Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość Ja 08
O kurde wiem żal dupe ściska

Gość Ja 08
I do roboty lewuski to może też się doczekacie :)

Umowa na trzy lata?U mnie w sklepie nikt takiej na oczy nie widział . Jakąś ciemnotę pociskasz .

Gość Ja 08
To niech do mnie przyjedzie to zobaczytylko,że do mojego miasta czopków nie wpuszczają :)))))

Gość 333
hejka. Ja z innej beczki :) mam pytanko dotyczące funduszu socjalnego-dokładnie dofinansowania do urlopu.Czy któraś z Was korzystała już z tego? Napiszcie jak dokładnie to wygląda i co się najbardziej opłaca(wczasy pod gruszą czy inne)

Gość aris
niezła ściema premia po 3 miesiącach i umowa na 3 lata.Który regionalny te głupoty wypisuje ?Co juz nikt nie chce pracować i na zachęte takie wypowiedzi ?

Gość jajko kolo
pozdrawiam serdecznie panią Ewę Izę i Lidię

Gość Ja 08
Matko,ale ja mam z was ubaw :) Banda idiotów i nic poza tym :P

Gość Ja 08
Dziwię się,że ktokolwiek was przyjął do tej pracy,bo tu przedszkole się kłania :P

Gość 2001
ja po trzech miesiacach dostalam umowe na dwa lata i uwazam ze zle wypowiadaja sie te laski ktore maja lenia w tyłku. Nie jestem kierowniczka a reszta moich kolezanek ma podobne umowy. wiec cos z wami nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zosia66 do ja 08
ty piekna to sobie uwarzaj z tymi tekstami.bo nikt nie jest idjotą i sobie nie zyczy by tak nazywac.moze z tobą cos nie tak,albo główka boli.idz lepiej do lekarza to cie wyleczy.a jak juz masz kogos wyzywac to sie pierw zastanow.

Gość Ja 08
A o Tobie mówiłam Zośka Samośka :)

Gość Ja 08
A idiota pisze się przez "i " a nie "j" i takiego słowa jak " pierw" nie ma w słowniku języka polskiego

No proszę polonistka się znalazła.A co do twojej wypowiedzi o czopkach,może czopków nie wpuszczają ,ale za to puste i zarozumiałe gówniary mają tam wzięcie.

Gość zosia66 do ja 08
jak sie uwazasz za polonistkę to zmien prace.z tymi wyzwiskami to zapraszam do przeczkola.

Gość Ja 08
A skąd ty możesz wiedzieć ile ja mam lat,czarodziejską kule masz :) A patrząc na twoje wypowiedzi powinnaś zwracać się do mnie na per Pani.Pracy nie mam zamiaru zmieniać,bo lubię tą co mam i pisze się "przedszkole" a nie " przeczkole" uuuffff makabra :P

Gość m m m m m
niezłego musiałas zrobic L... szefowi że masz umowe na 3 lata.z tego co piszesz do innych.to naprawde powinnas isc do przedszkola.w głowie siano,az wstyd ze taka pracuje w schleckerze.

Gość m m m m m
i jeszcze jedno pisze sie[ czubków] a nie czopków.i kto tu błedy popełnia.

Gość Ja 08
A co do siana to jak skończysz studia tak jak ja to będziemy mieli o czym rozmawiać ( daleko ci jeszcze)

Gość anzela24
Zwracam sie z prosba do Ja 08 - od kiedy jest to forum nikt nikogo nie obraza w tak wulgarny sposob jak Ty,wiec prosze przystepowac. Jezeli uwazasz sie za osobe inteligetna i wyuczona nie znizaj sie do poziomu = zero.Zastanow sie co piszesz.Wypowiadaja sie tutaj osoby z wieloletnim starzem,ktore wiedza wiecej od Ciebie. Uwazasz,ze jestes dobrym pracownikiem,ale za ten ciety jezyk szybko pozegnasz sie z praca.

Gość Babok
Anzela24 masz rację w 100%!!!!!! Ja 08 - czytam i nie wierze jak osoba po studiach może się tak wypowiadać jak Ty :(:(:( Nie wykształcenie czyni człowieka tylko jego wychowanie!!! A Tobie niestety lekko go brak... Ugryź się lepiej kobieto w ten kąśliwy jęzor i odpuść albo daj sobie spokój z forum!!! Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących :):):):)

Gość Ja 08
A teraz powiem Wam coś wszystkim,kiedy pierwszy raz weszłam na to forum z radością opowiedziałam jak jest u mnie w pracy i jakie warunki dostałam razem z umową,po czym grupa osób nazwała mnie kłamczuchą,nienormalną i takie tam.Postanowiłam,że zacznę postępować dokładnie tak jak wy,czyli obrażać,poniżać i śmiać się z innych.I jak przyjemnie jest? Dlatego następnym razem jak będziecie odpowiadać na czyjegoś posta,pomyślcie o swojej kulturze osobistej i zastanówcie się 3 razy.Pozdrawiam

Gość bibusia
Dziewczyny być może i Ja08 dostała umowę na 3 lata - skoro tak się przy tym upiera. Wydaje mi się, że warunki umowy mogą się różnić (np. płacowe). Jak pisałam wcześniej (dawno) ja na start dostałam inną kwotę niż dziewczyny które zaczynały pracę kilka lat temu. Może w sklepach nowootwartych te warunki są inne niż w kilkuletnich. To tylko moje domysły. Nie wiem nie widziałam umowy - ja mam na 2 lata a sklep ma mniej niz rok :) pozdrawiam cięzko pracujące kierowniczki - trzymajcie się :)

Gość kasia do dziewczyn
Hej kurczę alescie naskoczyły na tą dziewczyne co sie wypowiadała ostatni trochę tolerancji forum jest dla każdego i wszyscy mamy prawo powiedziec co myślimy o naszej pracy,warunkach itd.w Schleckerze.Nie broniac nikogo chciałam tylko zauwazyc ze to nie ona zaczęła byc wulgarna tylko ktos jej zasugerował że fajnego loda musiala strzelic...dziewczyny wyluzujcie.

Gość Ja 08
Dzięki :) Kurduś to nie moja wina,ze dostałam umowę na 3 lata przecież nie pójdę do regionalnego i nie powiem mu,że wszystkie inne dziewczyny mają na 2 lata i ma mi to zmienić.Wulgarna zaczęłam być,żeby pokazać tym co do mnie pisali jak to przyjemnie jest być obrażanym.Naprawdę trzeba uważać na to co się pisze,bo nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i na jakim etapie życia jest i jak dużo wytrzyma jego psychika.Lubie pracę w Schleckerze i na wszystko co mama zapracowałam sobie sama.Pozdrawiam zadowolonych i nie :)

Gość iwifred
czesc dziewczyny mam pytanie dotyczace finansow.bylam wczoraj na rozmowie zaproponowali mi miesiac probny za 700brutto a pozniej 800brutto +ewentualnie jakas premia i za nadgodziny jak beda do zrobienia 20 godz.tygodniowo i na pol etatu.jak to mniej wiecej wychodzi na reke jakby ktoras mogla mi dziewczyna doradzic bylabym wdzieczna pozdrawiam

Gość Babok
Odejmij sobie od kwoty brutto - 33%. Pozdrawiam :):):)

Gość Babok
A dziękuje to gdzie???? :(:(:(

Gość belka 77
hej,ja jestem wlaśnie po rozmowie i idę w poniedziałek na"dzień próby",ale tyle się naczytałam że nie wiem co o tym myśleć.jestem mamą przedszkolaka i jeśli mi się uda i godziny dostosowane będą do mnie to na pewno spróbuje.do wszystkiego można się przyzwyczaić.będę dzielna ha,ha.pozdrawiam

Gość 333
19:34 333 hejka. Ja z innej beczki mam pytanko dotyczące funduszu socjalnego-dokładnie dofinansowania do urlopu.Czy któraś z Was korzystała już z tego??? Napiszcie jak dokładnie to wygląda i co się najbardziej opłaca(wczasy pod gruszą czy inne) widzę że wolicie się wyzywać i kłócić na forum niż służyć pomocą koleżankom!!! p.s dzięki za odpowiedź