Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaaaaaanaaa

zawiedziona

Polecane posty

Gość poliaaaaaaaaaaanaaa

myslalam, ze bedzie na gg w pracy, spieszylam sie, a jegoi nie ma :( zawsze jak sie na cos czeka to jest d.... dlaczego :(

Gość poliaaaaaaaaaaanaaa
up

Gość jakakkaka
jeszcze pogadacie :D

Gość mężatka ze stażem
jeszcze będziesz prosić Boga, aby zszedł ci z oczu:D

Gość w pracy się pracuje

Gość poliaaaaaaaaaaanaaaaa
mezatka chyba mas zracje

Gość mężatka ze stażem
poliaaaa,nie chyba lecz na pewno;) A jesli masz nieodpartą chęć pogadania z kimś, pogadaj z innym.

jest zonaty :(

Gość mężatka ze stażem
a wiesz, że od razu tak pomyslałam po przeczytaniu, że mialaś pogadać kiedy on jest w pracy. Nie zawracaj sobie głowy żonatym. To nie ma szans przetrwania, zostawi jedynie w Tobie niesmak, żal, ból, cierpienie. Wiem, co mówię

wiem, ale bylismy kiedys razem na obozie jako opiekunowei, do niczego nie doszlo i nie dojdzie heh... ale... fajnie mi sie z nim gada, facet brzydki, ale fajny wewnetrznie, raz na sile sie przytulil i omal nie dostal w pysk :P jednak milo jakos sie gada... oczywiscie o sprawach zyciowych, codziennych...

Gość mężatka ze stażem
sama to przerobiłam, stąd ostrzeżenie. Zaczęło się według takiego scenariusza o jakim piszesz, tylko rozmowy..dłuższe rozmowy...coraz dłuższe i ...trafiło nas oboje. Na nasze nieszczęscie, bo on żonaty, ja mężatka. Trudno było wyjść z takiego układu, to jak uzależnienie. Trawło prawie 4 lata. Musiało się skończyć, ale jak boleśnie:( Do dziś podnoszę się z tego upadku. Nigdy więcej nie dam sie ponieść emocjom.

wlasnie... my rok nie gadalismy i znowu mnie wzielo :( najgorsze ze ja do niego napisalam... a on odpisal dosc cieplo...

Gość mężatka ze stażem
i też był to facet, na którym trudno zawiesić oko kobiecie, brzydki i biedny, ale jakże bogaty wewnętrznie.

jeny mam ogromna chec spotkania sie z nim... tylko obawiam sie, czy jego "zblizenie wygladU" mnie nie odrzuci... tzn. nie zrozum mnie zle, ale naprawde duzo mu brakuje, jest starszy, itp. a poza tym u siebie nie mozeny sie spotkac, tzn w naszym miescie bo wszyscy go znaja, chyba ze po zmroku :P

Gość mężatka ze stażem
my straciliśmy kontakt od pół roku. Widzę, że bywa na gg, czasem mam ochotę kliknąć, ale powstrzymuję się, bo nie chcę powtórki z rozrywki. Zbyt wiele mnie to kosztowało, oj zbyt wiele.

no wierze Ci... ja ciagne do niego, bo to on od wielu lat mnie przytulil, mimo, iz zachowywalam sie, ze tego nie chce w duchu czulam sie jak w niebie... :( nie mam nikogo :(

Gość mężatka ze stażem
Jesli czujesz do niego taką sympatię, to i wygląd nie będzie Ci przeszkadzał. Jego wady mogą wydać się złudnymi zaletami. Uważaj, nie wpakuj się w coś, czego NA PEWNO będziesz kiedyś żałowała.

juz zalowalam, przez rok go sobie obrzydzalam, ale to wrocilo... :(

Gość mężatka ze stażem
Rozumiem Ciebie, że potrzebujesz ciepła,miłości, pomyśl tylko czy w perspektywie czasu otrzymasz to w całości. Nie lubisz się dzielić, prawda?

wlasciwie ja nic od niego nie cchce,,, czasem spotkac sie, pogadac na gg... moze ta tajemniczosc np. spotykania sie poza terenem zabudowanym ma to cos w sobie :D movering...wiec twoim zdaniem co powinnysmy zrobic? przespac sie z nimi? nie o t ochodzi

Gość mężatka ze stażem
movering jakich nawiedzonych? czytaj uważnie, że nie kontaktujemy się od pół roku. A to, że mam ochotę czasem odezwać się, to coś dziwnego? Był dla mnie kimś ważnym przez 4 lata. Słowo się jednak rzekło...

np. sluchaj chcialabym bys mnie przytulil? heh byc moze kiedys to wypowiem, jak bedzie okazja...

a mi co radzisz :P

Gość poliaaaaaaaaaanaaa
up