blackberry16 0 Napisano Styczeń 20, 2008 a gdzie reszta dietowiczek? :) ale nie poganiam jak bedziecie mailay czas to wyslecie:) piszczie kto jeszcze nie dostal mojej foty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 no chyba ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wiecie co to ja spróbuje wysłać z mojej starej poczty na onecie poczekajcie chwilke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi jestes ladniutka i taka slodziutka :) masz bardzo mily wyraz twarzy,,,,wiec i Ty cala musisz byc bardzo mila :) i sympatyczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dziewczyny nie ma was czy znowu posty sie nie pokazuja?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorosii a moje masZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kurde cos u mnie z pocztą nie tak... laski dalcje swoje nr gg to wam wysle tak bo inaczej nie dam rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ginorossi do ciebie wysłałam teraz do blackberry bede wysyłac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 nie dostaje waszych wypowiedzi:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kurcze, dziewczyny polowy Waszych wpisów nie widzę :O od Ciebie cherrylady wreszcie mam ;) od firanki, kasi20, blackberry tez mam ;) kurcze, ale Wy wszystkie ładne jestescie :) serio serio :) i wiecie co? na dobra sprawe zadna z Was nie musi się odchudzac! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 blackberry wysłałąm juz :p sprawdzaj czy jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 700brzuszkow za mna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 boze dziewczyny doradźcie mi zdaje biologie rozszerzona i wos rozsz....na jakies studia mam isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dostalam :) dostalam cherilady:) ladniutka jestes,,,,,, wszystkie jak modelki i jeszcze komleksy maja,,,po tych zdjeciach widac jaka jest prawda :) koniec z waszym odchudzaniem,,,,,jestescie sliczne i nie mordujcie sie z dietami,,,,,,,,,,,:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Styczeń 20, 2008 moge wam tez moje wyslac, to moj meil anusia19_1988@o2.pl jestem tez ciekawa jak wygladacie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 anulkazaraz ci wysle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wlasnie wyslalam ci anulka zdjecie:) wiecie co dopielam swego zrobilam 1000brzuszkow:) ale juz ruszac sie nie moge:P dzis zjadlam *serek wiejski light *3kromki chleba razowego *talerz zupy kapuscianki *surowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 juz jestem :D zaraz spr poczte :)i odesle wam swoje zdj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ANULKa19_ jeszcze ja nie mam twojego zdj .. wyslij jak mozesz na tynkaaaa3@tlen.pl a odesle Ci swoje :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dziewczyny odesłałam wam swoje zdj sprawdzcie czy doszło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ok wysłałam fotke :P teraz czekam na twoja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 no firank_a podziwiam :P 1000 brzuszków... mi by sie az tyle nie chciało robic hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 mykam spać bo cos mi sie oczka kleja :P miłego wieczorku kochane ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ja zaraz Ci wysle anulka19 moje zdjecia i ma nadzieje, ze odeslesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 dziewczyny wysłałam wam foty ale niewiem czy doszły :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ja je zrobilam od rana:) czyli przez 13godz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 20, 2008 poszlo:) oczekuje odpowiedzi!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ale wiesz 1000 brzuszków to bardzo duzo hehe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Styczeń 20, 2008 hej dziewczynki ja też poproszę o fotki mój mail: hija83@tlen.pl ja dzisiaj bardzo zadowolona z siebie jestem, pobiegalam 15 minutek na orbitreku, zjadłam: jogurt, gotowaną pierś, groszek z marchewką i śledziki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach