Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 na regionalnego
Witam! by艂em zainteresowany prac膮 na stanowisku kierownika, ale odechcia艂o mi si臋 jak przeczyta艂em na forum ile zarabia kierownik sklepu. Jestem kierownikiem marketu ALDI i tyle zarabiaj膮 moje kasjerki. Skoro tak wygl膮daj膮 p艂ace w plac贸wce to domy艣lam si臋 偶e ja zarabiam pewnie wi臋cej od regionalnego w firmie schlecker. Zosta艂em wyszkolony w niemczech do prowadzenia marketu 1 do 1, wi臋c taki sklepik to by by艂 dla mnie piku艣, ale nie za te pieni膮dze. Chyba, 偶e jako rejonowy, ale nie znalaz艂em nigdzie og艂oszenia. Kto艣 wie co艣 o przyjeciach na stanowisko rejonowego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aris
czasy w艂a艣nie sie zmieni艂y pracuje w innej firmie gdzie w Schleckerze zaden kierownik tyle nie zarabia chyba w Schleckerze jest tylko taka p艂aca i dwie osoby na krzy偶 na sklepie .Pensja powinna by膰 wy偶sza skoro jeszcze trzeba by膰 ochroniarzem ,magazynierem ,sprz膮taczk膮 ,prowadzi膰 co prawda 艣mieszne papiery bo na komputery te偶 was nie stac ha ha to zamknijcie te sklepy skoro tak s艂abo prosperuj膮 i na wszystko brak pieni臋dzy panie regionalny ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m m m m m
a ja mam takiego fajnego kierownika okreg.偶e jak przyjezdza na kontrole do sklepu,to bierze t膮 swoj膮 magiczn膮 lornetke i podgl膮duje nas jak zorro.co robimy.pozdrawiam pana i 偶ycze mi艂ego ogl膮dania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieznajoma***
Zdecydowanie zgadzam sie z aris!!!Kierownik zarabia marne grosze a zajmuje si臋 dos艂ownie wszystkim a do tego wymagania na kierownika s膮 takie 偶e g艂owa boli...poprostu 艣miechu wart jest ten ca艂y schlecker 艂膮cznie z pracownikami!!!Firma ta to jest jedno wielkie nieporozumienie...pozdrawiam wytrwa艂ych!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aris
to podgl膮danie by艂o irytuj膮ce !!!! a kontrola torebek opisywanie najmniejszej rzeczy nawet podpasek to dobiero pora偶ka kobieta r贸偶ne rzeczy ma w torebce i jest to nasza sprawa !!!wstyd regionalni!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Babok
Wiecie co??? Sklep Schleckera widz臋 prawie z okna mojego domciu i wyra偶am swoje zdanie takie i偶, mam wst臋t do niego! Masakra co tu wypisujecie!!! Dziwi mnie fakt, 偶e sie膰 tych sklep贸w jeszcze istnieje! Nio ale c贸偶, marketing rynku jest nieustraszony!!! :):):) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Schlecker firma wyzyskujaca swoich pracowniko i nie doceniajaca swoich pracownikow.Praca ktora sie wykonuje bo po prostu nie ma innej.Przyszedl kryzys szukaja oszczednosci tylko pytanie dlaczego nie zaczna od siebie oszczedzac.Regionalni-kazdy ma firmowy samochod nowy salonowy,mieszkaja w najdrozszych hotelach w Polsce jedza w najlepszych restauracjach.Pomyslcie jaki jest koszt utrzymania takiego regionaleneg?Ile na nim kasy mozna by zaoszczedzic o nagrodzic pracownikow ktorzy naprawde staraja sie i wykazuja prace na sklepie.Zdaza sie ze regionaly zabiera swoja rodzine w taka delegacje po Polsce. W Niemczech podobno te sklepy zamykaja sie poczekajcie w Polsce tez nied艂ugo tak sie stanie gdyz po wejsciu euro nikt nie bedzie robil za 100 euro.Zycze tej firmir jak najszybszej upadlo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czilala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czilala
masakra to co wypisujecie wezcie sie do roboty w kamienio艂omach a nie w porzadnych sklepach bo tam niepasujecie lizecie wszystkim kierownikom dupy a potem sie wypowiadacie i wielce dzieje sie wam krzywda wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Babok
Czilala Ty lizaku :):):):):):):)

Udost臋pnij ten post

Umyj jajka, upiecz babk臋, z艂ap kr贸lika. Kup sikawk臋, bo Wielkanoc ju偶 nadchodzi, wi臋c si臋 bawi膰 nie zaszkodzi. Lecz uwa偶aj te偶 na kaca, bo we wtorek czeka praca. Z okazji 艢wi膮t Wielkanocnych wszystkim pracownikom Schleckera najlepsze 偶yczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana prac膮
W moim mie艣cie na dzie艅 dobry propozycja na p贸艂 etatu to 700z艂 brutto. Nie przewiduj膮 nadgodzin,tygodniowo 20 godz. do wyrobienia. Moje pytanie - czy warto za te pieni膮dze tam startowa膰 ? 700 z艂 brutto to ile na r臋k臋 wychodzi ? Taka stawka ma by膰 przez 3 m-ce na pr贸bnej umowie.Potem podobno mo偶na rozmawia膰 o premii....Ale czy dostanie si臋 t臋 premi臋,czy dostanie si臋 w og贸le jak膮艣 podwy偶k臋 ? Jak to faktycznie wygl膮da ? Przed艂u偶aj膮 umow臋 po okresie pr贸bnym czy wy艂apuj膮 nowych ch臋tnych ? Po przeczytaniu wszystkich komentarzy mam mieszane uczucia i pewne obawy.

Udost臋pnij ten post

O premii zapomnij takowej nie ma gdy偶 jest kryzys ha ha prawd膮 jest r贸wnie偶 po trzech misi膮cach zostaj膮 tzw.najlepsi nadgodziny s膮 i owszem ale wtedy gdy kto艣 jest na urlopie lub na chorobowym o ilo艣ci nadgodzin decyduje kierownik sklepu kt贸ry rozdziela te nadgodziny pomi臋dzy tzw najlepszych.Moja rada taka je艣li masz inn膮 ofert臋 pracy to skorzystaj z niej!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajaa
ale g艂upoty wypisujecie...tylko narzeka膰 potraficie...zrz臋dy...nie podoba si臋 - droga wolna, nikt si艂膮 was tam nie trzyma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izka1969
Witam wszystkich - w艂a艣nie wys艂a艂am CV i LM napiszcie prosz臋 jak przebiega proces rekrutacyjny i jakich pyta艅 mog臋 si臋 spodziewa膰 na rozmowie kwalifikacyjnej je偶eli wog贸le mnie zaprosz膮. Lub piszcie na gg 9186334 chcia艂abym si臋 naprawd臋 solidnie przygotowa膰 do tej rozmowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
Nie stresuj si臋,rozmowa to nic takiego :) Mnie pytano o to dlaczego chce pracowa膰 akurat na p贸艂 etatu,czym si臋 wcze艣niej zajmowa艂am.Wszystko odby艂o si臋 na luzie i z humorem i wi臋cej dotyczy艂o tych durnych wypowiedzi na tym forum ni偶 samej pracy.Praca jest ok,po 2 miesi膮cach dosta艂am awans,po okresie pr贸bnym umow臋 na 3 lata i podwy偶k臋 oraz premi臋 uznaniow膮,zwi臋kszono mi te偶 ilo艣膰 godzin pracy.Praca jest ci臋偶ka,ale ja to po prostu lubi臋.Wystarczy pozytywne nastawienie,a wszystko b臋dzie ok.Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izka1969
Dzi臋ki za wypowied藕 mam nadziej臋, 偶e nie polegn臋 o ile mnie zaprosz膮 bo niedawno by艂am na rozmowie w naturze i totalna pora偶ka pytali mnie np. jak zamierzam podnie艣膰 sprzeda偶 i jak zmotywowa膰 pracownik贸w do efektywniejszej sprzeda偶y.Na takie pytania to mog臋 odpowiedzie膰 na temat pracy w banku albo w sklepie spo偶ywczym a drogerii to jako艣 nie mog臋 zakuma膰 a bardzo chcia艂abym dosta膰 t臋 prac臋.W naszym rejonie jest straszne bezrobocie i wiem,偶e b臋dzie baaardzo du偶o ch臋tnych.Mo偶e jeszcze troch臋 podpowiedzi bo rozmowy z reg贸艂y s膮 mile przeprowadzane tylko 偶eby jeszcze z tabuna ch臋tnych wybrali w艂a艣nie mnie to by艂by sukces:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aksiunia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aksiunia
♪♪♪ ↓↓ pisze do Ja 08 ♪♪♪ ↓↓ co do rozmowy si臋 zgodz臋, 偶e wszystko na luzie i bez problemu, ale co do podwy偶ek to zapomnij obiecuj膮 obiecuj膮 i na tym zostaje !!!! Wi臋c mia艂as szcz臋scie nie mowiac ju偶 o 3 letnij umowie kt贸rej nikomu nie dawaj膮 tylko na 2 lata po tej umowie masz zn贸w umow臋 na 2 lata nast臋pnie dostajesz na sta艂e.... Praca jest ok, nie narzekam...... pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bertone28
c贸偶 by tu powiedzie膰...kobiety,szukajcie innej pracy ni偶 schlecker... a to dlatego ze nie wszystkim sie poszcz臋艣ci i kazda z was dostanie pol etatu.....nie ma to jak 膰wier膰 etatu no nie?? ja og贸lnie pracuj臋 w ochronie tych sklepow...i jak widze jak maj膮 przechlapane te kobiety...zw艂aszcza te kt贸re maj膮 ten 膰wier膰 etatu...co zrobi膰 z tak膮 kas膮?? A co do ochrony....偶a艂uj臋 偶e musz臋 by膰 ubrany jak 偶ar贸wa i chodzi膰 w stroju ochroniarza...dlaczego??bo kiedy jestem tak ubrany to nikt nie kradnie....poza tym 艣mieszne jest to 偶e 偶aden schlecker nie jest chroniony przez ca艂y tydzie艅....z艂odzieje maj膮 pole do popisu w dni wolne od ochrony najcz臋艣ciej... dobrze 偶e sprzedawcy nie maj膮 odpowiedzialno艣ci.... pozdrawiam wszystkie mi艂e Panie z tych sklep贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1965
