Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Chyba narazie dam sobie spokoj z kobietami i przestane podchodzic

Polecane posty

Gość Pawel21

Po prostu czasami mam takie wrazenie,ze nie mam u was szans. Wiec przerwa moze dobrze mi zrobi. Oczywiscie nie podchodzilem z tekstem jakim zamiescilem w ktoryms z topicow,uznalem,ze tak nie mozna kobieta tez czlowiek(chociaz ja czasami mam watpliwosci). I wiecie co zauwazylem(nie wiem czy sie ze mna zgodzicie),ze faceci coraz bardziej sie boja kobiet. Tak tak boimy sie do was podejsc przyklad moj kolega z uczelni (Politechnika Warszawska),czasami wyskakujemy do Pub no i w Pubie jak to w Pubie jest mnostwo plci pieknej,ladnie pachnacej i ogolnie bardzo sympatyczne dziewczyny. Ale boimy sie podejsc po prostu leszcze z nas. I to nie jest tak,ze jestesmy szkaradni,po prostu normalne z nas chlopaki wydaje mi sie ze sympatyczni . Dziwczyny jak myslicie co sie ostatnio z nami facetami dzieje,mozecie cos poradzic ??

Gość Anulek19801
kiedy coś gonisz to ucieka a kiedy przestajesz to gonić to samo przychodzi.

Gość Pawel21
Czyli raczej narazie dac sobie spokoj Prawda??

Gość Anulek19801
po prostu zająć się sobą, inwestować w swoje wnętrze. poczytaj coś mądrego, coś do pomyślenia ... moze alhemik? idź na jakis film do kina, miej zainteresowania.

Gość jakas taka
raczej tak

podchodź do tych ,które dają ci jakiś sygnał;)przecież nie będziemy was uczyć: uśmiech ,oko i tak dalej

Gość no wlasnie strasznie niesmiali
sie zrobili panowie i juz nie podchodza do kobiet, wiec teraz jak jakis sie odwazy, to kobieta jest w takim szoku, ze nie wie co powiedziec ;) a na powaznie, to nic na sile, wychodz z domu, a w koncu i tak jakas poznasz :) Ja swojego faceta poznalam przez net przypadkiem, nawet nie myslalam, ze kiedykolwiek bedziemy razem, ale wszystko jakos tak szybko sie potoczylo, ze czlowiek nie zdazyl sie dobrze zastanowic, a juz ponad roczek minal ;) Dodam, ze tez sie jakos specjalnie z tlumu nie wyroznia, ale dla mnie jest najprzystojniejszym mezczyzna na swiecie :)

Gość jakas taka
szkoda czasu

Gość Anulek19801
pamietam jak kiedys miałam taki okres w swoim życiu że nie miałam znajomych ... tzn jedne znajomości sie skonczyły ( dość brzydko) a innych jeszcze nie było. I też siedziałam i zastanawiałam się dlaczego tak jest że nie mam bratniej duszy, że mloda ze mnie osoba a samotna w tłumie. I modliłam się ... moze to śmieszne ale seryjnie prosiłam Boga o tego KOGOŚ. I mówiłam mu jaki ma ten ktoś być. I Bóg mnie wysłuchał. I poznałam chłopaka, notabene przez GG, i co najlepsze to on pierwszy do mnie zagadał, i co najlepsze dziś jest moim mężem ;-)

Gość Pawel21
Ale ja mam swoja pasje uwielbiam motory mam ich sporo kolekcje(tzn plakaty :) ). Ale wiecie co zauwazylem,ze chyba faceci co raz rzadziej podchodza do was,nie wiem moze ja mam takie mylne wrazenie >

Gość Anulek19801
no i jeszcze bo tak zaczęłam filozofować ... miej zainteresowania, żeby mieć o czym z ludźmi rozmawiać. Bo to że jest ktoś piękny, uroczy i ma białe zęby jeszcze nie robi z niego sexboomby. Bo trzeba mieć coś do powiedzenia, coś sensowanego. A uroda przeminie, kiedys się znudzi, zgaśnie światło ...

