Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona111111

Nigdy nie mial dziewczyny - Ma 34 lata

Polecane posty

Gość łooooooooooooo matko
brzydall a co Ci takiego dolega,ze uwaszasz sie za okropnego,przeokropnego brzydala?

bcvert :-)u mnie na razie jest codzienne

Gość bvcert
bvcert - ale dziewczyny Cie podrywaja zdarza się

bcvert -jezeli dziewczyny Cie podrywaja to Ty lubisz w ten sposob sie dowartosciowywac,po prostu bawis zise takimi dziewczynami i okazujesz im ,ze Tobie nei zalezy a to tez problem,bo nie umiesz w prawidłowy sposob funkcjonowac w społeczenstwie

Gość brzydall
No cóż, spojrzeć to ja sobie mogę i na ładne i na nieładne. wszystkie mają o mnie podobne zdanie. Nie chce opisywać swojego wyglądu na forum, przyjmijmy więc, z całkowitym obiektywizmem , że jestem brzydki. Bardzo.

Gość mnbhjh
to nie jest z Toba tak zle

Gość mnbhjh
ale jeszcze pytanie, czy podrywaja te ladne, czy raczej te brzydkie?

Gość bvcert
gdybym sie bawił , to dalbym wszystkim kosza , a z tą najładniejszą chodził .

Gość bvcert
a jakbym naprawde chciał sie zabawic , to chodzilbym z kazda ktora mnie podrywa. O 5 randka z kasia o 7 z basią itd. :LOL. Gorzej jakby sie spotkały przypadkiem

Gość bvcert
ale jeszcze pytanie, czy podrywaja te ladne, czy raczej te brzydkie? i ładne i brzydkie .

bcvert to jak to jest z Toba :-) chodziłes z jakas dziewczyna czy nei ,bo nie wiem czy to podszyw czy to Ty?

Gość mnbhjh
To w takim razie nie jest z Toba tak zle. Nie wiem, czemu wiec tak o sobie mowisz. Masz powodzenie, a narzekasz. Inni nie maja zadnego powodzenia, co oni maja powiedziec?

Gość brzydall
mnbhjh - ja akurat wiem co mogą powiedzieć inni, którzy nie mają żadnego powodzenia

Gość bvcert
nie, nie chodzilem

Gość mnbhjh
brzydall - ja tez :o dlatego dziwi mnie postawa bvcert. Taki podryw musi cholernie podniesc samoocene. A mnie kobiety olewaja na calej linii. Moge tylko pomarzyc o tym, zeby ktoras zwrocila na mnie uwage, nie mowiac o podrywie.

Gość mnbhjh
i tak czytam ten watek i piszesz "mam same wady . Zero zalet." Skoro dziewczyny Cie podrywaja, to chyba musisz miec jakies zalety? To ja moge powiedziec, ze nie mam zadnych zalet i kobiety uwazaja mnie za zero.

Gość Nie widze...
mnbhjh...nie przesadzaj!!! I reszta tez nie przesadzajcie, na pewno macie zalety!!! Popracujcie nad soim czarnowidztwem i bedzie dobrze!!!;-)

Gość brzydall
Co mi po zaletach skoro i tak widać tylko wady? Liczy się to co można zobaczyć na pierwszy rzut oka.

Gość mnbhjh
Nie widze... - zalety? Moze i mam, ale tak, jak napisal brzydal, co mi po nich, skoro nie moge ich okazac.

Gość mnbhjh
Poza tym, to, co dla jednego jak zaleta, dla drugiego jest wada. I na odwrot. Wiec moge myslec, ze mam jakas zalete, ale dla drugiej osoby, bedzie to wada.

Gość Nie widze...
albo na odwrot...;-)

Gość Nie widze...
i tego a odwrot trzeba sie trzymac!:-)

Gość brzydall
Ja się nie przejmuje zaletami, bo żadna nawet nie będzie chciała się dowiedzieć czy jakieś mam. Gdy mnie tylko zobaczy odejdzie jej ochota na dalszą znajomość.

Tak szczerze chłopaki,to anwet jabyscie byli najprzystojniejsi to ja bym Was nie chcaiłą :-) a wiecie dlaczego?-bo jestescie marudni,nie wierzacy w siebie a to niestety zniecheca płec przeciwna i nie tylko płec przciwna ale takz eta sama ,bo gorzej jest zawrzec przyjaźnie,znajomosci z osoba ciagle narzekajacą,ciagle majaca pratensje o cos do siebie i do swiata...Zmiencie sie ,bo jak znajdziecie jakas partnerke i nei zmienicie podejscia do siebie i siwata to ta partnerka z Wami długo nie wytrzyma.A nadejdzie taka chwila,ze Wy sami z soba nie wytrzymacie i dlatego poelcam albo zmiane siebie albio wizyte u dobrego psychologa

Gość mnbhjh
A jak mamy w siebie wierzyc? Wierzyc w siebie powinien bvcert, a przynajmniej bardziej, niz my. I co z tego, ze marudzimy? Tego nie widac na poczatku znajomosci. A do niczego wiecej i tak nie doszlo. Wiec mimo, ze to odstrasza, to nie ma to wiekszego znaczenia w naszym przypadku. Ale dzieki za odkrycie nowej wady 🖐️

Gość brzydall
Jakbym normalnie wyglądał to bym nie marudził. To wygląd determinuje psychikę i nic na to nie poradzę.

Gość vvvvv
Badacze z Columbia University w Nowym Jorku przeanalizowali dane zebrane w trakcie badań, obejmujących ponad 8 tys. dorosłych osób. Przeciętny wiek inicjacji seksualnej wśród badanych wynosił 17-18 lat. 14 rok życia uznano za wczesny wiek inicjacji seksualnej, a 22 lata za późny. Badani którzy zaczęli uprawiać seks zbyt wcześnie byli narażeni na więcej czynników podnoszących ryzyko zakażenia chorobami wenerycznymi. Tak wczesne, jak i późne podjęcie współżycia było związane z ryzykiem zaburzeń seksualnych, zwłaszcza u mężczyzn. Według amerykanskich naukowców może doprowadzić do problemów z wzwodem i osiągnięciem orgazmu. Prowadzący badania dr Theo G.M. Sandforta uważa, że jego badania podważają celowość amerykańskiego programu edukacji seksualnej, promującego podejmowanie współżycia dopiero po ślubie. "Odkładanie aktywności seksualnej na później może blokować rozwój zdolności emocjonalnych, poznawczych i interpersonalnych, które są kluczem do satysfakcjonującego życia seksualnego i ogólnie dobrego samopoczucia" – podkreślił.

Gość hahaha...
juz napisalam w innym watku: seks w wieku wedlug danych poznym i jest super (i duuuzo):-):-):-)

Gość brzydall
22 lata to jeszcze nie tak późno. Co ma powiedziec ktos koło 30 lub nawet po?

Gość hahaha...
24 lat;-) i to z wiekiem nie ma nic wspolnego, a zalezy z kim;-)