Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Sa juz nowi regionalni maja dzwonic i sie przedstswic kierowniczka mam nadzieje ze beda jacys spoko!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
na to nie liczcie ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz to dopiero si臋 zacznie!!!teraz totalne bezkr贸lewie,nie wiadomo do kogo sie zwr贸cic a potem bedziemy si臋 t艂umaczy膰 my za ten ba艂agan!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A my b臋dziemy mia艂y super regionaln膮. ..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a sk膮d wiecie 偶e b臋dzie super?by艂a u was?bo wiecie przez tel.to one wszystkie s膮 super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja juz mia艂am super regionaln膮 i nie bedzie takiej drugiej!!!pozdrawiam p.Karoline M.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W regionie p.Karoliny jest te偶 super kierowniczka,kt贸r膮 na pewno znacie.Pozdrowienia dla wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym o tej pani si臋 inaczej wypowiedzia艂a,niestety......Ale Pani膮 Karolin臋 mi艂o wspomina膰 b臋d臋;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak tam niedziela? Bo ja siedze i sie nudze jak zwykle 12 godz a tu jeden klient byl,promocja zrobiona i nudy dalej wszyscy maja gdzies te ich wystrzalowe niedziele!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny wrocila ktoras z was po macierzynskim teraz jak juz nie bylo naszych starych regionalnych? Bo moja regionalna obiecala mi ze wroce steraz to niewiem co bedzie jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123 ola
by艂 u kogo艣 tajemniczy klient? ,robicie 艣redni膮 paragonu bo u nas zawy偶ona nie ma mowy 偶eby zrobi膰 a braki towaru na magazynie coraz wi臋ksze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba wszyscy maj膮 zawy偶one te kwoty... jedyne co si臋 zwi臋kszy艂o to liczba kradzie偶y... ten konkurs na "paragony" to si臋 chyba ju偶 ko艅czy, nie? Ciekawe czy komu艣 si臋 uda艂o:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...a tajemniczy by艂.....tylko by艂 tajemniczy i niewiemy ktory to :D ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny mam pytanie dostalyscie juz ta kartke na ktorej macie wyliczyc ilosc sprzedanych workow na smieci pan pomocny za te miesiace kiedy byly na promocji bo ja niemam pojecia z kad mam wziasc te dane z jakim cudem im to policze. przeciez nigdzie nie zapisywalismy z dziewczynami ile workow ktora sprzedala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z wydrukow kasowych ....tych co wychodza na zako艅czenie kazdej 2 tyg. promocji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2
ale na wydrukach z promocji, s膮 tylko dane za sprzeda偶 z promocji a o ile sobie przypominam kazali nam dawa膰 na kas臋 worki i oferowa膰 ju偶 wtedy gdy nie by艂y one jeszcze w promocji,a konkurs ju偶 chyba trwa艂.mo偶e to nie by艂o w lipcu ale mog艂o by膰 w czerwcu, nie pami臋tam dok艂adnie.wiem,偶e sprzeda艂y艣my wtedy du偶o work贸w w normalnej cenie a potem to ju偶 tak nie sz艂y.A w og贸le 艣mieszy mnie 偶e to my musimy im podawa膰 te dane, bo oni musz膮 to "por贸wna膰 z systemem":)(ja te偶 nie wiem sk膮d je wsi膮艣膰 opr贸cz promocji),pewnie nie maj膮 tych danych albo nie wiedz膮 jak je odczyta膰,wymienili wszystkich i teraz nikt si臋 nie zna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokladnie mysle tak jak moja poprzedniczka. przeciez oni to wszystko w systemie powinni miec co i ile sie sprzedalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokladnie mysle tak jak moja poprzedniczka. przeciez oni to wszystko w systemie powinni miec co i ile sie sprzedalo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas tez kradna jak tylko moga wystarczy glowe odwrocic. na kamerach sprawdzam zeby byl jakis dowod to nic nie widac takie starocie nam dali a nie kamery nawet goscie co je montowali to smiali sie ze takich kamer juz nigdzie niema. rece opadaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny czy w zwiazku z tym ze od dzisiaj jest promocja na konserwy i pasztety ktoe nie wchodza po cenie promocyjnej na kase tylko trzeba wbijac recznie to jak to pozniej mam odpisac zeby sklep nie byl stratny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprzez raport szczegolowy sprzeda偶y - tym razem na urz膮dzeniu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a o co chodzi z pania z work service?? wiecie po co przychodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak wykona膰 taki raport szczeg贸艂owy sprzeda偶y na tym urz膮dzeniu? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu ta pani chce z nas zrobi膰 inwalid贸w wojennych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest opisane troche wy偶ej ..... ale to dopiero w pon.za 2 tyg. puki co liczcie skrupulatnie co z tych rzeczy sprzeda艂y艣cie.... pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TO NA CZYM NIBY MA TO POLEGAC??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
inwalidow to niby jak? beda nam zmieniac umowy?? pod przumusem ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniec pie艣ni
a jak z tymi konserwami co od dzisiaj w promocji ? przecie偶 ich nie ma na wydruku i nie b臋dzie zrobi膮 zmian臋 cen ? te偶 raczej nie jak to rozliczy膰 ? piszecie na kartkach ile czego sprzedajecie ? ale koszmar ka偶da rzecz w innej cenie tu odpisa膰 to a tu na wydruku r臋ce opadaj膮 niechby te osoby co s膮 za to odpowiedzialne stan臋艂y cho膰 na jeden dzie艅 za kas膮 .... a na pieluchy Bambino taka promocja 偶e nawet czerwonej etykiety brak zreszt膮 na konserwy te偶 ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macie jakis pomys艂 jak sprawdzi膰 ile work贸w sprzeda艂y艣my w czerwcu a ile w lipcu???Przeciez to jest realnie nie do policzenia

Udost臋pnij ten post