Gość Anulek19801
ja sobie nie przypominam żeby któryś mnie na ulicy zaczepiał.

Gość Pawel21
Ja jak mam podejsc i cos powiedziec to : 1 Zawsze sie martwie,ze nie zakonczy sie zbieraniem przeze mnie zebow ,bo prostu cos palne nie tak i juz po herbatce.

Gość B.5
bo kobiety nie daja sie podrywac zwyklym facetom. Dlatego nie podchodzimy. Szanse maja chyba tylko rasowi podrywacze.

Gość aha całkiem rozsądne postę
powanie.

Gość no wlasnie strasznie niesmiali
bo tak jest ze mezczyzni podchodzacy do kobiet to rzadko spotykany widok :) Ostatnio namawialam kolege chyba z pol godziny, zeby podszedl do dziewczyny ktora wpadla mu w oko no i w koncu sie odwazyl, a juz myslalam, ze bede musiala podejsc zamiast niego :) Dodam tylko ze nie mam 18 lat tylko znaznie wiecej

haha dobre rasowi podrywacze..nie koniecznie ;) powiedziała bym ,ze ci wygadani maja więcej szans niż ci co są zajebiście zadbani

Gość Anulek19801
to moze zrób test ... idź do pabu, wybierz dziewczynę wg ciebie najmniej atrakcyjną i zagadaj do niej. nie wybieraj sex bomby, która już się przyzwyczaiła do amantów. wybierz dziewczynę brzydką. zaproponuj piwo i pogadaj ...oze zębów nie bedziesz zbierał.

Gość Pawel21
Anulek no tak nie wszystko co zlote sie swieci,ale postaw sie na miejscu takiego zwyklego chlopaka co ten biedak ma zrobic,zeby nastepnym razem wyjsc calo z tego eeee pojedynku :)

Gość co do szans to
:-) może i ze swojego punktu widzenia nie masz. nie będziemy się z tobą kłócić :-)

Boicie sie Nas? hehe... nie chce nikogo obrazic ale albo z Was sa niezle ofermy ,limozy albo jestescie zbyt wstydliwi :) co do wygladu...wiesz kazdy ma swoj gust dla jednej jestes ok a dla innej delikatnie mowiac dno i wodorosty wiec ładny czy przystojny to pojecie wzgledne choc wyglad nie ma duzego znaczenia (oczywiscie to tez zalezy od danej osoby).

Gość B.5
ciekawska. - to przeciez mowie :o jak jest rasowym podrywaczem, to jest wygadany, bo wie, co i jak ma mowic.

Gość Anulek19801
nie udawać kogos kim sie nie jest i nie podchodzic do każdej byle jakiej ;-)

Gość Pawel21
:) No nie wiem moze czasami brakuje mi ognia w piecu. albo zbyt mala pewnosc siebie. Ot taki ze mnie zwykly kroliczek.

Gość mnnn
Zalicie sie, ze faceci nie podrywaja? To widocznie jestescie paskudne, bo wczoraj jakas laska pisala, ze podrywaja ją srednio kilku facetow dziennie. Wniosek prosty.

Gość Anulek19801
w pewnym wieku, przy pewnej dojrzałości nie patrzy sie na wygląd. ale to przychodzi z czasem ... to do sheIsDangerous bo wydaje mi się że to młoda osoba

Gość mnnn
Nie radze podchodzic do tych najbrzydszych, jak ktos wyzej radzil. Dasz biedaczce nadzieje, a potem sie ulotnisz.

B.5 napisałeś zwykli faceci nie maja szans-więc odpowiadam ,ze maja tylko muszą włożyć troszkę wysiłku- np. być zabawni ale uwaga! nie napastliwi

Gość Pawel21
Shels brutalne,ale chyba cos w tym jest,ze moze my czasami zapominamy,ze mamy jaja .