Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiikiiii

czy to normalne zeby przez 2 lata uprawiac seks.... ???????????????

Polecane posty

Gość kiiiikiiii

... bez zadnego zabezpieczenia, tylko stosujac tzw. stosunek przerywany i nie wpasc??? znam takich co po 1 razie maja dziecko. a my po 2 latach nic... troche sie martwie:(

Gość no zlamanie penisa
znam takich ktorzy jechali tak przez 7 lat, a po zmienie partnerki wpadli za pierwszysm razem. dla mnie to zaden zabezpieczenie.

Gość no zlamanie penisa
znaczy on po zmianie partnerki wpadl oczywiscie

Gość analiza12345
a czy to mozliwe zbey kochac sie 3 lata i nie miec nigdy orgazmu?? moja zyciowa porazka

Gość ja tak miałam
przez dwa lata przed ślubem, stosowaliśmy tylko stosunek przerywany. W ciążę zaszłam 3 miesiące po ślubie, jeden miesiąc po tym jak zdecydowaliśmy, że już czas na dziecko. :D

Gość kiiiikiiii
sluchaj, nie w tym rzecz czy jest to zabezpieczenie czy nie. problem w tym, ze martwie sie ze cos moze byc nie tak ze mna, lub moim partnerem. nie zabezpieczamy sie zaden inny sposob, bo gdyby nam sie przytrafila wpadka to bysmy sie ucieszyli. jestesmy w odpowiednim wieku, mamy wszystko by zapewnic dziecku byt, jednak ciezko jest sie zdecydowac i powiedziec - tak, teraz. dlatego tak sobie jedziemy na tym przerywanym. tylko ze ja zaczynam sie martwic

Gość no zlamanie penisa
poprostu jest za malo plemnikow w wydzielinie i tyle musi skonczyc najwyrazniej w tobie, jak bedziecie sie kochac to przy koncu zlap go za posladki i nie pozwol wyjsc z siebie wtedy pewnie ulegnie w koncu, a przeciez i tak nie wiadomo czy od razy zajdziesz.

Gość jagooo
skoro chcecie miec dziecko to w jakim celu ten stosunek przerywany??