Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7337

o ile dni stres moze przedłużyć nadejście okresu?

Polecane posty

Gość 7337

mam pytanie? w jakim stopniu stres wplywa na spoznianie sie okresu? boje sie ze jestem w ciazy, choc tak naprawde do niczego nie doszlo... moj chlopak wszedl we mnie jedynie na sekunde, dwie, nawet nie do konca poniewaz stwierdzilam ze nie jestem na to gotowa.. jednak wczeniej uprawialismy peeting... raczej nie mial wytrysku, okres spoznia mi sie juz 4 dzien.. czy wynikiem tego moze byc wlasnie stres? dodam ze bardzo sie martwie, do tego stopnia, ze nawet kilka razy plakalam, wiec przezywam to bardzo mocno :( bardzo prosze o rady...

Gość Jednak
ostro się bawicie, dzieci... Teraz nerwy już nic nie pomogą, zrób test ciążowy za tydzień.

okres spozni ci sie tyle ile zechce. ja sie balam ze jestem w ciazy mialam rozne glupie mysli,plakalam.nagle zacelam miec jakies plamienia,bole jajnikow.a okres cale zycie punktualny przyszedl 4dni za wczesnie mysl dalej. to ci wogole nie przyjdzie psychika ci wmawia idz po test ciazowy nie jestes w ciazy

Gość 7337
nie jestem dzieckiem.. to ze nie bylam gotowa to nie znaczy ze jestem maloletnia panna... jutro rano zrobie test... okrutnie sie boje.. mam studia, prace.. mysle o najgorszym... :(

Gość 7337
zrobilam test- wynik negatywny :))) teraz czekam na okres, mam nadzieje ze go dostane :O bylabym wdzieczna za wpisy dziewczyn w podobnej sytuacji...