Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puma

Herbaciarnia uczuciowa nr 2

Polecane posty

Gość Szturm
Przede wszystkim, Nefrytowa, nie w Guglach, ale Góglach! To po pierwsze.

Gość Szturm
A po drugie to samo co po pierwsze tylko jako drugie! To po pierwsze. A po drugie...

Gość Szturm und Drang
Po drugie, moja miła Nefrytowa, ja Ciebie przestałem już rozumieć niemal zupełnie: skoro twierdzisz, że na pierwszym spotkaniu ze mną byłabyś skłonna dyskutować ze mną o katedrach, to, na litość, jak miałaby ta nasza rozmowa wyglądać? Na czym polegać? Wyjaśnisz?

Nefrytowa , opowiedz o rzygaczach :) Tak mi się a propos, nasunęło :) Puma, jesteście rodziną z Nefrytową ?

Gość radosna tęcza
Sztrum-człowiek o cechach ,jakie wymieniłeś, to marzenie każdej fajnej babeczki....ale ,proszę Cię,po co zaraz ta autodesrukcja z użyciem pięści..luzik..

Bo rozumiem, człowiek, który kocha poezję, lubuje się w świecie pięknych dźwięków, jest nieźle wyedukowany, z poczuciem humoru, nieco ironicznie traktujący siebie i swoje otoczenie, jest dla Ciebie niebnormalny! Ja nic nie pisałam o nienormalności... Jesli ktoś jest taki jak napisałeś ( to TY?:P) nie mam nic przeciwko temu. Ale nie chciałabym na pierwszej randce słyszec całej feerii poematów.. Cenie poczucie humoru i normalność szeroko pojętą. Czyli wszystkiego po trochu, ale nie tak, by zemdliło :) każdy ma swoje pasje i zainteresowania i należy to wzajemnie szanować. Jednak trzeba wykazać takt i umiar, szczególnie podczas pierwszych spotkań. Jak juz pisałam, zalanie wiadrem grozi uduszeniem :)

Gość Szturm und Drang
Toczę jałowe spory w imię zasad, które wpoił mi nasz szkolny woźny, pan Innocenty, wielbiciel Radiszczewa i Biellińskiego :)

Gość Szturm und Drang
Jestem podstępnie atakowany, tęczowa, przez tajemniczą koalicję Nefrytowej, Pómy, niejakiego mądrali - no, jakże mu tam, mniejsza o to, i bliżej nieokreślonej liczby różowych poleczników. Zmuszony zostałem do obrony. A ponieważ nie od dziś wiadomo, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie, więc co ja poradzę, że co czas jakiś komuś oberżnę ucho?

Gość Szturm und Dr.....
Moje ucho 😭

Gość Szturm und Drang
Nie napisałaś, Póma, ale zapewne to pomyślałaś. Będę potrzebował około pięciu minut, żeby wykazać, że pomyślałaś.

Gość Marzeniekażdejfajnejbabeczki
Panowie! Patentować ten nick, byle szybko.

Gość Pancerfałst
Sobie niczego nie użynam :-).

Wiesz co Szturm? Tak pytasz Nefrytową jakbys chciał zjeśc zupke z papierka bez zalania wody:) Człowieku... a co ktos ma Ci powiedzieć o rozmowie skoro nigdy do niej doszło? Chcesz by przedstawiła Ci scenariusz? :D:D:D:

Gość radosna tęcza
tak ,Kochani,prosta zasada się kłania-to,co wysyłamy potem wraca do nas....

Gość Raz_Put_In
NIe da się, Marzenie. Nie nadążą.

Sztróm, zupełnie nie rozumiem, o co chodzi Pumie i Nefrytowej w odniesieniu do tematu. Ale Ty sobie świetnie radzisz :) , wobec tego oddalę się w celu oddzielania mięsa od kości.

Gość Raz_Put_In
Namów ją, Póma, żeby się ze mną ta cała Nefrytowa spotkała. Zobaczymy, czy w rzeczywistości jest równie odważna i dziarska :-).

A kto rozumie kobietę?????;) Z tymi katedrami to był zart:P Na wszystkich bogów Vallhalii, a skad ja moge wiedzieć o czym bym z Toba rozmawiala na pierwszej randce?? Przecież Cię nie znam. Nie wiem co lubisz, czym sie zajmujesz, jaki jestes itp. Chyba nie masz na mysli randki w ciemno???;)

Boże, zaraz przeczytam kolejną teorię stosunków damsko - męskich :) No dawaj Sztrum:P

Gość Kasa_Nowa
Ejże, czekaj, Clementyna. Poruszyłaś temat bliski mojemu sercu. Co za mięso? Co zamierzasz z niego uszykować?

Gość Kasa_Nowa
Też mi abstrakcja... Ja rozumiem kobietę. I co na to odpowiesz?

Gość Kasa_Nowa
Newfrytowa? A jeśly bym do Ciebie zagadał kulinarnie, to bym Cię choć odrobinę zaintrygował?

Gość kasa nowa
Dostałeś wypłatę?

No rzeczywiście, szykuje sie Szturm na krwawa jatkę :D:D

W rzeczywistości jestem jeszcze gorsza:P moja córka mowi ze jak sie postaram to i Bielicka bym przegadała:P Nie jestem w koalicji tylko w sitwie i nie z Puma a z Frk:P

Gość Kasa_Nowa
Nie wiem, Clementyno, czy starczy mi pary. Wydzwania do mnie pewien telefon a ja uparcie udaję, że go nie słyszę. Maszynka wprost zachłystuje się swoim dzwonkiem, a ja nic :-). A jednak za którymś razem będę musiał go odebrać, i wtedy skończy się laba.

Gość Temat dyskusji
Jak zwał, tak zwał. Sądzisz, że mnie to przeraża, że jesteś gadułą? Uważasz, że nie wiem, co należy, żeby kobiecie przerwać skutecznie gadanie? Podkreślam - gadanie, gadanie, a nie ślinotok...