Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deprimka19 wystraszona

Przeraża mnie mój narzeczony i coraz bardziej boję się go.

Polecane posty

Gość upppppppppppppp
mi by wystarczylo sam fakt ze wyrzucil psa z ktoregos tam pietra :o byl by juz stracony! wzielabym go na 10 pietro i wyjebala przez okno! sadysta jeden pierdzielony 😡 jak ty mozesz sie z nim kochac?patrzec mu w oczy? spac kolo niego? przeciez ten czlowiek nie ma uczuc w sobie jakichkolwiek!!!!!! myslisz ze da je twojemu dziecku? nie łudź sie..

Gość upppppppppppppp
ozatym boisz sie o srodki do zycia a ten gnoj pracuje na czarno :o wiec nie mozesz byc pewna pieniedzy!

Gość ol boyy
a babcie twoje?dziadkowie? moze warto z nimi porozmawiac? mzoe ebdziesz mogla tam zamieszkac???

Gość kobieto zastanów sie
jak mozesz chciec stworzyc z takim człowiekiem rodzine myslisz że dziecko bedzie zadowolone gdy zobaczy jak jego ojciec bije matke jak chcesz dla dziecka dobrze to go zostaw poki masz okazje posluchaj mnie bo bedziesz załowała jak sie z nim zwiazesz to chory czlowiek nie patrz na nic tylko go zostaw !

boze...to takie kobiety naprawde istnieja? Deprimka, jesli to nie jest prowokacja, prosze, zastanow sie - ten koles zabil pieska tak o, czy naprawde chcesz, zeby w pewnym momencie po pijaku wyrzucil za okno dziecko? Ten czlowiek jest chory i nienormalny, wszystko lepsze dla Twojego dziecka niz zycie z psychopata, nie wiem co Ty masz w glowie, ze tego nie widzisz....Ty bedziesz bita, dziecko bedzie bite, szmacone od rana do nocy, czy Ty naprawde nie potrafisz pomyslec co dziecku gotujesz? Mowisz o honorze, honor wlasnie jest tylko wtedy kiedy czlowiek sie potrafi przyznac do bledu, nawet poprosic o wybaczenie, przeciez zadni rodzice nie powiedza - a to wypierdalaj niech cie zabije i twoje dziecko tez, nie obchodzi mnie to. dziewczyno nie ma dla Ciebie zycia z tym gosciem i bedzie tylko meczarnia jesli zostaniesz, juz sie boisz, co bedzie kiedy wezmisz slub i on poczuje ze juz Cie ma na zawsze jako swoja wlasnosc?

Gość wcale sie temu ojcu nie dziwie
Chcę żeby dziecko miało normalną rodzinę, dom i ojca. Nie czuję za wiele do niego. Jednak rozum podpowiada mi żebym z nim była. To lepiej dla dziecka, boję się jednak go bardzo. Chce wiedzieć co wy o tym myślicie i jak na moim miejscu byście postąpiły? Nie kocham go i rozstałabym się z nim już jakiś czas temu gdyby nie ciąża. rozum ci tak podpowiada??????? jestes z menelem ze strachu po co ci to czegóz wiecej spodziewac sie po ochroniarzu???

Zacznij układać swoje życie teraz, SAMA. Bo kiedy znudzi mu się bycie tatusiem możesz naprawdę nie mieć dokąd się udać...I co wtedy?Będziesz usprawiedliwiać się, że chciałaś jak najlepiej??? Tu nie wystarczą dobre chęci-musisz działać. Nawet jeśli chcesz z nim być teraz, szukaj jakiegoś miejsca do którego będziesz mogła się udać kiedy on ujawni swoją psychopatyczną naturę!!!

Gość from sara with love
ta szczegolnie ze pewnie laduje stererydy a takim przy kropli wodki odpieprza do glowy :o wiedzialam nedawno akcje jak ochroniarz w dyskotece okladal kobiete :o:o

:O nie wierzę,że są takie puste, durne,głupie baby na tym świecie :O no nie wierzę.Ty masz 19 lat? a może 4? bo masz takie rozumowanie? Rodzice Cie nie nauczyli co jest dobre a co złe? Normalnie masakra :O łudzę się,że to prowokacja.....

Gość Czy u ciebie w domu deprimka
tez była stosowana przemoc fizyczna ? Uciekasz z deszczu pod rynnę ?

Gość piczusia
Tak szczerze mówiąc to mam nadzieję, że poronisz. I wtedy problem sam sie rozwiąże. Bo ty jestes w jakimś amoku i nie myslisz logicznie. Wpakujesz się w takie gówno, i dziecko tez w takie gówno wpakujesz, ze lepiej dla niego, zeby sie nigdy nie urodziło. Jak już sama nic nie masz przeciwko mordobiciu, to zastanów sie przynajmniej, czy na pewno chcesz to fundowac dziecku.

Gość piczusia
Na korpulentna pania ta suknia naprawdę nie jest zła, nie wiem, o co wam chodzi. Ale lepiej by było moim zdaniem, jakby ten biały materiał sie kończył na ramionach, a rękawy były długie i z jakiegoś szyfonu czy tam innego przezroczysto-białego materiału

Gość piczusia
he? jak to sie stało ? czary mary

Gość kotka199999
Spierdalaj jak anjszybciej i jak najdalej...chcesz zeby twoje dziecko chodizlo z sincami do szkoly a potem zostalo takim samym draniem jak twoj narzyczony? Dziewczyno ratuj sie!

Gość kto zabił psa zabije człowieka
alkohol nie jest tłumaczeniem na zbrodnie :(

Gość no ciekawe ciekawe
moze po 2 latach troche zmadrzala choc w przypadku kobiety marne szanse:p

Gość a ja uwazam tak
przeciez od razu widac, ze to byla gluuupia prowokacja!:O ale niektorzy ludzie na kafe sa tepi, ze sie na to nabieraja...