nauka ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 wiecie co denerwuje mnie te kafe....wogole wpisow nie ma waszych...dopiero doszly wpisy:Hija de la Luna i cherilady:/ Hija de la Luna gratuluje ci kurcze kazdna z nas schudla cos od poczatku roku to dobrze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 jak ja bym chciała miec ta mature miec z głowy :D wogole nie wiem na jakie studia isc ;/ i sie boje... firanka co to jest dokładniej ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 no pisalam:resocjalizacje chce studiowac ide w slady swojego faceta chodz troche sie zastanwaim w jednym domu dwoje ludzi po tych samych studiach:P mieszkanka wybuchowa:) ucze sie duzo ale ja jestem taka ze pisze notatki na kompie i potem drukuje...jestem czesto na kafe w weekendy i wieczorami bo siedze i sie ucze,,,i co jakis czas zerkne tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 czlowiek po resocjalizacji pracuje w poprawczakch, domach dziecka, wiezieniu, szkolach itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 13, 2008 oo troche o tym myslałam :) hmm bede musiała o tym pomyslec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 13, 2008 :) fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach