Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puma

Herbaciarnia uczuciowa nr 2

Polecane posty

Komiczne... tym razem musze przyznać, że mądrze napisałeś, ale nie chodzi o Oolgę, tylko o sam fakt kobiet, które często właśnie tak się zachowują. Co do oolgi nic na ten temat nie wiem, więc nie będę sie wypowiadać :)

Lustro... ale to by oznaczało, ze cos z tych wypowiedzi okazało sie prawdą. Że w któryms momenciezostala powiedziana prawda bardzo niekorzystna dla Atmo.

W sumie chyba sie pogubiłam :) Atmo to Herbaciany i Niedźwiedź?

Gość a kim jest Ps.łdonim
?

Bo w całym wątku chodziło o to, że oolga na spółke z boskim Atmo, głaskały i użalały sie nad kobietami, ktore od 8 czy 10 lat żyją z gosciami, ktorych nie nawidzą... ja pisalem ostro, bo chciałem te kobiety poruszyc do działania... a oolga wtórowała Atmowi, że taki stan stagnacji to rozsądek tych kobiet i że powinny czekac az same sie zdecydują i oczywiscie jechali równo po mnie za to, że sie nd tamtymi nie użalam... ot i cała oolga

Atmo to na pewno Herbaciany.... co do Niedźwiedzia to nie wiem... nie widzialem jego wypowiedzi

Wycofujesz się rakiem z tego, co zrobiłaś, w czym brałaś udział. Szkoda, że został zlikwidowany, mogłabyś się przejrzeć w nim, jak w lustrze.

Jezu, jaki Walter !!! :D:D Facet niespełniony w realu czy co??? A może ma korzenie arabskie :) Niech korzenie nikomu się źle nie kojarzą :P

Jesli moge powiedziec swoje zdanie, to uważam, że trwanie w beznadziejnych związkach, które dawno juz emocjonalnie przestały istnieć jest bez sensu i zdecydowanie nie dla mnie... Wole wolność lub otwarcie się na nowe mozliwości niż takie sytuacje. Nie ma co głaskać takich osób, choć przyznam, że każdy musi do pewnych decyzji dojrzeć, jednak niektórzy wybierają tzw. mniejsze zło.

Pumko - one do niczego niegdy nie dojrzeja, beda latami sie uzalac i nic z tego nie wyjdzie

Znalazłam Was :) Kontynuuję zatem Komiczny Masz jakąś obsesję na punkcie Herbacianego? Nie wspomniałam ani słowem o nim, Ty w dwóch wypowiedziach do mnie i owszem tak. Rozumiem - nie lubujesz się w kobietach skrzywdzonych. Nie rozumiem jednak dlaczego robisz ze wszystkich kobiet jak leci pokręcone frustratki. naiwne nimfomanki i tchórzliwe naiwniaczki. Na tamtym topiku nr 1, to ponoć w ich obronie i ku przestrodze :o Jak dla mnie dość osobliwy sposób :o Podobnie jak Twoje wypowiedzi tutaj. Aż takim autorytetem jesteś w dojrzewaniu i dochodzeniu do czegoś?

Na temat trwania w chorym związku mam takie samo zdanie jak Puma i Komiczne. To tez bardzo sie nie podobało ooldze i innym. Bo za ostro się traktuje takie kobiety.. za ostro... pisząc prawdę. No mnie wychodzi że Lustro to Atmo.:P

Chłopak będzie musiał zmienić na troche forum i.... prześcieradło :P ale na pewno wróci.... w koncu to taki dobry człowiek... :P a zawsze znajdzie sie jakas biedula do pocieszenia