Do JA08- co Ty piszesz za glupoty!!!Od wielu lat pracuje w Schlekerze i nigdy nie slyszalam,zeby ktos po okresie probnym dostal umowe na 3 lata,do tego zwiekszony etat,a premia uznaniowa przyznawana jest tym osoba,ktore wyjerzdzaja na otwarcia nowych filii,lub w inny sposob sie wykazali.Ciekawa jestem kto jest Twoim kierownikiem okregowym. Masz wybujala fantazje dziewczyno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
Do 1965- no to widocznie kiepskim pracownikiem jeste艣 skoro Tobie si臋 to nie uda艂o.Po miesi膮cu pracy zosta艂am zast臋pc膮 kierowniczki,wszystkie dziewczyny po okresie pr贸bnym 艂膮cznie z kierowniczk膮 dosta艂y do podstawy wynagrodzenia premi臋 uznaniow膮,w kwocie zale偶nej od stanowiska.Umow臋 dosta艂am na r贸wniutkie 3 latka.Wszystko to zawdzi臋czam swojej pracy.Czasami mam do艣膰,ale og贸lnie jest ok.A Ty 1965 bierz si臋 do roboty to mo偶e kiedy艣 si臋 doczekasz.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
A i zaczyna艂am od 20 godz tyg,obecnie mam 30 czyli 3/4 etatu,bo sklep w moim mie艣cie super si臋 przyj膮艂 tak wi臋c i pracy zrobi艂o si臋 wi臋cej.A m贸j regionalny hhmmmm to ju偶 nie powinno Ci臋 interesowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1965
Dla Twojej informacji,jestem kierownikiem sklepu i wypraszam sobie robienie ze mnie nieroba. Mam nadzieje,ze ktos z wiekszym starzem,ktos kto pracuje juz dluzej niz Ty w Schlekerze wypowie sie cos na ten niewiarygodny temat.Nie mam zamiaru sie z Toba sprzeczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anzela24
Witam. Co to za sprzeczki powyzej??? Dziewczyna wykazala sie i zostala zauwazaona-gratuluje. Ja tez zaczelam od kasjerki a teraz jestem kierownikiem. Nie zawsze jest latwo,ale trzeba wziasc sie w garsc i robic to co do nas nalezy. Jezeli jest sie dobrym pracownikiem i dobrze wypelnia sie swoje obowiazki kierownicy regionalni zauwaza to i docenia. Jezeli sklep przynosi oczekiwane zyski wszyscy pracownicy na tym korzystaja. Jezeli chodzi o umowe na trzy lata,po okresie probnym(jak zrozumialam trwal tylko miesiac)to sama jestem zdziwiona,bo od kiedy pamietam dostaje sie ja na dwa lata,ale... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
Do 1965 ja tez nie mam zamiaru si臋 sprzecza膰,bo wiem co mam na papierze i ile i za ile pracuje,a tak na marginesie to nie z艂a z Ciebie kierowniczka jak nie masz poj臋cia co si臋 dzieje na innych sklepach i jak robi膮 Ci臋 w balona.Ciesz臋 si臋,偶e moja pani kierownik jest bardziej obeznana i potrafi dla nas wywalczy膰 dobre warunki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
nie okres pr贸bny trwa艂 3 miesi膮ce tak jak u ka偶dego,a umowa na 3 lata,nie wiem dlaczego akurat tak,bo te偶 by艂am przygotowana na 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
Tak w og贸le to dzi臋kuje za gratulacje,bo ja naprawd臋 daje z siebie wszystko i tak sobie my艣l臋 jacy zawistni i zazdro艣ni s膮 niekt贸rzy ludzie,cz艂owiek si臋 cieszy odpowiada na pytanie ciekawej i zainteresowanej prac膮 dziewczynie jak jest, a tu nie wiadomo z kt贸rej strony pada atak.R臋ce opadaj膮.呕al mi tych ludzi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 82
Ja pracuje ju偶 w schleckerze bardzo d艂ugo i te偶 ie przypominam sobie zeby kto艣 dosta艂 umowe na 3 lata..... zgadzam sie z wypowiedzi膮 1965,偶e kto艣 tu wypisuje G艂UPOTY!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 08
I po co .... Naprawd臋 nie macie powa偶nych problem贸w :)

Udost臋pnij ten post