Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mucca

Bardzo łatwo robią mi się siniaki, a lekarz nie widzi w tym nic nadzwyczajnego

Polecane posty

Wiatam. Mam problem, praktycznie od dziecka wystarczy mnie mocnej ścisnąć, wystarczy, ze się uderzę o coś, już mam sinielce :(. Robiłam morfologię, wyszła w normie a lekarz powiedział że \"taka widocznie moja uroda\". Czy znacie jakieś naturalne lub nie metody na to aby zahamować powstawanie siniaków?

Gość miesiąc zatajony

Masz widocznie bardzo słabe naczynka krwionośne, skoro badania są w porządku myślę że nie powinnaś się zbytnio martwić. nie wiem czy nie pomyliłam nazwy ale powinnas kupic w aptece Cerrutin(?), albo po prostu poproś o rade farmaceutę.

Gość miesiąc zatajony
Koniecznie idź do innego lekarza!! Zrób badania krzepliwosci krwi . Ja tak miałam całe życie, nikt nie zwrócił na to uwagi i kiedys po podaniu kontrastu dożylmego dostałam zakrzepicy.

Niestety dosyć często zdarzały mi się ostatnio wizyty w szpitalach, no i zabiegi operacyjne, wielokrotnie miałam robione badania na krzepliwość, jest w normie.

Gość robisz z igły widły

Gość robisz z igły widły
Hipochondrią zalatuje

Gość To po co chodzsz do lekarza
Lekarz nigdy w niczym nie widzi problemu

nie robię z igły widły i nie zalatuje hipohondrią tylko chcę się dowiedzieć czy ktoś zna jakieś metody aby ograniczyć powstawanie siniaków, wiesz to nie jest fajne jak jesteś cała w sinielcach.

Gość ja lubię ten
witamina c pomaga. wiadomo, że najlepiej naturalna: wcinaj kapuche kiszoną i inne.

Gość Moze byc i wit C
ale tez duzo wody,kolagenu,rutyny

Gość ja rtez mam ten problem
w lato masakra, nie moge odslonic nog czy ramion bo cale sa w sincach! I lekarz tez powiedzial ze mam taka urode. Malo tego choc mam 20 lat to na jednej nodze mam zylaka w poczatkowym stadium! Niedawno zaczelam lykac tabletki z wyciagiem z kasztanowca essaven chyba sie nazywaja i kosztuja niecale 10zl. No i jest troche lepiej! Wiec polecam!

Gość Aloe po co znowy chemie
Wy to z tymi lekarzami chyba w naług wpadliście hehe,jakby to byli jacys cudotwórcy:)