Gość ooIga
komiczne jak widzę twoje podsumowania to zaczynam mieć mdłości. Skoro już wywołałeś na tapetę mój osobisty przykład to może go rozwinę, bo wnioski jakie wyciagasz nie dość, że są prymitywne i jednostronne to jeszcze fałszywe Odeszłam od faceta absolutnie NIE PRZEZ PRZYPADEK, ale dlatego, że nie odpowiadał mi układ w jaki usiłował mnie wmanewrować. Natomiast ponieważ był kimś dla mnie ważnym w życiu, długi czas miał otwarty "we mnie" kredyt nadziei, o czym zresztą nie wiedział. Znaczy to tylko tyle, że miał szansę na zmianę, na pokazanie się z dobrej strony, na odpracowanie swoich błędów. Nie skorzystał, co nie przeszkadzało jego próbom nawijania mi makaronu na uszy :P Tyle o mnie Natomiast to co piszesz ktore od 8 czy 10 lat żyją z gosciami, ktorych nie nawidzą... to już czysta herezja. Temat na którym spotkaliśmy się wówczas jest tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3616068 i sprowadza się do odczuć bynajmniej nie będących nienawiścią, ale obojetnością: 16:01 Perły przed wieprze Może miłość po prostu umarła ,przeszła w obojętność,już sama nie wiem próbuję jakoś to ratować ale to daremne ,trafiam na mur obojętności.Wiem że są dzieci ale co ze mną też mam prawo do odrobiny szczęścia ,jestem atrakcyjną 33 letnią kobietką ,dbam o siebie mam dobrą figurę mąż nie widzi we mnie człowieka tylko kucharke i niańkę I proszę cię komiczne grzecznie, abyś zaprzestał osobistych wycieczek, bo jeśli masz ochotę na kolejny lincz, to tym razem twoje szanse są o wiele mniejsze. :P

\"Nie rozumiem jednak dlaczego robisz ze wszystkich kobiet jak leci pokręcone frustratki. naiwne nimfomanki i tchórzliwe naiwniaczki\" nie wszystkich, ale tutaj na Kafe mają chyba jakis swoj sabat :P w realu spotykam ich znacznie znacznie mniej :) smieszą mnie, budzą politowanie takie właśnie \"picze\" żyjące na zasadzie \"chciałabym, ale bym nie chciała, a moze tak jakoś bym chciała, ale tak może inaczej a właściwie to nie wiem czego bym chciała\" i nie potrafiące ogranąć swego życia nawet w minimalnym stopniu... i oczywscie one rozumieja inne tak postępujące... naiwność staje sie wtedy cnotą, nieporadność przymiotem a niezdecydowanie cechą godną szacunku... a do Oolgi... u autorki była totalna obojętnosc u innych nienawisc, u innych zmęczneie... co do Ciebie - opisywalas jakąś skomplikowaną historie, pisaną Atmowskim stylem, którą mozna było skwitowac jednym stwierdzeniem - wlasnie tym, ze przypadkowo sie zebrałas i odeszlas od męża... a to,m ze dorabiasz do tego ideologie, to normalne... zreszta - Nefrytowa pisała o wiele spokojniej i byla bardziej wywazona w swych osądach... tez z niej w tym temacie zrobiłyscie wiedźme... ton wypowiedzi nie ma znaczenia, wystarczy zanegować ideologie strachu wyznawaną przez oolge i inne ogopodobne kobiety...

Gość ooIga
komiczne, mimo swojej elokwencji jesteś po prostu głupi. To, co saczy sie z twoich wypowiedzi to POGARDA dla tych kobiet i już samo to wystarczy, aby widzieć twoje prawdziwe intencje. Znasz tylko trzy metody: pogarda ironia próba podlizania się Niczego innego, wybacz - nie zaprezentowaleś, a tak się składa, że twoich wypowiedzi czytałam o wiele wiecej niz atmo. Wiesz, ja ci komiczne nawet nie życzę, abyś przejrzał. Mógłbyś tego nie udźwignąć mały chłopcze kreujący sie faceta

Gość sprytnie nie ma co
wszystko po to, aby odwrócić uwagę, od początkowego tematu bravo!!! po raz setny temat - wredota Komiczne i dobroć na tym tle pozostałych panów :D

Komiczne :) Picze??? :D:D: Wiesz, jak jesteś taki zasadniczy, to tylko mocna kobita może stanąć z Tobą oko w oko i się nie przestraszyć :D A tu każdy może przecież ucie lub powalczyć szabelką ;)

Gość Sztróm
Dzień dobry :-). Mogę się przyłączyć? Na taką małą chwilkę. Mogę?

No nie przesadzaj Nefrytowa :D A kto by mu szukał tego po sieci? Przeciez facet ma cała kopalnie takich cytacików ale w kompie ;)

Gość Sztróm
:-) Ależ jest, jest, oczywiście. Ja go znam.

Gość Sztróm
I w rozumie, Puma, i w rozumie :-).