Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

jakos nie mam sily wieczorami przesiadywac,slepia mnie bola przed monitorem trzeba sie przejsc do okulisty i okulary wreszcie zrobic.... bo jak rok temy podeptalam to do dzis nie zrobilam

fuj,ale wieje :( taka paskudna pogoda,ze szok mlody ma ferie ,nawet na dwor wyjsc nie moga,siedza w chacie i halasuja,mam nadzieje ze bedzie lepsza pogoda,bo ja na leb przez te 2 tyg.dostane powiem Wam,ze juz bym wolala normalna zime,taka z sniegiem,a tak pogoda prawie caly czas pozno jesienna ,i nastroj tez taki do dupy przez to panuje maly na dodatek od nowa katar dostal i marudzi dodatkowo ja chce wiosne!!!

hej laski u mnie pogoda tez straszna , wieje jak halny i do tego kropi , jest szaro , buro i ponuro..... gotuje obiadek i tak sobie wapdam ide czytac poczte stonogo!!!!!!

u mnie humorek sie zmienia czesto w ciagu dnia , ale damy rade nie jest zle, najgorsze jest to ze ciagle spiaca jestem , nie lubie niedzieli:))

hallo to ja jest niezle zaczelam troche biega bo dostaje do glowy jak widze moje zwoje tluszczu hahahahahahahah:)))9 idzie dobrze nie narzekam , cieszc sie chwilka co u was!?????

hejka ale jestem wykonczona robota , dom i jeszcze termin mialam u lekarza .....pozdrawiam ide sie polozyc

hej no jakos sie mijamy , ja caly tydzien ostro pracuje i do tego dom jeszcze ale przynajmniej nie mam schiz bo zawsze jest cos do roboty a tak wlasnie lubie :)))

u nas zapowiadaj opady na przyszly tdzien i juz czuc zimno sie dzis zrobil jak byk :( tez myslalam ze to juz koniec

jestem juz w domu a wy amarillis juz rodzinka wykurowana?:) stonoga pozdrawiam , co u ciebie u mnie wszystko paleti calusy

witam Pamela u mnie roznie:) kwadratowo i podluznie:) spadek humoru notuje ale... to kwestia dni:) znowu wieje wiatr jak szalony