Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka22222

studniówka jaka moda!!!!!!PLISSSSSS doradzcie

Polecane posty

Gość calineczka22222

witam was. w tym roku mam studniowke, dziewczyny doradzcie co w ogole jest modne w tym roku, dlugie sukienki czy tez krótkie, z gorstetem czy cez?? jakie kolory??/ plis piszcie

ja uważam żę gorsety są passe :) tez mam 100 :) A co do koloru, to nie kierowałabym sie modą, bo w ten sposób na pewno z 5 lasek będzie miało sukienki fioletowe z kokardą :O To oczywiście ładne ale ile można. Na Zeberka.pl zawsze można znaleźć coś fajnego :)

a ja bym kupila taka,ktora potem mozna jeszcze ubrac na jakas inna impreze,niekoniecznie taka duza jak studniowka

Gość timeaftertime
najważniejsze, żeby czuć się w takiej sukience wyjątkowo i pięknie! Zgadzam się, że moda nie jest najważniejsza, bo pewnie wiele dziewczyn będzie ubranych podobnie. Stawiaj na oryginalność :) Polecam http://www.sklep.dlaurody.pl/index.php?cPath=5

Gość kejra.zz
a ja mam 174cm partnera tego samego wzrostu i chyba niewiem...pójde na boso ;/ bo nie chce być wyższa od niego noo ...;/ ..poza tym stwierdzam ze dziewczyny na mega szpilkach ruszają sie jak pokaleczone, a butów na niskim obcasiq fajnych nie ma.przeciez nie pójde w balerinachhhhhh ;((((((((((((((((((((( był ktoś w podobnej sytuacji??

Gość kozacka wypowiedź
nie zapominaj ze buty meskie tez nie sa całkiem płaskie i zawsze przynajmniej te 2 cm jestes do przodu, ewentualnie zaczesz partnera na jakiegos irokeza to iluzja zrobi swoje:P ech moja studniówka była w 2003, wspominam doskonale:) a sukienke sama sobie wymysliłam i uszyłam, a najbardziej dumna byłam z tego ze jakis miesiac pozniej były rozdawane Telekamery i Małgorzata Foremniak miała prawie identyczna tylko w wersji czarnej i wszyscy z klasy komentowali ze to ona ode mnie zgapiła:P no i dodam ze konczyłam LO pozdrawiam i zycze udanej studniówki

Gość kejra.zz
wszystko fajnie z tym pomysłem na fryzurke ;p;p gdyby jeszcze mój partnero miał jako takie włosy do modelowania ;p;p pozdrawiam i ściskam ;p;]]]]

podbijam... bo może jeszcze sie przyda Byłam dziś u krawcowej z zakupionym materiałem. Powiedziała że świetnie wybrałam :P

A jakie fryzury wy planujecie? :) Ja myśle o rozpuszczonych ładnych lokach i jakiejś opasce wysadzanej ślicznymi kryształkami. Ew o koku z opaską :P Aha i rzęsy jak firany :P

a ja mialam studniowke juz 3 lata temu, nie wspominam milo.. :[ mialam dluga srebna spodnice, czarna bluzke bez rekawkow z takim lejacym dekoltem + srebne rekawiczki dluzsze. wlosy mialam rozpuszczone z delikatnymi lokami. przynajmniej wygladalam inaczej niz wszystkie te ogromne bezy z gorsetami w kolorach bordo i czarnym...